- 9 Haziran 2016
- 56
- 13
- 3
- 35
Canim benim adetlerim duzensiz bilmiyorum ki ama.beklemem lazim bi 10gun daha gecen ay 27.gunumde oldmCanım kaç günde bir oluyorsun ? eğer hesaplamadıysan 4-5 gün daha bekle garanti olsun. İnşallah vardır bebiş :)
Canim strestende adet olamamis olabilirsin oluruna birakman en iyisi canim bi 5gun daha beklemen daha iyi okur tekrardan testi yenilersinArkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?
Kız benim komşumda senin gb oldu test yaptı çıkmadı Bebek 2 aylık olmuş öyle öğrendi :))ay canım ya yicem seniiiiii
Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?
Canim strestende adet olamamis olabilirsin oluruna birakman en iyisi canim bi 5gun daha beklemen daha iyi okur tekrardan testi yenilersin
Kız benim komşumda senin gb oldu test yaptı çıkmadı Bebek 2 aylık olmuş öyle öğrendi :))
Canim benim adetlerim duzensiz bilmiyorum ki ama.beklemem lazim bi 10gun daha gecen ay 27.gunumde oldm
Simdi hasta oldum canimCanım 21 günden az 35 günden uzun sürüyosa adet görmen bununla ilgili hiç doktora gitmediysen git bence 11 mayısta oldum diyosun. en fazla 5 gün sonra tekrar adet görmen lazım
Amin canım inşallah kan testinde görünce daha emin olacağım ama çok heyecanlı ve sabırsızımTebrikler canımmmm. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyenlerin başına inşallah
Canım benim çok daha erken bunu bilebilmek için inşallah hamile olursun. En az bir hafta on gün geçmesi lazım bebeğin rahime yerleşmesi ve kanda bhcg görülebilmesi içinMrba kızlarrrr :) Benm son adet tarihim 23 mayıs 28inde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiyr girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz yaaa. Heryere yazim sorim diorum walaa nasıl beklicem bilmiorum
İnşallah yaa. Çok tşk ederim canm çok saol ☺Canım benim çok daha erken bunu bilebilmek için inşallah hamile olursun. En az bir hafta on gün geçmesi lazım bebeğin rahime yerleşmesi ve kanda bhcg görülebilmesi için
Canım hiç bir fikrim yok maalesef ama hamile miydinKızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok
Çok sabırsız oluyor insan anlayabiliyorum seni canım benimde idrar testi pozitif çıktı gibi yarın kan testi yaptıracağım ama bu gece bitmek bilmiyorİnşallah yaa. Çok tşk ederim canm çok saol ☺
Şüphem vardıCanım hiç bir fikrim yok maalesef ama hamile miydin
Ayy ne qüzel yaaaÇok sabırsız oluyor insan anlayabiliyorum seni canım benimde idrar testi pozitif çıktı gibi yarın kan testi yaptıracağım ama bu gece bitmek bilmiyor
Kanaman var mı ya da ağrı felanŞüphem vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?