Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Canım kaç günde bir oluyorsun ? eğer hesaplamadıysan 4-5 gün daha bekle garanti olsun. İnşallah vardır bebiş :)
Canim benim adetlerim duzensiz bilmiyorum ki ama.beklemem lazim bi 10gun daha gecen ay 27.gunumde oldm

Canim strestende adet olamamis olabilirsin oluruna birakman en iyisi canim bi 5gun daha beklemen daha iyi okur tekrardan testi yenilersin

Canım bunun cevabını ancak kan testiyle öğrenebilirsin. Adetin geçtiyse bence bir dr git. En kesin sonucu o şekilde öğrenirsin. Yerleşme kanaması da olabilir. Strese bağlı gecikmede olabilir.Onlarda adet öncesi akıntıdır. Yani herşey olabilir tatlım.

Canim strestende adet olamamis olabilirsin oluruna birakman en iyisi canim bi 5gun daha beklemen daha iyi okur tekrardan testi yenilersin

yok inan kendime hiç stres yapmadım illa hamile kalmak için 1 kere denedik o da yumurtlama gününden 3 gün önce, adet günümde yerleşme kanaması gbi kahverengi lekeler gelince şüphelenmeye başladım. Normalde adetimin 5.günü olması lazım ama tık yok :) etrafınızda var mı böyle tanıdıklarınız diye sormak istedim.

Kız benim komşumda senin gb oldu test yaptı çıkmadı Bebek 2 aylık olmuş öyle öğrendi :))

Amannn maşallahhhh :) işte şüpheleniyorum kendimden hamileyim diye ama inşallah pazartesi yaptıracagım kan testinde hamile çıkarım önemli olan o zaten :) ara sıra idrar testinde çıkmayabiliyormuş

Canim benim adetlerim duzensiz bilmiyorum ki ama.beklemem lazim bi 10gun daha gecen ay 27.gunumde oldm

Canım 21 günden az 35 günden uzun sürüyosa adet görmen bununla ilgili hiç doktora gitmediysen git bence 11 mayısta oldum diyosun. en fazla 5 gün sonra tekrar adet görmen lazım

Canım 21 günden az 35 günden uzun sürüyosa adet görmen bununla ilgili hiç doktora gitmediysen git bence 11 mayısta oldum diyosun. en fazla 5 gün sonra tekrar adet görmen lazım
Simdi hasta oldum canim artik bi dahaki aya olur insallah

Mrba kızlarrrr :) Benm son adet tarihim 23 mayıs 28inde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiyr girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz yaaa. Heryere yazim sorim diorum walaa nasıl beklicem bilmiorum

testi pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi?? bende bu ay erken başlayan bi göğüs Ağrısı var acaba böyle bi belirti olabilir mi

Kızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok

Canım benim çok daha erken bunu bilebilmek için inşallah hamile olursun. En az bir hafta on gün geçmesi lazım bebeğin rahime yerleşmesi ve kanda bhcg görülebilmesi için

Çok sabırsız oluyor insan anlayabiliyorum seni canım benimde idrar testi pozitif çıktı gibi yarın kan testi yaptıracağım ama bu gece bitmek bilmiyor
Ayy ne qüzel yaaa İnşallah Allah kalbine qöre wersin canm. Darısı başımaaa ☺☺ o pozitifiii 2 çizqiyi qörmeyii bende çoook istiyorummm ama bende şuan hiç bi belirti yok. İnsanlar 3 4 qünde kasık aqrısı sancısı qöqütse sislik ws baya bisiler farkedilior diyo, bende bişi yokk oyüzden biraz olumlu düşünemiorum ben malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…