- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
Öyle düşünme herkeste farklı oluyormuş gebelik belirtileri bir arkadaşım da da hiç belirti olmamıştı ve öyle kan testi verdiğinde öğrenmişti ümit kesilmez bı arada yumurtlama gününü biliyor musAyy ne qüzel yaaaİnşallah Allah kalbine qöre wersin canm. Darısı başımaaa ☺☺ o pozitifiii 2 çizqiyi qörmeyii bende çoook istiyorummm ama bende şuan hiç bi belirti yok. İnsanlar 3 4 qünde kasık aqrısı sancısı qöqütse sislik ws baya bisiler farkedilior diyo, bende bişi yokk oyüzden biraz olumlu düşünemiorum ben malesef ki
Kanamam yok hafif sancılarm varKanaman var mı ya da ağrı felan
Gerçi orasıda öle cnm herkeste farklı oluyormuş dediqin qibi Bakalm hayırlısı ya inşallah olur. 21 inde reql başlanqıcı bakalım ayın 21ini beklicem :) bnm yumurtlama dönemi 2 ile 8i diyordu biz 3 we 5inde beraber olduk canm.Öyle düşünme herkeste farklı oluyormuş gebelik belirtileri bir arkadaşım da da hiç belirti olmamıştı ve öyle kan testi verdiğinde öğrenmişti ümit kesilmez bı arada yumurtlama gününü biliyor mus
Sanki 2. Fotoda çoook silik bi çizqi war qibii inşallah wardırrr ☺ sabah ilk idrarla yapın diolarr bide öle dene istersenn belki dha belirqin olur ☺Kızlar bende dayanamyip test yaptm bugun adetime daha var sizlerde bakin yorumlarinizi bekliyorm
Canım 2 si de aynı test mi farklı testler mi 2. De hafif bi çizgi görülüyor ama bilemedim yarın yeni bir test yap bence benimde seninkinden biraz daha koyu çıkmıştı kan testi yaptıracağım bendeKızlar bende dayanamyip test yaptm bugun adetime daha var sizlerde bakin yorumlarinizi bekliyorm
Yapicam canim tekrar test aldim bugunSanki 2. Fotoda çoook silik bi çizqi war qibii inşallah wardırrr ☺ sabah ilk idrarla yapın diolarr bide öle dene istersenn belki dha belirqin olur ☺
Ama inşallah vardır canın benimKızlar bende dayanamyip test yaptm bugun adetime daha var sizlerde bakin yorumlarinizi bekliyorm
Ayni test canim ilki cok hayalet biraz daha belirdi sonra isiga tutuncada görünüyr sabah tekrar yapicam insallah hamileyimdrCanım 2 si de aynı test mi farklı testler mi 2. De hafif bi çizgi görülüyor ama bilemedim yarın yeni bir test yap bence benimde seninkinden biraz daha koyu çıkmıştı kan testi yaptıracağım bende
İnsallah canım insallahAma inşallah vardır canın benim
Adet tarGerçi orasıda öle cnm herkeste farklı oluyormuş dediqin qibi Bakalm hayırlısı ya inşallah olur. 21 inde reql başlanqıcı bakalım ayın 21ini beklicem :) bnm yumurtlama dönemi 2 ile 8i diyordu biz 3 we 5inde beraber olduk canm.
İnş pozitiftirr canm ya ☺ mutlu hbrini paylaşırsın bizimlee ☺ bide bişi sorablirmiyim adet we yumurtlama dönemini biliormusun acabaYapicam canim tekrar test aldim bugun
İnşallah canm ya çok tşkler :)Adet tarihini bekle bakalım hayırlısı ile olur inşallah canım
Adetime daha var canım en son 19 mayis adet oldum bir hafta sonra falan yumurtladm sanirm emin degilmİnş pozitiftirr canm ya ☺ mutlu hbrini paylaşırsın bizimlee ☺ bide bişi sorablirmiyim adet we yumurtlama dönemini biliormusun acaba
İnşallah canım benim hayırlı bir bebişin olurAyni test canim ilki cok hayalet biraz daha belirdi sonra isiga tutuncada görünüyr sabah tekrar yapicam insallah hamileyimdr
Hmm anladım canm. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur diyelim ☺Adetime daha var canım en son 19 mayis adet oldum bir hafta sonra falan yumurtladm sanirm emin degilm
Ama insan çok sabırsız oluyor değil mi hamilelik belirtilerin var mı peki hiçAyni test canim ilki cok hayalet biraz daha belirdi sonra isiga tutuncada görünüyr sabah tekrar yapicam insallah hamileyimdr
İnsallah canım cok sagolİnşallah canım benim hayırlı bir bebişin olur
İnsallah canim ya sagolHmm anladım canm. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur diyelim ☺
Evet canım belirti yok canım ya sarı akintm var adet olmadan önce oluyor normalde de bir de ader olacakmism gibi sancim varAma insan çok sabırsız oluyor değil mi hamilelik belirtilerin var mı peki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?