Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Hmm anladım canm. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur diyelim ☺
Adetime daha var canım en son 19 mayis adet oldum bir hafta sonra falan yumurtladm sanirm emin degilm
Ortalama olarak adet tarihinin başlangıcından 12-14. gün yumurtlama oluyor ya da bir sonraki adetten önce 14 güb önce tahmini yumurtlama tarihindeki hafta içinde gün aşırı ilişkiye girmek lazım spermler 72 saate ka da r yaşayabiliyorlar yumurta ise 24 saat

Pek takip etmedim canm adet bitince gun asiri oldu takip edince stres oluyor insan

Ya bnim 2 , 8 hazirandı yumurtlama dönemim. Ben 3ü we 5inde beraber oldum ama ayın 7sinde yumurtlama günümmüş. Burdan takip ediorum ben

Ya bnim 2 , 8 hazirandı yumurtlama dönemim. Ben 3ü we 5inde beraberoldum ama ayın 7sinde yumurtlama günümmüş. Burdan takip ediorum ben

Eki Görüntüle 1845250
Ya bnim 2 , 8 hazirandı yumurtlama dönemim. Ben 3ü we 5inde beraberoldum ama ayın 7sinde yumurtlama günümmüş. Burdan takip ediorum ben
Canım devam eden günlerde de değerlendirebililse idin çık daha iyi olurdu ama bu takvimler tahmini bir gün veriyor belkş seninki daha erken olmuştur ve bebiş tutmuştur ki spermler72 saate ka da r canlı kalabiliyorlar

Canım devam eden günlerde de değerlendirebililse idin çık daha iyi olurdu ama bu takvimler tahmini bir gün veriyor belkş seninki daha erken olmuştur ve bebiş tutmuştur ki spermler72 saate ka da r canlı kalabiliyorlar
Eşim burda olmadığı için o tarihlerde yanımdaydı bizde değerlendirdik inşallah olmuştur ya bakalm bekliycem ayın 21ini. Çok tşk ederim canm ya. Zaten olmamışsa biraz dha beklemek qerekicek artk bakalm nasip :)

Benimde böyle çıktı canım gün içinde yapmıştım bende. Burdaki arkadaşlar hamilesindir dediler i işallah öyleyimdir
Baya farkedilior bence 2. Çizqi. İnşallah öyledirrr ya ☺ ne mutlu sizlere wallaa ☺ darısı olmayanlarıj bekleyenlerin başına inşallahh kızlarrr :)

İnsallah canim ama benim o kadar belirgin degil benim pek umudum yok insallah srnde hamile kalirsin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…