- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
Hmm anladım canm. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur diyelim ☺
Ortalama olarak adet tarihinin başlangıcından 12-14. gün yumurtlama oluyor ya da bir sonraki adetten önce 14 güb önce tahmini yumurtlama tarihindeki hafta içinde gün aşırı ilişkiye girmek lazım spermler 72 saate ka da r yaşayabiliyorlar yumurta ise 24 saatAdetime daha var canım en son 19 mayis adet oldum bir hafta sonra falan yumurtladm sanirm emin degilm
Benimde ağrım var ama adet olduğumda çık fena oluyor bu sefer daha farklı gibi endişeleniyorum o yüzden deEvet canım belirti yok canım ya sarı akintm var adet olmadan önce oluyor normalde de bir de ader olacakmism gibi sancim var
Pek takip etmedim canm adet bitince gun asiri oldu takip edince stres oluyor insanOrtalama olarak adet tarihinin başlangıcından 12-14. gün yumurtlama oluyor ya da bir sonraki adetten önce 14 güb önce tahmini yumurtlama tarihindeki hafta içinde gün aşırı ilişkiye girmek lazım spermler 72 saate ka da r yaşayabiliyorlar yumurta ise 24 saat
Bat ne zaman?Benimde ağrım var ama adet olduğumda çık fena oluyor bu sefer daha farklı gibi endişeleniyorum o yüzden de
Bat 12 sinde senin canınBat ne zaman?
Benmde 12 ya da 13 canm dongum degismediyseBat 12 sinde senin canın
Canım devam eden günlerde de değerlendirebililse idin çık daha iyi olurdu ama bu takvimler tahmini bir gün veriyor belkş seninki daha erken olmuştur ve bebiş tutmuştur ki spermler72 saate ka da r canlı kalabiliyorlarEki Görüntüle 1845250
Ya bnim 2 , 8 hazirandı yumurtlama dönemim. Ben 3ü we 5inde beraberoldum ama ayın 7sinde yumurtlama günümmüş. Burdan takip ediorum ben
Ayyy aynı nerde ise canım benim ikimizin inşallah hayırlı haberler alırız yarınBenmde 12 ya da 13 canm dongum degismediyse
Kızlar bende dayanamyip test yaptm bugun adetime daha var sizlerde bakin yorumlarinizi bekliyorm
Benimde böyle çıktı canım gün içinde yapmıştım bende. Burdaki arkadaşlar hamilesindir dediler i işallah öyleyimdir
Eşim burda olmadığı için o tarihlerde yanımdaydı bizde değerlendirdikCanım devam eden günlerde de değerlendirebililse idin çık daha iyi olurdu ama bu takvimler tahmini bir gün veriyor belkş seninki daha erken olmuştur ve bebiş tutmuştur ki spermler72 saate ka da r canlı kalabiliyorlar
İnsallah canim sen kan testi mi yaptiracksinAyyy aynı nerde ise canım benim ikimizin inşallah hayırlı haberler alırız yarın
Baya farkedilior bence 2. Çizqi. İnşallah öyledirrr ya ☺ ne mutlu sizlere wallaa ☺ darısı olmayanlarıj bekleyenlerin başına inşallahh kızlarrr :)Benimde böyle çıktı canım gün içinde yapmıştım bende. Burdaki arkadaşlar hamilesindir dediler i işallah öyleyimdir
Ooo canim cok belirgin benim o kadar degil hayirlisi olsun insallahBenimde böyle çıktı canım gün içinde yapmıştım bende. Burdaki arkadaşlar hamilesindir dediler i işallah öyleyimdir
Kızlarrr çok şanlısınızzzz ☺ hadi hayırlı haberlerle inşallahhh :) qerçekten qörünce sanki kendiminki qibi sewindim yaa. İnsan bi deqişik oluyorr wala. İnşallah bende 2 hafta kalmaz böyle qörürürm yaİnsallah canim sen kan testi mi yaptiracksin
İnsallah canim ama benim o kadar belirgin degil benim pek umudum yok insallah srnde hamile kalirsin bu ayKızlarrr çok şanlısınızzzz ☺ hadi hayırlı haberlerle inşallahhh :) qerçekten qörünce sanki kendiminki qibi sewindim yaa. İnsan bi deqişik oluyorr wala. İnşallah bende 2 hafta kalmaz böyle qörürürm ya
Evet canım yarın kan testi yaptıracağımİnsallah canim sen kan testi mi yaptiracksin
Nerede canm özelde mi ?Evet canım yarın kan testi yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?