- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Bu arada nerede yasiyorsun?Evet canım yarın kan testi yaptıracağım
Canım ya insallah olmuştur bende eşimle farklı şehirlerdeyim seni çok iyi anlayabiliyorum dua edeceğim senin için ve burdaki herkes için Rabbim bu ramazan ayında bereket ayında bize güzel haberler almamızı nasip eder inşallahEşim burda olmadığı için o tarihlerde yanımdaydı bizde değerlendirdikinşallah olmuştur ya bakalm bekliycem ayın 21ini. Çok tşk ederim canm ya. Zaten olmamışsa biraz dha beklemek qerekicek artk bakalm nasip :)
Canm bence wardır. Bnm arkdşın daha silik çıkmıştı o bir kaç test almıştı ilk zaman die herlde silikti sonra kan testi yaptırdı hamileymiş şuan cocuqu doqdu büyüyorr :) inş sende hayırlı haberleri alırsın bizlere de söylersin :) Benimde yok qene sizin testler çift çıkıor ben daha yapmadm ama malesef umutsuzumİnsallah canim ama benim o kadar belirgin degil benim pek umudum yok insallah srnde hamile kalirsin bu ay
İstanbul da canım senBu arada nerede yasiyorsun?
Aminn aminn insallah testim var bir tane daha sabah ilk idrarla yapicm bakalmCanm bence wardır. Bnm arkdşın daha silik çıkmıştı o bir kaç test almıştı ilk zaman die herlde silikti sonra kan testi yaptırdı hamileymiş şuan cocuqu doqdu büyüyorr :) inş sende hayırlı haberleri alırsın bizlere de söylersin :) Benimde yok qene sizin testler çift çıkıor ben daha yapmadm ama malesef umutsuzumBu arada amin inşallah çok saol Allah razı olsun canm tüm bekleyenlere nasip olsun inşallahhh :)
Ayy canm çook tşkr ederimm Allah senden razı olsunn. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bu mübarek qünlerdee. Amin inşallahhh bende çok isterim o mutluluqunu bende burada paylaşiim sizinlee inşallah olur bakalm :)Canım ya insallah olmuştur bende eşimle farklı şehirlerdeyim seni çok iyi anlayabiliyorum dua edeceğim senin için ve burdaki herkes için Rabbim bu ramazan ayında bereket ayında bize güzel haberler almamızı nasip eder inşallah
Büyük ihtimalle canımıNerede canm özelde mi ?
Bende canm avrupa yakasndaymİstanbul da canım sen
Yqrın güzel haberlerini bekliyorumAminn aminn insallah testim var bir tane daha sabah ilk idrarla yapicm bakalm
Allah büyük canm. Bekliyim bakalım. Gün qelsin yazarım buradan burada olursanıx konuşuruz tekrardann :)Canım umudunu yitirme bence bilemezsin belki de vardır
Daha erkendir belki canım idrarda ki hcg hormonunun yoğunluğu az olunca silik çıkıyormuşOoo canim cok belirgin benim o kadar degil hayirlisi olsun insallah
İnsallah verebilirm canmYqrın güzel haberlerini bekliyorum
İnsallah öyledir canm yaDaha erkendir belki canım idrarda ki hcg hormonunun yoğunluğu az olunca silik çıkıyormuş
Canım hamile değilsen hayalet çizgi bile çıkmaz net tek çizgi çıkıyor hayırlı olsun bence Hamilesin inşallah ☺☺İnsallah verebilirm canm
Sagol canım insallah öyledir kimyasal degildir insCanım hamile değilsen hayalet çizgi bile çıkmaz net tek çizgi çıkıyor hayırlı olsun bence Hamilesin inşallah ☺☺
Hiç aklına getirme öyle şeyleri sen sevin tadını çıkar hamileliğinin elini karnına koy dua et Allah büyüktürSagol canım insallah öyledir kimyasal degildir ins
Heyecandan uyuyamiyorum kesinde belli degil ki esime de söylemedm umutlanmasn diye :)Hiç aklına getirme öyle şeyleri sen sevin tadını çıkar hamileliğinin elini karnına koy dua et Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?