Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Canım ya insallah olmuştur bende eşimle farklı şehirlerdeyim seni çok iyi anlayabiliyorum dua edeceğim senin için ve burdaki herkes için Rabbim bu ramazan ayında bereket ayında bize güzel haberler almamızı nasip eder inşallah

İnsallah canim ama benim o kadar belirgin degil benim pek umudum yok insallah srnde hamile kalirsin bu ay
Canm bence wardır. Bnm arkdşın daha silik çıkmıştı o bir kaç test almıştı ilk zaman die herlde silikti sonra kan testi yaptırdı hamileymiş şuan cocuqu doqdu büyüyorr :) inş sende hayırlı haberleri alırsın bizlere de söylersin :) Benimde yok qene sizin testler çift çıkıor ben daha yapmadm ama malesef umutsuzum Bu arada amin inşallah çok saol Allah razı olsun canm tüm bekleyenlere nasip olsun inşallahhh :)

Aminn aminn insallah testim var bir tane daha sabah ilk idrarla yapicm bakalm

Ayy canm çook tşkr ederimm Allah senden razı olsunn. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bu mübarek qünlerdee. Amin inşallahhh bende çok isterim o mutluluqunu bende burada paylaşiim sizinlee inşallah olur bakalm :)

testi pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi?? bende bu ay erken başlayan bi göğüs Ağrısı var acaba böyle bi belirti olabilir mi???
lütfen cevap verin(

testi pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi?? bende bu ay erken başlayan bi göğüs Ağrısı var acaba böyle bi belirti olabilir mi???
lütfen cevap verin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…