Seni çok iyi anlıyorum söyleme bencede kan testi yaptır testi gösterirsin en güzeli ama bizede haber ver ☺Heyecandan uyuyamiyorum kesinde belli degil ki esime de söylemedm umutlanmasn diye :)
İnsallah güzel haber veririm size de esime de aileme de :)Seni çok iyi anlıyorum söyleme bencede kan testi yaptır testi gösterirsin en güzeli ama bizede haber ver ☺
İnsallah tatlım Allah gönlüne göre versin ☺İnsallah güzel haber veririm size de esime de aileme de :)
Canım adetine ne kdr var?Kzlarr yaa bişi dicem size bnmde akşamdır kasıklarımda batma oluor çok afedersiniz ama sanki özel bölqeme doqru inip aanlık olup qeçior qibi. Bu ne demek oluor kiii :/
10 qün war 21ini bekliorm canm yani inş qelmez de :)Canım adetine ne kdr var?
Yani 10 gün önceden olur mu bilemedim ben 4 - 5 gün kala anlamıştım yani hissetmiştim canım10 qün war 21ini bekliorm canm yani inş qelmez de :)
İşte bende bilmediqim için sizlere soriim dedim bi canm ya. Of inşallah wardırdaYani 10 gün önceden olur mu bilemedim ben 4 - 5 gün kala anlamıştım yani hissetmiştim canım
Canım bi sakin ol bak çok kafaya takarsan olmaz bende takıyodum hamile kaldığımı erkenden öğrendim sonra aman bebeğime bile olcak diye kafada kurdum stres yaptım kalbi durdu kürtaj oldum tekrar deniyorum ne kdr çok düşünmez akışına bırakırsan o kdr iyi olur senin içinİşte bende bilmediqim için sizlere soriim dedim bi canm ya. Of inşallah wardırdasabırsızlanıorum artk. Buqüne kadar hiç bi belirti filanda yoktu zaten
Haklısın canm da elimde de deqil inan ki. Bide eşim ynmda deqil hani sürekli dönemlerde beraber olamıoruz bu sefer yakaladık işte ama tabi oda nasip bakıcaz artk. Sende inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın canm ya üzüldüm senin adınaCanım bi sakin ol bak çok kafaya takarsan olmaz bende takıyodum hamile kaldığımı erkenden öğrendim sonra aman bebeğime bile olcak diye kafada kurdum stres yaptım kalbi durdu kürtaj oldum tekrar deniyorum ne kdr çok düşünmez akışına bırakırsan o kdr iyi olur senin için
Bu teste çok güvenmeyin ben daha önce iki kez böyle heyecanlandım sonra farklı bir test aldım çıkmadı. Testi parçalara ayırıp içindeki beyaz şerifi ikiye ayırdım bide baktım ki alttaki kırmızı şeridi yansıyor. Markası aklımda değil ama farklı bi markadan test yapmanı öneririm.Kızlar bende dayanamyip test yaptm bugun adetime daha var sizlerde bakin yorumlarinizi bekliyorm
İnsallah tatlım Rabbim büyük ona sığın eminim ki Allah hayırlısıyla güldürcek yüzümüzü inşallah sende haklısın ne desek boş seni çok iyi anlayabiliyorum ama verecek olan Allah eğer alacak nefesi varsa onu karnına koyar ve korur canım dua et sen her fırsattaHaklısın canm da elimde de deqil inan ki. Bide eşim ynmda deqil hani sürekli dönemlerde beraber olamıoruz bu sefer yakaladık işte ama tabi oda nasip bakıcaz artk. Sende inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın canm ya üzüldüm senin adınaqüzel hbrini paylaşırsın bizimle ☺
Çok saol canm çook tşk ederim. Bende inanıorm İnşallah bizimde duamız kabul olacak doqru zamanı beklioruz bence :) Allahım hayırlısını wersin hakkımızda. Bende beklicem bakalm 21ine kadar zaten oqün reql başlarsa iş biter :) hayrlısı artk ☺Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinİnsallah tatlım Rabbim büyük ona sığın eminim ki Allah hayırlısıyla güldürcek yüzümüzü inşallah sende haklısın ne desek boş seni çok iyi anlayabiliyorum ama verecek olan Allah eğer alacak nefesi varsa onu karnına koyar ve korur canım dua et sen her fırsatta
Amin canım vardır vakti merak etme sadece biz bilmiyoruz Rabbim en iyisini bilendir bizede en iyisini sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi versin en önemlisi bu bende çok teşekkür ederim ☺☺Çok saol canm çook tşk ederim. Bende inanıorm İnşallah bizimde duamız kabul olacak doqru zamanı beklioruz bence :) Allahım hayırlısını wersin hakkımızda. Bende beklicem bakalm 21ine kadar zaten oqün reql başlarsa iş biter :) hayrlısı artk ☺Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Ewt ya önemli olan o aslında, olsunda sağ sağlim kucagımıza alalım o bize yeter buqünleri unutuweririz zaten ☺ zaten bu sefer olmazsa da kesin benim bu kadar çok düşünüp kafaya taktıgımdan olmazAmin canım vardır vakti merak etme sadece biz bilmiyoruz Rabbim en iyisini bilendir bizede en iyisini sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi versin en önemlisi bu bende çok teşekkür ederim ☺☺
Yok fazla inanmıyorum zaten ama insallah hamileyimdirBu teste çok güvenmeyin ben daha önce iki kez böyle heyecanlandım sonra farklı bir test aldım çıkmadı. Testi parçalara ayırıp içindeki beyaz şerifi ikiye ayırdım bide baktım ki alttaki kırmızı şeridi yansıyor. Markası aklımda değil ama farklı bi markadan test yapmanı öneririm.
Tebrik ederim cnm Rabbim olmayan herkese nasip etsinHamilesin tebrik ederim canım benim ☺
Kizlar biraz önce yaptim iki dk icinde cikti sanirim hamileyim :) :)
Yok canim bat yarin ya da p.tesi cok sagol canim dun gun icinde yaptim hayaletti az once yaptm boyle cikti biraz zamn gecince koyulasmis cizgihadi gözün aydın canım... günün geçmişmiydi.. kan testi yaptır gecikmeden... tebriklerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?