- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
İnsallah canm iki yil sonra yuzumuz gülecek insallah heyecndan oturdm kaldm devlete gitsm test yaparlar mi acabaohh çok güzel.. bakalım benimde bata 9 gün kaldı.. bizde güzel haberler alırız inşallah..
İnsallah canm iki yil sonra yuzumuz gülecek insallah heyecndan oturdm kaldm devlete gitsm test yaparlar mi acaba
Canim belirti sayarsak kasiklarim cok agriyor dun test aldm oylesine yaptm bat yarin ya da p.tesi hayalet cikti tekrar aldm sabah yaptm iste hala inanamiyorm :)Canım belirtilerin nelerdi
Canim belirti sayarsak kasiklarim cok agriyor dun test aldm oylesine yaptm bat yarin ya da p.tesi hayalet cikti tekrar aldm sabah yaptm iste hala inanamiyorm :)
Evet canm cok okudum var insallah sende hamilesindir kan testi yaptirsana sende yoksa varsa da icin rahat eder insallah vardirNe mutlu sana çok sevindim inşallah kan testinde de aynı sonuca ulaşırsın :) ya benim adetimin normalde bugün 6.günü olması lazım ama regl olamadım normalde de adetim çok düzenlidir. şimdiye kadar 3 kere idrar testi yaptım 3üde negatif çıktı. Ama adetimin ilk ve 2günü kahverengi lekelenmeler oldu internette okudum yerleşme kanaması olabilir yazıyor çünkü o iki gün mide bulantısı bel ağrısı ve göğüsümde ağrı vardı. Etrafında böyle bildiğin hamilelikler var mı? çok okumuşsan bilirsin diye soruyorum.
Evet canm cok okudum var insallah sende hamilesindir kan testi yaptirsana sende yoksa varsa da icin rahat eder insallah vardir
Ay çok sevindim darısı başımıza :)Yok canim bat yarin ya da p.tesi cok sagol canim dun gun icinde yaptim hayaletti az once yaptm boyle cikti biraz zamn gecince koyulasmis cizgi
Önümüzdeki hafta yumurtlama günüm bakalım ayın 7 bitti hastalığım ondan sonra başladık. Bakalım bu ay tutacakmı ?İnsallah kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım sen kendini vücudunu çok dinleme akışına bırak yoksa stres yaparsın ve bu stres bebeğin varsa onu da etkiler canım benimİşte bende bilmediqim için sizlere soriim dedim bi canm ya. Of inşallah wardırdasabırsızlanıorum artk. Buqüne kadar hiç bi belirti filanda yoktu zaten
Canım benim hamilesin bence de hayırlı olsunKizlar biraz önce yaptim iki dk icinde cikti sanirim hamileyim :) :)
Cok sagol canim darisi tum isteyenlerin basina insallahCanım benim hamilesin bence de hayırlı olsun
Pek takip etmedim canim gun asiri olduÖnümüzdeki hafta yumurtlama günüm bakalım ayın 7 bitti hastalığım ondan sonra başladık. Bakalım bu ay tutacakmı ?
Yumurtlama günüm haftaya başlıyor takipteyim. Sen takip ettin mi canım
İnsallah tutar canim senindePek takip etmedim canim gun asiri oldu
Canım geç döllenme olduysa idrar testinde çıkmayqbikir ve bebek rahime yerleşmeden de çıkmayqbikir ümidini yitirme sakın pazartesi kan testi yaptır en lesin sonucu alırsın ama stres yapma sakınNe mutlu sana çok sevindim inşallah kan testinde de aynı sonuca ulaşırsın :) ya benim adetimin normalde bugün 6.günü olması lazım ama regl olamadım normalde de adetim çok düzenlidir. şimdiye kadar 3 kere idrar testi yaptım 3üde negatif çıktı. Ama adetimin ilk ve 2günü kahverengi lekelenmeler oldu internette okudum yerleşme kanaması olabilir yazıyor çünkü o iki gün mide bulantısı bel ağrısı ve göğüsümde ağrı vardı. Etrafında böyle bildiğin hamilelikler var mı? çok okumuşsan bilirsin diye soruyorum.
İnşallah Can'ım hayırlısı olsun bakalımİnsallah tutar canim seninde
İnsallah canim ben aslinda gecen aydan sypheliym adet oldum 5 gun ama gunde bir ped anca kirlendi kan tstinde belli olur insalllahİnşallah Can'ım hayırlısı olsun bakalım
Amin canım devlet hastanesinde yapmıyor olabilirler haftasonu poliklinik hizmeti vermiyorlar ya sen hangi semtte sinİnsallah kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
İst.BagcılarAmin canım devlet hastanesinde yapmıyor olabilirler haftasonu poliklinik hizmeti vermiyorlar ya sen hangi semtte sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?