Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Canim belirti sayarsak kasiklarim cok agriyor dun test aldm oylesine yaptm bat yarin ya da p.tesi hayalet cikti tekrar aldm sabah yaptm iste hala inanamiyorm :)

Ne mutlu sana çok sevindim inşallah kan testinde de aynı sonuca ulaşırsın :) ya benim adetimin normalde bugün 6.günü olması lazım ama regl olamadım normalde de adetim çok düzenlidir. şimdiye kadar 3 kere idrar testi yaptım 3üde negatif çıktı. Ama adetimin ilk ve 2günü kahverengi lekelenmeler oldu internette okudum yerleşme kanaması olabilir yazıyor çünkü o iki gün mide bulantısı bel ağrısı ve göğüsümde ağrı vardı. Etrafında böyle bildiğin hamilelikler var mı? çok okumuşsan bilirsin diye soruyorum.

Evet canm cok okudum var insallah sende hamilesindir kan testi yaptirsana sende yoksa varsa da icin rahat eder insallah vardir

Evet canm cok okudum var insallah sende hamilesindir kan testi yaptirsana sende yoksa varsa da icin rahat eder insallah vardir

bugün cumartesi sağlık ocakları kapalı özel hastanelerde 35tl istiyor bir kan testine, mecburen pazartesiyi bekleyeceğim. İnşallah hamileyimdir nolur dua edin. ilk kez böyle bişey geliyor başıma tam bugün 6.gün olması lazım yani adetimin bitmiş olması lazımdı. testler negatif olunca üzüldüm ama inşallah kan testinde pozitif çıkar

İnsallah kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Önümüzdeki hafta yumurtlama günüm bakalım ayın 7 bitti hastalığım ondan sonra başladık. Bakalım bu ay tutacakmı ?
Yumurtlama günüm haftaya başlıyor takipteyim. Sen takip ettin mi canım

İşte bende bilmediqim için sizlere soriim dedim bi canm ya. Of inşallah wardırda sabırsızlanıorum artk. Buqüne kadar hiç bi belirti filanda yoktu zaten
Canım sen kendini vücudunu çok dinleme akışına bırak yoksa stres yaparsın ve bu stres bebeğin varsa onu da etkiler canım benim

Canım geç döllenme olduysa idrar testinde çıkmayqbikir ve bebek rahime yerleşmeden de çıkmayqbikir ümidini yitirme sakın pazartesi kan testi yaptır en lesin sonucu alırsın ama stres yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…