- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
Canım özelden yazdım sana şimdiİst.Bagcılar
Pazartesini bekle Can'ım en ucuz özel hastanede kan testi 40 TL değmez uyuzlar para Avcı'sı olmuşİst.Bagcılar
Esime soylemeden nasl durucam :) kesin olunca surpriz yapacaktm :)Pazartesini bekle Can'ım en ucuz özel hastanede kan testi 40 TL değmez uyuzlar para Avcı'sı olmuş
Kız sen kesin hamilesin ben silik hayalet casper çizgi görsem milleti çalındırırım hamileyim Lan diye sen hala test yapıyon :)))Hastaneye gitmeden emin olmak için tekrar test yaptım farklı bi marka ile Allah ım sana şükürler olsun isteyen herkese versin
Gercektenn cokmus yaPazartesini bekle Can'ım en ucuz özel hastanede kan testi 40 TL değmez uyuzlar para Avcı'sı olmuş
Söyle kız söyle Ada'mı yerinden hoplat bi kere ben olsam çatlardım şu an itibariyle sülalemin yarısı haber almıştıEsime soylemeden nasl durucam :) kesin olunca surpriz yapacaktm :)
İnanamıyorumKız sen kesin hamilesin ben silik hayalet casper çizgi görsem milleti çalındırırım hamileyim Lan diye sen hala test yapıyon :)))
Catliyorum zatenn :))Söyle kız söyle Ada'mı yerinden hoplat bi kere ben olsam çatlardım şu an itibariyle sülalemin yarısı haber almıştı
Ben hala saskinim :)) tepkisizimİnanamıyorummucize gibi mutluluktan ağlıyorum galiba
Ben testin fotoğrafını gönderdim bile dayanamadımEsime soylemeden nasl durucam :) kesin olunca surpriz yapacaktm :)
Benim teste bu canimHastaneye gitmeden emin olmak için tekrar test yaptım farklı bi marka ile Allah ım sana şükürler olsun isteyen herkese versin
Eşime söyledim dayanamadım ama annem e kan testinden sonra söyleyeceğim annem benden çok sevinecek resmenSöyle kız söyle Ada'mı yerinden hoplat bi kere ben olsam çatlardım şu an itibariyle sülalemin yarısı haber almıştı
Bende atiyorm.simdi ne yazsam diye dusunuyorumBen testin fotoğrafını gönderdim bile dayanamadım
Kız hala testimi yapıyorsun daha çok zengin edersin bırak tadını çıkar. Hoşgeldin de kuzuna hisset onuBenim teste bu canim
Benşm dün yaptığım sa silik çıkmıştı bayağı bugünkü daha koyu çıktı bence yarın tekrar yap o daha koyu çıkacaktırBenim teste bu canim
Bence atma akşama geldiğinde süpriz yapBende atiyorm.simdi ne yazsam diye dusunuyorum
Akşam eve gelecekse bence de akşamı bekle biz farklı şehirlerde çalışıyoruz maalesefBence atma akşama geldiğinde süpriz yap
Eşinin o heyecanını mutluluğunu gözlerinle görBence atma akşama geldiğinde süpriz yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?