Benim adet günüm bugün ya da yarın normalde 3-4 gün önceden karın ve bacak ağrılarım başlar ve rahatsız edici olur sivilcelerim artar göğüslerin hassalaşır ve şişer di ama bu aya karnımda ve kasıjlarımda hafiften bi ağrı var bacaklarım ağrımıyor göğüslerin şişti ve uçlarında acıma var bir de hafiften boğazlarım şişti burnum felan felaket kaşınıyor her zamanki beslenmeme rağmen kabız oldum ki kolay kolay olmam ve aradaa bir mide bulantısı geliyor ama hemen geçiyor.Canım belirtilerin nelerdi
Mutluluğunuz daim olsun Can'ımSöyledimm kizlarr cok hyecanlandi bende aglmaya basladım aksama kadar bekleyemezdim
Soyledim canim dayanamazdim daha fazla cok heyecanlandi sesinden anladim bugun calisamaz kesinEşinin o heyecanını mutluluğunu gözlerinle gör
Aminnn aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahMutluluğunuz daim olsun Can'ım
Dayanamadın değil miSöyledimm kizlarr cok hyecanlandi bende aglmaya basladım aksama kadar bekleyemezdim
İnsallah canm iki yil sonra yuzumuz gülecek insallah heyecndan oturdm kaldm devlete gitsm test yaparlar mi acaba
Dayanamadim canim gece de uyuyamadm zaten :) heyecandanDayanamadın değil mi
Isallah canım allah kimseyi hasret bırakmasın. Bende 18 aylık evliyim her ay test yaptım ve her seferinde hüsran. Bu salı günü asilama yaptircam artık daha fazla beklemek istemiyorum.Yok fazla inanmıyorum zaten ama insallah hamileyimdir
Amin amin tam iki yil oldu ve rabbim nasip etti hayirlisiylaIsallah canım allah kimseyi hasret bırakmasın. Bende 18 aylık evliyim her ay test yaptım ve her seferinde hüsran. Bu salı günü asilama yaptircam artık daha fazla beklemek istemiyorum.
Canım zaten 12 ay olmaması normal canını sıkma hiç doktora gittin mi bir problem varmı diye baktırmaya eğer problem yoksa normal yoldan biraz daha dene derimIsallah canım allah kimseyi hasret bırakmasın. Bende 18 aylık evliyim her ay test yaptım ve her seferinde hüsran. Bu salı günü asilama yaptircam artık daha fazla beklemek istemiyorum.
Bende sabah zor ettimDayanamadim canim gece de uyuyamadm zaten :) heyecandan
Esimde sayi dusuklugu var benim gecen ay doktor yumurtalrn zayif dedi klomen verdi sonra cat . ignesi tutmadi amabu ay rabbim nasip ettiCanım zaten 12 ay olmaması normal canını sıkma hiç doktora gittin mi bir problem varmı diye baktırmaya eğer problem yoksa normal yoldan biraz daha dene derim
Ewet çok gittim tüm testler temiz tupler açık. Ama işte psikolojik diyorum artık. Kenarda biraz param vardı zor zamnlr icin bundan daha önemli bişey yok dedim kullanacakşam o parayı hayırlı bi iş için kullanayim. Bü arada iki ay klomen +catlatma ignesi kullandım yine tık yok.Canım zaten 12 ay olmaması normal canını sıkma hiç doktora gittin mi bir problem varmı diye baktırmaya eğer problem yoksa normal yoldan biraz daha dene derim
Bende gecen ay klomen cat oldum tutmadi en son 19 mayista adet oldum rabbim bu ay nasip etti esinde gitti mi doktoraEwet çok gittim tüm testler temiz tupler açık. Ama işte psikolojik diyorum artık. Kenarda biraz param vardı zor zamnlr icin bundan daha önemli bişey yok dedim kullanacakşam o parayı hayırlı bi iş için kullanayim. Bü arada iki ay klomen +catlatma ignesi kullandım yine tık yok.
Hmm çok fazla stres yapıyorsun birde bebiş olsun diye düşünmeyi stres olmaktan çıkq Man lazım olayı akışına bırakmak lazım çalışmıyor isen kendine bir uğraş bul aklını biraz oyalamış olursun birde eğer Dr uygun görüyorsa aşılama yaptır ama sakın stres yapma o zaman tamam mı çünkü stres bütün vücut dengesini bozuyor dua et sabırlı ol canım benim 3 seneyi geçti evliliğim ve eş tayini bekliyorum bizde sürekli deneyemiyor duk bebiş için ama Rabbim nasip etti şu an. Seninde nasip in günü bellidir canımEwet çok gittim tüm testler temiz tupler açık. Ama işte psikolojik diyorum artık. Kenarda biraz param vardı zor zamnlr icin bundan daha önemli bişey yok dedim kullanacakşam o parayı hayırlı bi iş için kullanayim. Bü arada iki ay klomen +catlatma ignesi kullandım yine tık yok.
Canım allah kucağına almayi da nasip etsin. Tebrik ederim. Eşimde gitti gayet iyi sayısı hareketlilik falan sıkıntı yok. Ee bende de bişey yok sadece hasimato var ama degerlerim normal. İşte rabbim nasip edeceği vakti saati biliyor bizde öyle debeleniyoruzBende gecen ay klomen cat oldum tutmadi en son 19 mayista adet oldum rabbim bu ay nasip etti esinde gitti mi doktora
Aynen canım bizim de iki yıl oldu herseyin vakti var Allah razi olsun insallah sana da surpriz olurCanım allah kucağına almayi da nasip etsin. Tebrik ederim. Eşimde gitti gayet iyi sayısı hareketlilik falan sıkıntı yok. Ee bende de bişey yok sadece hasimato var ama degerlerim normal. İşte rabbim nasip edeceği vakti saati biliyor bizde öyle debeleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?