Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Canım belirtilerin nelerdi
Benim adet günüm bugün ya da yarın normalde 3-4 gün önceden karın ve bacak ağrılarım başlar ve rahatsız edici olur sivilcelerim artar göğüslerin hassalaşır ve şişer di ama bu aya karnımda ve kasıjlarımda hafiften bi ağrı var bacaklarım ağrımıyor göğüslerin şişti ve uçlarında acıma var bir de hafiften boğazlarım şişti burnum felan felaket kaşınıyor her zamanki beslenmeme rağmen kabız oldum ki kolay kolay olmam ve aradaa bir mide bulantısı geliyor ama hemen geçiyor.

Isallah canım allah kimseyi hasret bırakmasın. Bende 18 aylık evliyim her ay test yaptım ve her seferinde hüsran. Bu salı günü asilama yaptircam artık daha fazla beklemek istemiyorum.
Canım zaten 12 ay olmaması normal canını sıkma hiç doktora gittin mi bir problem varmı diye baktırmaya eğer problem yoksa normal yoldan biraz daha dene derim

Canım zaten 12 ay olmaması normal canını sıkma hiç doktora gittin mi bir problem varmı diye baktırmaya eğer problem yoksa normal yoldan biraz daha dene derim
Esimde sayi dusuklugu var benim gecen ay doktor yumurtalrn zayif dedi klomen verdi sonra cat . ignesi tutmadi amabu ay rabbim nasip etti

Ewet çok gittim tüm testler temiz tupler açık. Ama işte psikolojik diyorum artık. Kenarda biraz param vardı zor zamnlr icin bundan daha önemli bişey yok dedim kullanacakşam o parayı hayırlı bi iş için kullanayim. Bü arada iki ay klomen +catlatma ignesi kullandım yine tık yok.

Bende gecen ay klomen cat oldum tutmadi en son 19 mayista adet oldum rabbim bu ay nasip etti esinde gitti mi doktora

Hmm çok fazla stres yapıyorsun birde bebiş olsun diye düşünmeyi stres olmaktan çıkq Man lazım olayı akışına bırakmak lazım çalışmıyor isen kendine bir uğraş bul aklını biraz oyalamış olursun birde eğer Dr uygun görüyorsa aşılama yaptır ama sakın stres yapma o zaman tamam mı çünkü stres bütün vücut dengesini bozuyor dua et sabırlı ol canım benim 3 seneyi geçti evliliğim ve eş tayini bekliyorum bizde sürekli deneyemiyor duk bebiş için ama Rabbim nasip etti şu an. Seninde nasip in günü bellidir canım

Bende gecen ay klomen cat oldum tutmadi en son 19 mayista adet oldum rabbim bu ay nasip etti esinde gitti mi doktora
Canım allah kucağına almayi da nasip etsin. Tebrik ederim. Eşimde gitti gayet iyi sayısı hareketlilik falan sıkıntı yok. Ee bende de bişey yok sadece hasimato var ama degerlerim normal. İşte rabbim nasip edeceği vakti saati biliyor bizde öyle debeleniyoruz

Aynen canım bizim de iki yıl oldu herseyin vakti var Allah razi olsun insallah sana da surpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…