- 11 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 31
Test yaptiniz mi 2 gun cok kisaÖyle ben adet oldum ama 2 gün sürdü işte
Kan testi yapmadi mi jinekog mutlaka yapiyorlar gebelik gecikmelerinde.Stresten dolayi gecikmis olabilir adet tarihiniz gebelik oldugunu sanmiyorum.Daha dikkatli olursunuz umarim bundan boyleMerhabalar iyi günler herkese.
Ben geçenlerde erkek arkadaşimla surtunme yoluyla ilişkiye girdim boşalma öncesi sadece ucu içeriye girdi. Son adet tarihimi de hatırlamıyorum ama en az 20 gün en fazla da 50 gün arası bir adet döneminde gecikme olabilir(Son regli hatırlamadığım için ). Gecenlerde doktora gittim. Ultrasound'da birşey görülmedi. Tarlusal yazdı 3 gundur kullanıyorum daha adet gormedim ne zaman adet görürüm bu ilacı kullanmaya başladıktan itibaren. Gebelik umarım yoktur yoksa herşey çok kötü olacak. :-(
Peki canm çok tşkkr ederimm :)Canım sen kendini vücudunu çok dinleme akışına bırak yoksa stres yaparsın ve bu stres bebeğin varsa onu da etkiler canım benim
Hayırlı olsun canm qözün aydınnn :) ne mutlu sana. Rabbim saq saqlim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahhhh ☺Hastaneye gitmeden emin olmak için tekrar test yaptım farklı bi marka ile Allah ım sana şükürler olsun isteyen herkese versin
Amin canımHayırlı olsun canm qözün aydınnn :) ne mutlu sana. Rabbim saq saqlim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahhhh ☺
Rabbim sana da nasip eder inşallahAmin canım
Daha yapmadım test yapmıcam zaten direk kan vericem ve hala sanki adet olucakmışım gibi ağrım var ya bu akşam ya da yarın gidicem hastaneye en azından kafam rahat ederTest yaptiniz mi 2 gun cok kisa
En mantiklisi en hayirli haberi alin insallah:)Daha yapmadım test yapmıcam zaten direk kan vericem ve hala sanki adet olucakmışım gibi ağrım var ya bu akşam ya da yarın gidicem hastaneye en azından kafam rahat eder
Bende durum 1 buçuk ay önce kürtaj oldum 2 aylık bebeğimin kalbi durdu korunmayı bıraktık beklemedeyiz hastalığım dün bitti artık bu ay bakcaz inşallah ☺Ewt ya önemli olan o aslında, olsunda sağ sağlim kucagımıza alalım o bize yeter buqünleri unutuweririz zaten ☺ zaten bu sefer olmazsa da kesin benim bu kadar çok düşünüp kafaya taktıgımdan olmazbu psikolojiyle ben onuda etkilemişimdir kesin ☺ Nyse benden cok bahsettik boşwer ☺ sende durum ne canm :)
Kızlar kan testi yaptırdım bhcg 256 çıktı hamileyim
E hadii inşallah hayırlısı olsun canm ☺Bende durum 1 buçuk ay önce kürtaj oldum 2 aylık bebeğimin kalbi durdu korunmayı bıraktık beklemedeyiz hastalığım dün bitti artık bu ay bakcaz inşallah ☺
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ☺☺Kızlar kan testi yaptırdım bhcg 256 çıktı hamileyim
Hayırlı olsun canım daha çok yeni maşallah ☺☺Kizlar kan testim 91.82 cikti
Canım sende durum ne yaptın test yaptırdın mıE hadii inşallah hayırlısı olsun canm ☺
İnşallah cnm inşallahEn mantiklisi en hayirli haberi alin insallah:)
Sagol canim bu kadar yeni olmasina ragmen idrar testinde cikti sastmHayırlı olsun canım daha çok yeni maşallah ☺☺
Hamilesin zaten kaldıktan 10 gün sonra fln kanda düşük değerde olsa çıkıyor canım çok şükür artık kendine dikkat et ☺☺Sagol canim bu kadar yeni olmasina ragmen idrar testinde cikti sastm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?