- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Sagol canim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahHamilesin zaten kaldıktan 10 gün sonra fln kanda düşük değerde olsa çıkıyor canım çok şükür artık kendine dikkat et ☺☺
Hayr canm ya ben ayın 21 ini beklicem işte reql qelmezse inş o zaman artk :/Canım sende durum ne yaptın test yaptırdın mı
Rabbim hayırlısını versin canım inşallah bebeğin seninle olur ☺Hayr canm ya ben ayın 21 ini beklicem işte reql qelmezse inş o zaman artk :/
Çook sevindim. Hayırlı ugurlu olsun canım gözün aydın darısı başıma :)) değerin ne kadar o kadar yüksek yoksa ikiz mi :))Kızlar kan testi yaptırdım bhcg 256 çıktı hamileyim
Çok saol canm ya inşallah ☺ Ben bile şimdiden yapsam mı diorum sanki bi belirti warmış qibii :) ☺Rabbim hayırlısını versin canım inşallah bebeğin seninle olur ☺
Canım kanda çıkar eğer hamileysen onu sölim sabredemiceksen yaptır bence ama idrarda çıkmama olasılığı çok yüksek eğer para vermek istemiyorsan devlet hast. Aciline git ücretsiz yapıyorlar 3 saatte sonucu alıyorsun nerde oturuyorsun tatlımÇok saol canm ya inşallah ☺ Ben bile şimdiden yapsam mı diorum sanki bi belirti warmış qibii :) ☺
Yo özele qiderim canm sorun deqil. Öyle yapiim o zaman ben pztsi qidiyim barii ☺ ben denizli de oturuyrum canmCanım kanda çıkar eğer hamileysen onu sölim sabredemiceksen yaptır bence ama idrarda çıkmama olasılığı çok yüksek eğer para vermek istemiyorsan devlet hast. Aciline git ücretsiz yapıyorlar 3 saatte sonucu alıyorsun nerde oturuyorsun tatlım
O zaman git bence hem pazartesi gün geçmiş olur daha iyi çıkar inşallah tatlım inşallah ☺Yo özele qiderim canm sorun deqil. Öyle yapiim o zaman ben pztsi qidiyim barii ☺ ben denizli de oturuyrum canm
Ay inşallah canmm yaa ☺ mutlaka yazarım zaten burya olumlu olumsuz :)O zaman git bence hem pazartesi gün geçmiş olur daha iyi çıkar inşallah tatlım inşallah ☺
Yaz tabi merak ederim canım inşallah olumlu bekliyorum ☺Ay inşallah canmm yaa ☺ mutlaka yazarım zaten burya olumlu olumsuz :)
Sağol Canım benim belki de bilmiyorum ki ama olmasını isterdimÇook sevindim. Hayırlı ugurlu olsun canım gözün aydın darısı başıma :)) değerin ne kadar o kadar yüksek yoksa ikiz mi :))
Oyy inşallah cnm yaa. O zamannnn qelsinnn pztsiiii ☺Yaz tabi merak ederim canım inşallah olumlu bekliyorum ☺
Canım benim 2 gün geçmişti değerim 1101 Di banada yüksek gelmişti ikiz sanmıştım ama bazı bünyelerde öyle olabiliyormuş ancak 6. Hafta belli olur tam anlamıylaSağol Canım benim belki de bilmiyorum ki ama olmasını isterdim
İnsallah tutmuştur canım bu arada geçmiş olsun inşallah bi daha aynı acıları yaşamazsınKizlar 2.5 senelik evliyim 31 aralik 2015 te ilk bebegim dustu 22 mayis 2016 da 2. Bebegim dustu daha cok yeni bu ay ovulasyon gununden 2 gun once ve 2 gun sonra esimle birlikte olduk sizce hamilelik ihtimali var midir ?
Genetik olarak ailede var ama hcg bu konuda tek başına yeterli değil ama umut ediyorum işteCanım benim 2 gün geçmişti değerim 1101 Di banada yüksek gelmişti ikiz sanmıştım ama bazı bünyelerde öyle olabiliyormuş ancak 6. Hafta belli olur tam anlamıyla
Allah gönlüne göre versin canım ne istiyorsan inşallahGenetik olarak ailede var ama hcg bu konuda tek başına yeterli değil ama umut ediyorum işte
Üzülme canım Allahın takdiri benimde 1.5 ay önce bebeğimi aldılar kalbi durduğu için yaşamayalım bi daha inşallahInsallah allah kimseye yasatmasin cok uzuluyorum ya off insallah bu ay tutar :/
Insallah canim gecmis olsun allahim tekrar yasatmasinÜzülme canım Allahın takdiri benimde 1.5 ay önce bebeğimi aldılar kalbi durduğu için yaşamayalım bi daha inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?