Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Çok saol canm ya inşallah ☺ Ben bile şimdiden yapsam mı diorum sanki bi belirti warmış qibii :) ☺
Canım kanda çıkar eğer hamileysen onu sölim sabredemiceksen yaptır bence ama idrarda çıkmama olasılığı çok yüksek eğer para vermek istemiyorsan devlet hast. Aciline git ücretsiz yapıyorlar 3 saatte sonucu alıyorsun nerde oturuyorsun tatlım

Yo özele qiderim canm sorun deqil. Öyle yapiim o zaman ben pztsi qidiyim barii ☺ ben denizli de oturuyrum canm

Kizlar 2.5 senelik evliyim 31 aralik 2015 te ilk bebegim dustu 22 mayis 2016 da 2. Bebegim dustu daha cok yeni bu ay ovulasyon gununden 2 gun once ve 2 gun sonra esimle birlikte olduk sizce hamilelik ihtimali var midir ?

Kizlar 2.5 senelik evliyim 31 aralik 2015 te ilk bebegim dustu 22 mayis 2016 da 2. Bebegim dustu daha cok yeni bu ay ovulasyon gununden 2 gun once ve 2 gun sonra esimle birlikte olduk sizce hamilelik ihtimali var midir ?
İnsallah tutmuştur canım bu arada geçmiş olsun inşallah bi daha aynı acıları yaşamazsın

Insallah allah kimseye yasatmasin cok uzuluyorum ya off insallah bu ay tutar :/

Canım benim 2 gün geçmişti değerim 1101 Di banada yüksek gelmişti ikiz sanmıştım ama bazı bünyelerde öyle olabiliyormuş ancak 6. Hafta belli olur tam anlamıyla
Genetik olarak ailede var ama hcg bu konuda tek başına yeterli değil ama umut ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…