Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kızlar adetime daha 8 gün var ve ben testi yapmak için sabırsızlanıyorum sizler ne durumdasınız benim gibi bekleyen varmı?
Evet canım benim de adetim Mayıs'ın 2 sinde geldi bir daha da gelmedi doktora da gitmedim fakat bi belirti de yok çok merakdayim vajinal fitil kullandım açaba adet geciktirirmi diye sormak istiyorum

Evet canım benim de adetim Mayıs'ın 2 sinde geldi bir daha da gelmedi doktora da gitmedim fakat bi belirti de yok çok merakdayim vajinal fitil kullandım açaba adet geciktirirmi diye sormak istiyorum
Senin adetin baya gecikmiş anladığım kadarıyla kaç günde bir adet oluyorsun çünkü eğer geçtiyse belirti olmasına gerek yok en belirgin belirti adet gecikmesidir nası bekledin bu kdr ☺☺☺ bence bi test yapmalısın

Bundan tam bir hafta önce evde yaptım negatif çıktı 9 aylık evliyim ve her seferinde hüsran ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti fitil den supheleniyorum çünkü 2 mayista sonra 1 defa birliktelik oldu

Bundan tam bir hafta önce evde yaptım negatif çıktı 9 aylık evliyim ve her seferinde hüsran ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti fitil den supheleniyorum çünkü 2 mayista sonra 1 defa birliktelik oldu
1 defa olur ama yumurtlamaya denk gelmiştir tutar belli olmaz fitilden adet gecikmesi duymadım onun için bişe diyemem ama 1 hafta önce belki idrarına daha değerin geçmemiştir yani bu sorularla yaşanmaz sen bi test daha yap hem hamile değilsen bile dra gidip bi muayene olursun

Pazartesi gidicem inşallah güzel haberler le geri gelirim böyle beklemek çok zor ama hep aynı üzüntüyü yaşadım korkum var aslında hiç bir belirti de yok o yüzden rahatım biraz da ara ara kasik ağrıları oluyor birde aşırı akıntı başka da bir şey yok allahım tüm isteyen annelere yasatsin bu duyguyu

Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ☺

Kizlar neler yapiyosunuz.
Benim yumurtlama sancilarim hala devam ediyor yaa. Usuttummu acaba. Birde ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler regle kac kala ogrendiler acaba yapmayi dusunuyorum da :)))

Benim yumurtlama sancilarim hala devam ediyor yaa. Usuttummu acaba. Birde ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler regle kac kala ogrendiler acaba yapmayi dusunuyorum da :)))
Ya bende onu merak ediyorum ovulasyon testiyle hamilelik nası öğreniliyor

Ya bende onu merak ediyorum ovulasyon testiyle hamilelik nası öğreniliyor

Cnm dediklerine gore regle bikac gun kala c ile t cizgisi ayni olmak koşuluyla o ay hamile olan varmiş. Bu bir varsayim tabiki.
Regle yakinda pozitif cikabilir. Dogruluguna da bakilirsa 10 kisiden 5i hamile diyebilirim. Baya okumustum formu ama kesin denilebilecek birsey degil..

Anladım canım peppap diye bi uygulama var tavsiye ederim yumurtlama tarihini söylüyor

Anladım canım peppap diye bi uygulama var tavsiye ederim yumurtlama tarihini söylüyor

Ya cnm inanirmisin daha gecen ay indirdim.
Benim normalde 10.gun olan yumurtlamami 14.gunde gosteriyor haliyle hc ona uymadim ama cok gyzel uygulama.
Bu ay da ovu testi yaptm 12.gunde poziiitifti. Demek 13.gun yumurtlamisim bu ay yani pepapp yaklasti :))))))

Biz aynıyız seninle canım agrılar devam ediyor sat 1 haziran 11 hazirandan beri iftardan sonra çalışıyoruz bakalım Allah ım Mübarek Ramazan ayı hürmetine yüzlerimizi güldürsün İnşallah

Kızlar bende bebiş isteyenlerdenim. Korunmadığımız 3. Ayım olacak bu. inşallah bu ay Rabbim yüzümüzü güldürür. Beklenen adet tarihim yarın ne hamilelik ne de adet belirtim yok malesef sadece geçen hafta sarı yoğun bir akıntım oldu bir gün ondan sonra şeffaf akıntım hiç kesilmedi perşembe günü de sancım oldu ama kısmet bakalım inşallah bu ay bende hamiş olduğumu öğrenirim.

Söylediğin belirtiler yumurtlama dönemin canım gebelik elde edebilecegin günler yanı bunları yaşadığın günler çalışmalısınız

Söylediğin belirtiler yumurtlama dönemin canım gebelik elde edebilecegin günler yanı bunları yaşadığın günler çalışmalısınız

Yumurtlama dönemimi dediğin gibi akıntımdan anlayabiliyorum zaten o dönemde çalışmalar yaptık canım ama bu bahsettiğim sarı akıntı yumurtlama dönemimden bir hafta sonra olan bir akıntıydı farklıydı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…