Amin canım çok saolInsallah canim gecmis olsun allahim tekrar yasatmasin
Amin canım çok saol
Canların inşallahhhh bu ay sizinde sağlıklı bebişleriniz olur haberlerini alırızInsallah canim gecmis olsun allahim tekrar yasatmasin
Allah razı olsun tatlım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Rabbim korusun senide bebeğinide ☺Canların inşallahhhh bu ay sizinde sağlıklı bebişleriniz olur haberlerini alırız
Amin canım ramazan ayının hürmetine bereketine Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli akıllı azıcık da yaramaz bebişler nasip etsinAllah razı olsun tatlım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Rabbim korusun senide bebeğinide ☺
Evet canım benim de adetim Mayıs'ın 2 sinde geldi bir daha da gelmedi doktora da gitmedim fakat bi belirti de yok çok merakdayim vajinal fitil kullandım açaba adet geciktirirmi diye sormak istiyorumKızlar adetime daha 8 gün var ve ben testi yapmak için sabırsızlanıyorum sizler ne durumdasınız benim gibi bekleyen varmı?
Senin adetin baya gecikmiş anladığım kadarıyla kaç günde bir adet oluyorsun çünkü eğer geçtiyse belirti olmasına gerek yok en belirgin belirti adet gecikmesidir nası bekledin bu kdr ☺☺☺ bence bi test yapmalısınEvet canım benim de adetim Mayıs'ın 2 sinde geldi bir daha da gelmedi doktora da gitmedim fakat bi belirti de yok çok merakdayim vajinal fitil kullandım açaba adet geciktirirmi diye sormak istiyorum
Bundan tam bir hafta önce evde yaptım negatif çıktı 9 aylık evliyim ve her seferinde hüsran ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti fitil den supheleniyorum çünkü 2 mayista sonra 1 defa birliktelik olduSenin adetin baya gecikmiş anladığım kadarıyla kaç günde bir adet oluyorsun çünkü eğer geçtiyse belirti olmasına gerek yok en belirgin belirti adet gecikmesidir nası bekledin bu kdr ☺☺☺ bence bi test yapmalısın
Her ay düzenli oluyorumBundan tam bir hafta önce evde yaptım negatif çıktı 9 aylık evliyim ve her seferinde hüsran ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti fitil den supheleniyorum çünkü 2 mayista sonra 1 defa birliktelik oldu
1 defa olur ama yumurtlamaya denk gelmiştir tutar belli olmaz fitilden adet gecikmesi duymadım onun için bişe diyemem ama 1 hafta önce belki idrarına daha değerin geçmemiştir yani bu sorularla yaşanmaz sen bi test daha yap hem hamile değilsen bile dra gidip bi muayene olursunBundan tam bir hafta önce evde yaptım negatif çıktı 9 aylık evliyim ve her seferinde hüsran ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti fitil den supheleniyorum çünkü 2 mayista sonra 1 defa birliktelik oldu
Pazartesi gidicem inşallah güzel haberler le geri gelirim böyle beklemek çok zor ama hep aynı üzüntüyü yaşadım korkum var aslında hiç bir belirti de yok o yüzden rahatım biraz da ara ara kasik ağrıları oluyor birde aşırı akıntı başka da bir şey yok allahım tüm isteyen annelere yasatsin bu duyguyu1 defa olur ama yumurtlamaya denk gelmiştir tutar belli olmaz fitilden adet gecikmesi duymadım onun için bişe diyemem ama 1 hafta önce belki idrarına daha değerin geçmemiştir yani bu sorularla yaşanmaz sen bi test daha yap hem hamile değilsen bile dra gidip bi muayene olursun
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ☺Pazartesi gidicem inşallah güzel haberler le geri gelirim böyle beklemek çok zor ama hep aynı üzüntüyü yaşadım korkum var aslında hiç bir belirti de yok o yüzden rahatım biraz da ara ara kasik ağrıları oluyor birde aşırı akıntı başka da bir şey yok allahım tüm isteyen annelere yasatsin bu duyguyu
Ya bende onu merak ediyorum ovulasyon testiyle hamilelik nası öğreniliyorKizlar neler yapiyosunuz.
Benim yumurtlama sancilarim hala devam ediyor yaa. Usuttummu acaba. Birde ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler regle kac kala ogrendiler acaba yapmayi dusunuyorum da :)))
Ya bende onu merak ediyorum ovulasyon testiyle hamilelik nası öğreniliyor
Anladım canım peppap diye bi uygulama var tavsiye ederim yumurtlama tarihini söylüyorCnm dediklerine gore regle bikac gun kala c ile t cizgisi ayni olmak koşuluyla o ay hamile olan varmiş. Bu bir varsayim tabiki.
Regle yakinda pozitif cikabilir. Dogruluguna da bakilirsa 10 kisiden 5i hamile diyebilirim. Baya okumustum formu ama kesin denilebilecek birsey degil..
Anladım canım peppap diye bi uygulama var tavsiye ederim yumurtlama tarihini söylüyor
Biz aynıyız seninle canım agrılar devam ediyor sat 1 haziran 11 hazirandan beri iftardan sonra çalışıyoruz bakalımKizlar neler yapiyosunuz.
Benim yumurtlama sancilarim hala devam ediyor yaa. Usuttummu acaba. Birde ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler regle kac kala ogrendiler acaba yapmayi dusunuyorum da :)))
Söylediğin belirtiler yumurtlama dönemin canım gebelik elde edebilecegin günler yanı bunları yaşadığın günler çalışmalısınızKızlar bende bebiş isteyenlerdenim. Korunmadığımız 3. Ayım olacak bu. inşallah bu ay Rabbim yüzümüzü güldürür. Beklenen adet tarihim yarın ne hamilelik ne de adet belirtim yok malesef sadece geçen hafta sarı yoğun bir akıntım oldu bir gün ondan sonra şeffaf akıntım hiç kesilmedi perşembe günü de sancım oldu ama kısmet bakalım inşallah bu ay bende hamiş olduğumu öğrenirim.
Söylediğin belirtiler yumurtlama dönemin canım gebelik elde edebilecegin günler yanı bunları yaşadığın günler çalışmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?