Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Be
Yumurtlama dönemimi dediğin gibi akıntımdan anlayabiliyorum zaten canım ama bu bahsettiğim sarı akıntı yumurtlama dönemimden bir hafta sonra olan bir akıntıydı farklıydı yani
Aa benim yumurtlamadan bi süre so nra olan akıntım adet habercisi oluo canım ama kişiden kişiye degişiklik gösterevilio belirtiler

Be

Aa benim yumurtlamadan bi süre so nra olan akıntım adet habercisi oluo canım ama kişiden kişiye degişiklik gösterevilio belirtiler
Bende daha önce hiç böyle bi akıntı olmamıştı ama bu seferkinde olabilir bilmiyorum üç aydır farklı belirtiler yaşıyorum bu sefer boşa ümitlenmiyim Allahım nolur

Ben de adetime 4 gün kala test yaptım ikimci çizgi silik çıktı. Diğer iki gün de testi tekrarladım. Aynı sonucu verdi. İki gündür de baş dönmesi yaşıyorum. Bu sabah uyanırken keskin bi ağrı hissettim kasıklarım da her ikisinde de var ama sol daha şiddetli. Regl tarihim yarın ama ben dayanamıyorum bugün gidip kan vericem tahlil için yarın regl olucam diye çok korkuyorum....

İnşallah korkuların yersizdir canımm hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim idrar testim silikte olsa iki çizgi çıksaydı senin kadar bile sabredemezdim . İnşallah güzel haberle dönersin

Ovülasyon testi yaptım kızlar dün gece ve bu sabah silik çizgi çıktı yumurtluyorum değilmi ?

İnşallah korkuların yersizdir canımm hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim idrar testim silikte olsa iki çizgi çıksaydı senin kadar bile sabredemezdim . İnşallah güzel haberle dönersin
Kan verdim şimdi yarın çıkarmış çok heyecanlıyım

Merhaba Arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin..Rabbım kucaklarımızı boş bırakmasın..adetime 5 gün var sadece bel ağrısı ve kasık agrım var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne olacak bilmiyorum..böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı

Fazla stres yapma canım bende aynı şekilde ağrılar geçirdim. psikolojik olarak belirtileri yaşadım. Ama boş çıktı. İnşallah sende vardır. İdrar testi için adet gününün 3-4 gün geçmesini bekle :)

evet canım yapmamak lazım ama aralık sonu kalp atışı durması sebebiyle bebeğimi kaybettim..araştırmalar kan tahlilleri genetik derken hepsi yıpratıcı bir süreçti kanımda pıhtılaşma çıktı..bir sonraki hamileliğin başlangıcından doğumdan sonra 3 ay kadar her gün iğne olmam gerekecek..iğne olmak acı cekmek umrumda değil sadece sağlıklı sıhatli bir şekilde evlad sahibi olmak istiyorum..2 aydır korunmuyoruz bu 3. ay normalde temmuzun 20 sinden sonra dogum yapmam gerekiyordu en azından bu dönemlerde yeni bi bebek haberi almak istiyorum..Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlad sahibi olmayı nasip etsin.. bir hamilelik gecirdim belirtileri az cok biliyorum ama annem 3 doğum yapmış hepsinin belirtisi farklıymış.. o yüzden cok emin hareket edemiyorum..

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim aynı acıları birdaha yaşatmasın inşallah gerçekten zor bi durum bende yaşadım biliyorum. Herşeyin hayırlısı Allahtan deyip beklemekten başka çaremiz yok maalesef. İnşallah tez zamanda tutunur bebişin :)

Hepimizin ki inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…