Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Mrba kızlar ben 2 gun önce falan ovulasyon testi yaptm hamilelk anlslyo mu diye böyle çıkti snra dün hamilelk testi yaptm oda böyle silk ckti ama bat a 5 6 gün falan var ve hiçbir belirti yok ne adet ne hamilelk

Eklentiler

• IMG_20160612_194302-1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20160612_194314-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 58
Mrba kızlar ben 2 gun önce falan ovulasyon testi yaptm hamilelk anlslyo mu diye böyle çıkti snra dün hamilelk testi yaptm oda böyle silk ckti ama bat a 5 6 gün falan var ve hiçbir belirti yok ne adet ne hamilelk
Hayırlı olsun canım bebiş var kan testine koşş

Hemen indireyim :*
İndir canım ayarlar kısmında foto boyutu küçültme var onu etkinleştiriceksin sonra fotonu seç kaydete bas ekrana boyut ayarı geliyor küçült ordan bu kadaar

Merhaba güzeller reglime 5 gün var ama bütün belirtilerimde var.şu erken gebelik testlerinden yapsam çıkarmı acaba? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim vazgeçmedim bakalım.

L laracraft Hayalet minnağın görünüyor canım kan testi yapmalısın ayy İnşallah darısı başımıza

Can'ım bu gebelik testi değil ovulasyon testi inşallah gebelikte de çift çizgi görürüm Allah nasip ederse
Aa pardon canım Allah söyletti demmekki oruç oruç İnşallah gebeliktede çift çizgiyi görürüz canım ya

Aman salı verdim gitti ben umrumda değil yumurtayıda takip etmicem bu ney kız.. Siniri bozuluyor insanın oluruna bıraktım olursa olur zaten kızmet artık..

Aman salı verdim gitti ben umrumda değil yumurtayıda takip etmicem bu ney kız.. Siniri bozuluyor insanın oluruna bıraktım olursa olur zaten kızmet artık..
Aa pardon canım Allah söyletti demmekki oruç oruç İnşallah gebeliktede çift çizgiyi görürüz canım ya
İnşallah Can'ım ama çok usandırıcı bi süreç.. Yaz eskiden pıt pıt dığuruyorlarmış onlara nedicen ovu testimi yapmışlar sanki ))

L laracraft canım benimde ikinci ayım ovu asla düşünmüyorum çünkü bursa gördüğüm kadarıyla yumurtlamadımmı die çok üzülen stres yapan var bende stres yapan biriyim ve stres reglimizi bile etkiliyorken bebiş olacagı varsa onuda etkiler en iyisi düzenli ilişki gerisi Allah ımın emri

İnşallah Can'ım ama çok usandırıcı bi süreç.. Yaz eskiden pıt pıt dığuruyorlarmış onlara nedicen ovu testimi yapmışlar sanki ))
Aynende öyle canım benim annemin tek evlilik ve 11 yavrusu var düşükleride olmuş ohooo birsürü yani takmamak lazım doğal takılmak lazım kendiliğinden gelio minnaklar yani Allah ne derse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…