Ay hadi inşallah bu ay benimde Bebiş tutar seninki Can'ım belirtin varmıydı? Bide ovu testiylemi takip ettinYumurtlama zamanları içindesin canım günlerini değerlendir. : )
Ama ben ilk yaptığımda hiç bişey çıkmadı tek çizgiydi şimdi belirgin çift çizgiyok canım pozitif olması için koyu olması lazım t çizgisinin o silik çizgi hep çıkıyor zaten
resmini atabilir misin canımAma ben ilk yaptığımda hiç bişey çıkmadı tek çizgiydi şimdi belirgin çift çizgi
Hayırlı olsun canım bebiş var kan testine koşşMrba kızlar ben 2 gun önce falan ovulasyon testi yaptm hamilelk anlslyo mu diye böyle çıkti snra dün hamilelk testi yaptm oda böyle silk ckti ama bat a 5 6 gün falan var ve hiçbir belirti yok ne adet ne hamilelk
Resim atamıyorum ama yarim06 ki gb çıkmış ondan yorumlayabilirmişsin Can'ımresmini atabilir misin canım
Boyut yüksek oluyor resmi kabul etmiyor canımresmini atabilir misin canım
Foto düzenleme programları var orda küçültebilirsin squareinstapic le yapıyorum benBoyut yüksek oluyor resmi kabul etmiyor canım
Hemen indireyim :*Foto düzenleme programları var orda küçültebilirsin squareinstapic le yapıyorum ben
İndir canım ayarlar kısmında foto boyutu küçültme var onu etkinleştiriceksin sonra fotonu seç kaydete bas ekrana boyut ayarı geliyor küçült ordan bu kadaarHemen indireyim :*
Foto düzenleme programları var orda küçültebilirsin squareinstapic le yapıyorum ben
Can'ım bu gebelik testi değil ovulasyon testi inşallah gebelikte de çift çizgi görürüm Allah nasip ederse
Aa pardon canımCan'ım bu gebelik testi değil ovulasyon testi inşallah gebelikte de çift çizgi görürüm Allah nasip ederse
Aman salı verdim gitti ben umrumda değil yumurtayıda takip etmicem bu ney kız.. Siniri bozuluyor insanın oluruna bıraktım olursa olur zaten kızmet artık..
İnşallah Can'ım ama çok usandırıcı bi süreç.. Yaz eskiden pıt pıt dığuruyorlarmış onlara nedicen ovu testimi yapmışlar sankiAa pardon canımAllah söyletti demmekki oruç oruç İnşallah gebeliktede çift çizgiyi görürüz canım ya
Aynende öyle canım benim annemin tek evlilik ve 11 yavrusu var düşükleride olmuş ohooo birsürü yani takmamak lazım doğal takılmak lazım kendiliğinden gelio minnaklar yani Allah ne derse o olurİnşallah Can'ım ama çok usandırıcı bi süreç.. Yaz eskiden pıt pıt dığuruyorlarmış onlara nedicen ovu testimi yapmışlar sanki))
Teşekkürler canım Rabbim isteyen herkese versin inşallahTebrik ederim kızlarRabbim kavuşmayı nasip etsin, darısı tüm isteyenlerin başına innnşaaaallaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?