Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Hanımlaaar cumartesi günü idrar testim silik çıktı kan verdim sonuç (7.57) doktor haftaya bir daha gel dedi. 35-40 günde bir adet oluyorum. En son 7 Mayıs adet oldum bu 2 güne adet olmam lazım me diyorsunuz?

Ask sana benzer canım çok sevindim hamilesin çok güzel Allah isteyen herkese versin. bende tekrar hcg baktırdım ilki iki önce 256 idi bugüm 628 çıkmış çok mutlu oldum güzel yükdelmşl

Hanımlaaar cumartesi günü idrar testim silik çıktı kan verdim sonuç (7.57) doktor haftaya bir daha gel dedi. 35-40 günde bir adet oluyorum. En son 7 Mayıs adet oldum bu 2 güne adet olmam lazım me diyorsunuz?
Canım inşallah hamilesindir. Sonuç muallakta bir değer ama hamile olasılığın daha yüksek. Tekrar baktır canım bir kaç gün sonra daha kesin olur

Aynen Can'ım sana katılıyorum bende bıraktım umrumda da değil hayırlısıysa olsun hayırsızsa hayırlı Zaman'da sevindirsin bizleri rabbim

Kızlar size bi sorum olacak ben lazer yaptırıyorum şimdi 3 seansım gebelikte düşünüyorum yarın randevum var yaptırmam lazım içmemek oluşumunu engellermi bilginiz varmı bu konuyla ilgili

Hayr 21i yani 8 qün war dha ama ben sabırsızlandıqımdan buqün yaptırim dediqim wRsa çıkar die ama yokmuş saten

Hayr 21i yani 8 qün war dha ama ben sabırsızlandıqımdan buqün yaptırim dediqim wRsa çıkar die ama yokmuş saten
Daha çok var canım kanda da çıkması için tahmini 10 gün geçmesi lazım umudunu kaybetme sakın regli günüde yada bir kaç gün geçince önce erken gebelik testi ile bak sonra kanda baktırır sın geç döllenme oldu ise

Canm en son 5inde beraber olduk ama. Zaten eşim ynmda olmadıqı için bidha olmadı. Testi erken mi yaprm acaba diorum ama olsa illa 1.20 deilde fazla cikar die de düşünüorum. Kötü oldu yani ama demek hayırlısı buymuş hiç umudum kalmadı artk :/

Kaç gün sürüyor siklusun tahmini yumurtlaman 4 ile 8 arasında olsa ve tutumuş olsa çok erken daha çıkması içşn
İşte ben 23 mayıs reql oldum. 2 we 8i dönemimdi. Biz 3ü 5inde beraber olduk canm. Takwime baktıqımda tam yumurtlama qünü 7si diyordu diqer takwimde de 6sı diyordu.

İşte ben 23 mayıs reql oldum. 2 we 8i dönemimdi. Biz 3ü 5inde beraber olduk canm. Takwime baktıqımda tam yumurtlama qünü 7si diyordu diqer takwimde de 6sı diyordu.
Testi çok erken yapmışsın canım benim en azından adet gününde yapmalısın

Aynen Can'ım sana katılıyorum bende bıraktım umrumda da değil hayırlısıysa olsun hayırsızsa hayırlı Zaman'da sevindirsin bizleri rabbim
Kesinlikle öyle canım Amin İnşallah Rabbim büyük saglıklısını hayırlısını versin hepimize İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…