Haklısın da işte sabırsızlıktan duramadımTesti çok erken yapmışsın canım benim en azından adet gününde yapmalısın
Üzülme canım beklemeye devam vardır vakti zamanıKızlarrrr ben kan testi yaptırdım malesef 1, 20 çıktıı
Biz seninle aynı gidiyoruz sanki canım bende degerlendirdim bi kaç saat önceCan'ım ama bi saat önce baktım şerraf beyaz akıntım vardı dedim boş geçmesin hemen değerlendirdiminşallah tutar :)))
İnşallah canm saolÜzülme canım beklemeye devam vardır vakti zamanı
Bence regli zamanını bekle ve olmaz isen o zaman tekrar yap daha geçmiş sayılmazHaklısın da işte sabırsızlıktan duramadımartk yaptım bitti saten. Hayırlısı napalımm canm
Ayy maşallah Ne qüzel yaaa ne mutlu size canm ☺ inş bende qörürüm o qünleri :) bakalm artk bekliyim bi 21ini qelmezse o zaman ohh bidaha yaparım :))Bence regli zamanını bekle ve olmaz isen o zaman tekrar yap daha geçmiş sayılmazçok umutlanma ama yinede küçük te olsa bir ihtimal var.ben adete2-3 kala yaptım ama galiba bende erken yumurtlama oldu regl 7 gün felan sürüyor 10. Günde de eşim izine geldi gün aşırı denedik biraz o zaman diliminde ılmuş olması lazım silik bir şekilde idrarda çıktı regli ye 2-1 gün kala kan testi yaptırdım 200 lerde çıktı bugün yaptırdım 600 lerde çıktı Allah a şükür benşm de bat 11-12 Haziran yani sende geç döllenme oldu ise kanda çıkmaması normal bebeğin rahme inmesine sonra hcg salgılanmaya başlar tahmini De bebek rahme 6-10 günde iner.
Biz seninle aynı gidiyoruz sanki canım bende degerlendirdim bi kaç saat öncekasık agrısı akınto tam bu aralar zamanı her günü degerlendiriyoruz bizde İnşallah bu ay tutar hepimizin mübarek günler hürmetine bat nezamandı senin canım
Aynen canm
İnşallah Can'ım herifler bayram ediyor
Ahhahaha aynen öle canımİnşallah Can'ım herifler bayram ediyor
meslek neydi senin canımAynen canm
Hamile kalsam 9 ay izindeyim
Temmuz 1 Can'ımAhhahaha aynen öle canımbat ne zamandı senin
Seninki ne Zaman Can'ımAhhahaha aynen öle canımbat ne zamandı senin
Canm hem iş izni hemde anlarsinya çocuk çalışmalarına ara vermek anlamindameslek neydi senin canım
1 temmuz canım benimdeeeSeninki ne Zaman Can'ım
Canm benimde 24 u1 temmuz canım benimdeeeen geç 5 temmuz daha fazla gecikirse bebiş var demektir İnşallah
Aynen canım çalışmalar bizi çok yoruyor kocalar rahat oohCanm hem iş izni hemde anlarsinya çocuk çalışmalarına ara vermek anlaminda
Bu arada ogretmenim
İnşallahhh kuzummm ya Allah ım bayram şekerlerimizi göndersin bize İnşallahCanm benimde 24 u
İnş hamileyimdir
Çifte bayram ne güzel
Biz aynıyız seninle canım agrılar devam ediyor sat 1 haziran 11 hazirandan beri iftardan sonra çalışıyoruz bakalımAllah ım Mübarek Ramazan ayı hürmetine yüzlerimizi güldürsün İnşallah
Canım ya ben kıyamıyorum vallaValla al benden de o kadar. Bende calismalar bitti esim arkamda dolaniyor yok diyorm sonra yumurtlama gunlerinde geliyon ama diyo
Reglime 10 gun varmis bugun baktim. Hesaplamiyorumda artikama o agrilar benim devam etmezdi hic bu 3 aydir devam ediyo regle kadar agriyo bazen agriyip geciyo sonra tekrar basliyo gecen ay baya cektim o agrilari ya bu ayda belim agriyor anlamadim ki. Hazirliyo heralde bedenimiz hamileligw... bundan sonra hamilelik belirtisi yok. Vucut kendini hamilelige hazirliyor var
Canım ya ben kıyamıyorum vallakocamı kullanmış gibi olmakda istemiyorum devam ediyoruz regle kadar ama devam etmek sorun olurmuki ya tutunma sırasında falan sarsıntıdan etkilenirmi yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?