Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Can'ım ama bi saat önce baktım şerraf beyaz akıntım vardı dedim boş geçmesin hemen değerlendirdim inşallah tutar :)))
Biz seninle aynı gidiyoruz sanki canım bende degerlendirdim bi kaç saat önce kasık agrısı akınto tam bu aralar zamanı her günü degerlendiriyoruz bizde İnşallah bu ay tutar hepimizin mübarek günler hürmetine bat nezamandı senin canım

Haklısın da işte sabırsızlıktan duramadım artk yaptım bitti saten. Hayırlısı napalımm canm
Bence regli zamanını bekle ve olmaz isen o zaman tekrar yap daha geçmiş sayılmaz çok umutlanma ama yinede küçük te olsa bir ihtimal var.ben adete2-3 kala yaptım ama galiba bende erken yumurtlama oldu regl 7 gün felan sürüyor 10. Günde de eşim izine geldi gün aşırı denedik biraz o zaman diliminde ılmuş olması lazım silik bir şekilde idrarda çıktı regli ye 2-1 gün kala kan testi yaptırdım 200 lerde çıktı bugün yaptırdım 600 lerde çıktı Allah a şükür benşm de bat 11-12 Haziran yani sende geç döllenme oldu ise kanda çıkmaması normal bebeğin rahme inmesine sonra hcg salgılanmaya başlar tahmini De bebek rahme 6-10 günde iner.

Ayy maşallah Ne qüzel yaaa ne mutlu size canm ☺ inş bende qörürüm o qünleri :) bakalm artk bekliyim bi 21ini qelmezse o zaman ohh bidaha yaparım :))

İnşallah Can'ım herifler bayram ediyor

Biz aynıyız seninle canım agrılar devam ediyor sat 1 haziran 11 hazirandan beri iftardan sonra çalışıyoruz bakalım Allah ım Mübarek Ramazan ayı hürmetine yüzlerimizi güldürsün İnşallah

Valla al benden de o kadar. Bende calismalar bitti esim arkamda dolaniyor yok diyorm sonra yumurtlama gunlerinde geliyon ama diyo
Reglime 10 gun varmis bugun baktim. Hesaplamiyorumda artik ama o agrilar benim devam etmezdi hic bu 3 aydir devam ediyo regle kadar agriyo bazen agriyip geciyo sonra tekrar basliyo gecen ay baya cektim o agrilari ya bu ayda belim agriyor anlamadim ki. Hazirliyo heralde bedenimiz hamileligw... bundan sonra hamilelik belirtisi yok. Vucut kendini hamilelige hazirliyor var

Canım ya ben kıyamıyorum valla kocamı kullanmış gibi olmakda istemiyorum devam ediyoruz regle kadar ama devam etmek sorun olurmuki ya tutunma sırasında falan sarsıntıdan etkilenirmi yumurtam

Canım ya ben kıyamıyorum valla kocamı kullanmış gibi olmakda istemiyorum devam ediyoruz regle kadar ama devam etmek sorun olurmuki ya tutunma sırasında falan sarsıntıdan etkilenirmi yumurtam

Cnm ben inanmiyorum oyle seylere zaten inandigim icin yok demiyorum esime. 1 hafta boyunca zaten denedik istemiyorum yani yalan yok.
Tutunma asamassini hic ama hic engelliyecegini sanmiyorum zaten olacagi varsa dusuk olur. Bunu iliskiye baglamak cok sacma ki doktorlar bile aksi durumda iliski yasak diyorlar.
Bak ben kalktim yikandim calisiyordm o hafta full yoruldm. Zaten benimki gec dollenme 21 gunde bir adet oluyordm 14 -15 iliski olmus ve tamamen tesaduf...!
Sonra baska iliski olmadi. Ve iliskiden sonra 1 hafta sonra regl olmam lazim. Esime dedim hatta.olmassam kafani patlatirim senin diye..
Neyse reglim gecti test yaptim cahilim tabiki 1 haftalik gebelik testtemi cikicak tabiki negatif cikti.
Sonra her gun yapiyorum hep negatif. Iliskiden 2 hafta sonra ben eminim ya hamile olmadigima ama eglencesine hergun test yapiyorum negatif.
Kuzenimle gureş yaptik essek kadar cocuk 19 yasinda. Dovusuyoz onu kaldiriyorum indiriyorum o beni yere atiyo flaan yarim saat rahat gurestik. Sonra yumurtaliigim agrimaya basladi. Hani cok kosarsin cigerinde garip bir agri olur ya sıkışma hissi yanma gibi oyle oldu onemsemedim kan tahlili de vermiyorm tabi eminim cunku hamile olmadigima hep diyorumki strestendir halbuki gunum asla şaşmaz..
Gecikmenin 19 gunu bir idrar testi kopkoyu iki cizgi ve ben şoook.!
Yani 19 gun 1 gun bile şaşmadan hergun test yaptim ve hep bariz negatif silik bile yok birden koyuyu gorunce bayilacaktim.
Cok korktum cunku hic hazir degildim. Bedenen de hazir degilmisim ki olmadi kurtaj oldm.
Yani olacagi varsa olur. Tutunma asamasi yapmayim etmeyim deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…