Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

kibirli, ben comfort kullanmistim 20 tl civarina almistin iliskiden 7 gun sonra negatif cevabini tik diye soylemisti

Canım bende daha tık yok tekrar başladık çalışmalara valla testle filan takip etmiyorum bu sefer bat ıma kadar gün aşırı denicem hayırlısı bakalım belki bu sefer tutar : )
Bir gün arayla yapmak gerekiyormuş. O şekilde tutma olasılığı daha yüksekmiş

Adetin başlangıcından say 10 gününden itibaren bir gün arayla birlikte olmaya başla Can'ım. 18 kadar hiç kaçırma sonrasında da devam et

Yok cnm geçmedi 3 4 gün falan var dayanamdm yaptm gecn gün silk ckti dün hiç çıkmadı morlm bozuldu
Canım geç döllenme olabilir çok erken daha hem böle kendini strese sokman çok yanlış stres reglimizi bile etkiliyorken hormonlarımızıda etkiler olacagı varsada olmaz yani

Canım senin için en iyi takip yöntemi ya ovulasyon testi yada dr kontrolü. ilişkidn 8 gün sonra hiçbir testle belli olmaz biraz daha sıkman gerek dişini : )

kibirli, ben comfort kullanmistim 20 tl civarina almistin iliskiden 7 gun sonra negatif cevabini tik diye soylemisti
Peki ne kadar önce yapmıştın testi?canım benim regl 20 haziran dun yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı acaba erken yapmış olabilirmiyim.çunku butun belirtiler var.

Canım geç döllenme olabilir çok erken daha hem böle kendini strese sokman çok yanlış stres reglimizi bile etkiliyorken hormonlarımızıda etkiler olacagı varsada olmaz yani
Strsten tam 11 günüm geçti bu yaşıma kadar asla aksamayan ben 11 gün geçince sok oldum. Stres ve kafaya takmadan dolayı vücudumuz bizimle oyun oynuyor tam komedilik ya :)))

Peki ne kadar önce yapmıştın testi?canım benim regl 20 haziran dun yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı acaba erken yapmış olabilirmiyim.çunku butun belirtiler var.
Can'ım o belirtilere takılma nisan ayında benim göğüsler adetimden bi hafta sonra şişti halsizlik uyku hali midem ekşiyor kasık Ağrı'sı dedim ben kesin hamileyim! Sonra bi baktım pat hastalanmışım gününü beklemek en doğrusu basende geç döllenme oluyor ondan dolayı akışına bırak eğer yapabilirsen

Bide çok erken çıkmaz ki daha 6 gün var erken gelebil testi bile göstermez

Hersey olabilir gec dollenmede olabilir ben regl donemime 6 gun varken yapmistim gecen ay ama benim cok ciddi belirtilerim yoktu. Beklemek zorda olsa nalesef adet gecikmesini beklemek zorundayiz sanirim.
Bu arada benimde 20 haziran belirtilerim var ama insallah ikimizde olumlu haberler aliriz erken davranma bekleyelim bence :)

Bekleyelim bakalım nasıl olacaksa senin başka çocuk var mı canım?

Tatlım ben geçen ay duşuk yaptım iyice takip etmiştim belirtileri şimdide aynısı acaba mı diyorum.
Çok geçmiş olsun Can'ım o Zaman stresten en çok senin kaçmam lazım rahat olmaya bak eğer varsa sıkıntıya sokma bebişi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…