Tebrikler canım teste göre hamişsin
Bir gün arayla yapmak gerekiyormuş. O şekilde tutma olasılığı daha yüksekmişCanım bende daha tık yoktekrar başladık çalışmalara valla testle filan takip etmiyorum bu sefer bat ıma kadar gün aşırı denicem hayırlısı bakalım belki bu sefer tutar : )
Adetin başlangıcından say 10 gününden itibaren bir gün arayla birlikte olmaya başla Can'ım. 18 kadar hiç kaçırma sonrasında da devam etMerhaba herkese insallah bu mubarek gunlerde hepimiz olumlu haberler aliriizz :) birsey sorucaktim regl donemim cok duzensiz 26 28 30 gunde bir oluyorum o yuzden malesef yumurtlama gunumu tam hesaplayamiyorum bunun icin bir onerisi olan var mi en dogru zamani nasil hesaplarim? Birde iliskiden sonra 8 gun oldu bazi belirtiler var gibi 8 gunde belli eden test veya bir durum var mi sizce.. cok soru sordum ama kusura bakmayin yardimci olursaniz cok sevinirim..
Canım geç döllenme olabilir çok erken daha hem böle kendini strese sokman çok yanlış stres reglimizi bile etkiliyorken hormonlarımızıda etkiler olacagı varsada olmaz yaniYok cnm geçmedi 3 4 gün falan var dayanamdm yaptm gecn gün silk ckti dün hiç çıkmadı morlm bozuldu
Merhaba herkese insallah bu mubarek gunlerde hepimiz olumlu haberler aliriizz :) birsey sorucaktim regl donemim cok duzensiz 26 28 30 gunde bir oluyorum o yuzden malesef yumurtlama gunumu tam hesaplayamiyorum bunun icin bir onerisi olan var mi en dogru zamani nasil hesaplarim? Birde iliskiden sonra 8 gun oldu bazi belirtiler var gibi 8 gunde belli eden test veya bir durum var mi sizce.. cok soru sordum ama kusura bakmayin yardimci olursaniz cok sevinirim..
Cnm tekrar test yaptm bu sefer hiç cizgi ckmadi bat a 3 gün falan kaldi
Saglıkla kucagına al İnşallaah canım bizim içinde dua etKızlar dün akşam kan verdim sonuç 20.40
Peki ne kadar önce yapmıştın testi?canım benim regl 20 haziran dun yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı acaba erken yapmış olabilirmiyim.çunku butun belirtiler var.kibirli, ben comfort kullanmistim 20 tl civarina almistin iliskiden 7 gun sonra negatif cevabini tik diye soylemisti
Strsten tam 11 günüm geçti bu yaşıma kadar asla aksamayan ben 11 gün geçince sok oldum. Stres ve kafaya takmadan dolayı vücudumuz bizimle oyun oynuyor tam komedilik ya :)))Canım geç döllenme olabilir çok erken daha hem böle kendini strese sokman çok yanlış stres reglimizi bile etkiliyorken hormonlarımızıda etkiler olacagı varsada olmaz yani
Can'ım o belirtilere takılma nisan ayında benim göğüsler adetimden bi hafta sonra şişti halsizlik uyku hali midem ekşiyor kasık Ağrı'sı dedim ben kesin hamileyim! Sonra bi baktım pat hastalanmışım gününü beklemek en doğrusu basende geç döllenme oluyor ondan dolayı akışına bırak eğer yapabilirsenPeki ne kadar önce yapmıştın testi?canım benim regl 20 haziran dun yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı acaba erken yapmış olabilirmiyim.çunku butun belirtiler var.
Bide çok erken çıkmaz ki daha 6 gün var erken gelebil testi bile göstermezPeki ne kadar önce yapmıştın testi?canım benim regl 20 haziran dun yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı acaba erken yapmış olabilirmiyim.çunku butun belirtiler var.
Tatlım ben geçen ay duşuk yaptım iyice takip etmiştim belirtileri şimdide aynısı acaba mı diyorum.Bide çok erken çıkmaz ki daha 6 gün var erken gelebil testi bile göstermez
Bekleyelim bakalım nasıl olacaksa senin başka çocuk var mı canım?Hersey olabilir gec dollenmede olabilir ben regl donemime 6 gun varken yapmistim gecen ay ama benim cok ciddi belirtilerim yoktu. Beklemek zorda olsa nalesef adet gecikmesini beklemek zorundayiz sanirim.
Bu arada benimde 20 haziran belirtilerim var ama insallah ikimizde olumlu haberler aliriz erken davranma bekleyelim bence :)
Bekleyelim bakalım nasıl olacaksa senin başka çocuk var mı canım?
Çok geçmiş olsun Can'ım o Zaman stresten en çok senin kaçmam lazım rahat olmaya bak eğer varsa sıkıntıya sokma bebişi :))Tatlım ben geçen ay duşuk yaptım iyice takip etmiştim belirtileri şimdide aynısı acaba mı diyorum.
Benimde ilk zaten ondan böyle debeleniyoruz :))Hayir insallah ilk olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?