Benimde ilk zaten ondan böyle debeleniyoruz :))
Sanki içimden bu ay bi sürü kişi civcivi olacak gb hissediyorum ama hayırlısı yinede
Rabbim önce sizlere versin inşallah..Hayir insallah ilk olacak :)
İş yerinden izin alayım dedim tabiiki vermediler :) belki daha az stresle geçiririm diye.30 yaşındayım oğlum 9 yaşında bebiş gelse ne güzel olurÇok geçmiş olsun Can'ım o Zaman stresten en çok senin kaçmam lazım rahat olmaya bak eğer varsa sıkıntıya sokma bebişi :))
İknci çocukta gözümüz mu açılıyor ne ilkinden daha heyecanlı daha yıpratıcı oluyor.Kaç kere anne olursanız olun hep ilk gibi oluyor. : ) bende bi düşük yaptım, 7 yaşında delikanlım var şimdi yeniden anne olmak istiyorum. Sanki ilk defa olacakmışım gibi değişik bir duygu : ) Rabbim herkese nasip etsin.
Benimde ilk zaten ondan böyle debeleniyoruz :))
Sanki içimden bu ay bi sürü kişi civcivi olacak gb hissediyorum ama hayırlısı yinede
Rabbim önce sizlere versin inşallah..
Kızlar Merhaba hamilelik belirtisi olarak kaş kirpik dolaşması karışması duymuştum da benim son iki dustan sonra saçımın dipleri tepemde dolaştı açıcı spreylerle falan zoraçtım böyle bir belirti duyan var mı
Canım umutsuzluğa kapılma en iyisi sen kan testi yaptır. Netleştir. : )
İknci çocukta gözümüz mu açılıyor ne ilkinden daha heyecanlı daha yıpratıcı oluyor.
Hamile değilsiniz derse çok üzülürüm o yüzden gitmeye korkuyorum
Canım geç döllenme olabilir çok erken daha hem böle kendini strese sokman çok yanlış stres reglimizi bile etkiliyorken hormonlarımızıda etkiler olacagı varsada olmaz yani
Yaşıtmışız benimki daha ilk olacak yeni evliyim ben 10 ay oldu. Yaşıt kuzenlerimin hepsinin 2-3 tane çoçukları var :)))İş yerinden izin alayım dedim tabiiki vermediler :) belki daha az stresle geçiririm diye.30 yaşındayım oğlum 9 yaşında bebiş gelse ne güzel olur
Canım benim üzülmeni gerektirecek bir durum yok yoksa bile ( inşallah vardır inşallah hamişsindir ) tekrar yaparsınız. Sen bu kadar strese sokma kendini varsa bile bu stresle oda kalmayacak bi rahat ol en iyisi batına kadar bekle geçerse öyle yaptırırsın ama ben inanıyorumki var :)
Aynen Can'ım benim daha 18 günüm var Hahahahha beyin error :)))Ya insallah insallah o kadar heyecanliyim ki su 5-6 gun nasil gecicek bilmiyorum artik birbirimize destek ola ola :)
Hele benim saçlarım normalde su gibidir saç kremi bile kullanmam senin bat ne zaman canım benim 24 ünde daha kocaman 10 günüm varAy insallah oyle bir belirti vardir cunku 3 gundur hic dolasmayan saclarim dugum dugum :)
Aynen Can'ım benim daha 18 günüm var Hahahahha beyin error :)))
Niye üzülüyorsun Bitanem üzülecek ne var! Şimdi gideceksin kan testi negatifte çıkabilir Can'ın sağ olduktan sonra yine olur. Bak hepimiz tavuk gb yumurtlama gününü sayar olduk :))Hamile değilsiniz derse çok üzülürüm o yüzden gitmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?