Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Benimde ilk zaten ondan böyle debeleniyoruz :))
Sanki içimden bu ay bi sürü kişi civcivi olacak gb hissediyorum ama hayırlısı yinede

Kaç kere anne olursanız olun hep ilk gibi oluyor. : ) bende bi düşük yaptım, 7 yaşında delikanlım var şimdi yeniden anne olmak istiyorum. Sanki ilk defa olacakmışım gibi değişik bir duygu : ) Rabbim herkese nasip etsin.

Çok geçmiş olsun Can'ım o Zaman stresten en çok senin kaçmam lazım rahat olmaya bak eğer varsa sıkıntıya sokma bebişi :))
İş yerinden izin alayım dedim tabiiki vermediler :) belki daha az stresle geçiririm diye.30 yaşındayım oğlum 9 yaşında bebiş gelse ne güzel olur

İknci çocukta gözümüz mu açılıyor ne ilkinden daha heyecanlı daha yıpratıcı oluyor.

Kızlar Merhaba hamilelik belirtisi olarak kaş kirpik dolaşması karışması duymuştum da benim son iki dustan sonra saçımın dipleri tepemde dolaştı açıcı spreylerle falan zoraçtım böyle bir belirti duyan var mı

Ay insallah oyle bir belirti vardir cunku 3 gundur hic dolasmayan saclarim dugum dugum :)

İknci çocukta gözümüz mu açılıyor ne ilkinden daha heyecanlı daha yıpratıcı oluyor.

Her çocuk bir tecrübe demektir. O sebepten dolayı her çocukta farklı heyecanlar yaşıyoruz. Aslında hepsi ilk çocuk hepsi birbirinden farklı ağzı, burnu, yüzü , gözü : )

Hamile değilsiniz derse çok üzülürüm o yüzden gitmeye korkuyorum

Canım benim üzülmeni gerektirecek bir durum yok yoksa bile ( inşallah vardır inşallah hamişsindir ) tekrar yaparsınız. Sen bu kadar strese sokma kendini varsa bile bu stresle oda kalmayacak bi rahat ol en iyisi batına kadar bekle geçerse öyle yaptırırsın ama ben inanıyorumki var :)

Iliskiden sonra 8 gun oldu ve sanirim regl gunume 5-6 gun var hic bir sekilde belli olmaz mi daha cok mu erken
Yorgunluk usengeclik ve uyku istegi
Sol kasik batma ara ara agri
Asiri siskinlik
Midemde de yanma var
Sizce hic ihtimal var mi

İş yerinden izin alayım dedim tabiiki vermediler :) belki daha az stresle geçiririm diye.30 yaşındayım oğlum 9 yaşında bebiş gelse ne güzel olur
Yaşıtmışız benimki daha ilk olacak yeni evliyim ben 10 ay oldu. Yaşıt kuzenlerimin hepsinin 2-3 tane çoçukları var :)))

Geçen ay cook umutlandm olmadi bu ayda artk hayrlisi napalm ins vardr

Hamile değilsiniz derse çok üzülürüm o yüzden gitmeye korkuyorum
Niye üzülüyorsun Bitanem üzülecek ne var! Şimdi gideceksin kan testi negatifte çıkabilir Can'ın sağ olduktan sonra yine olur. Bak hepimiz tavuk gb yumurtlama gününü sayar olduk :))
Hiç canını sıkma ben inanıyorum olucak

ay kızlar bende ıkı asılama oldum tutmadı bu ay dktra gtmeyı bıraktım ıncır havuc kuru yaptım kcamada kecı bynuzu kuru yaptım adetıme sekız gun var kurlerıme devam edyrum snucu merakla beklıyrm baslarda baya umutluydum ıkı gndr gguslerım sıstı agrıyo adet olrken hep byle olr olmyck dıye mdum dustu ama hep bı umut var tabı nasıl gececek sekız gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…