Kısmet değilmiş olsun diye üzülme ☺Kızlar ben adet oluyorum ya lekeler gelmeye başladı bu ayda olmadi
Kan ver tatlım kanda ne olduğu çıkar meydanaCanlar seffaf uzayan bir akintim oldu demin epeyde vardi ve 2 gun gecti adet olmadım adet mi hamilelik mi belirtisi bilemedim ya test yaptim bugün negatif çıktı off kafamda deli sorular
aynen aslında biz kendimize çocuk değil arkadaş arıyoruz :))Bat 30 haziran calismalara devam bendede
Yaa bencede çocuk olmuyor bari bu olsun ☺☺aynen aslında biz kendimize çocuk değil arkadaş arıyoruz :))
Az kalmış sende belirti varmı şu anYaa bencede çocuk olmuyor bari bu olsun ☺☺
Kan ver tatlım kanda ne olduğu çıkar meydana
Yok canım daha yumurtlama dönemindeyim zaten çalışmalara devam ☺☺☺ bi de ben belirtilere inanmıyorum yaa adet belirtisiyle aynı nası olsaAz kalmış sende belirti varmı şu an
Varsa kanda çıkar canım o yüzden dedim kafan karışık Olmz en azındanHemen kan tahlili yaptirmakta istemiyorum bir 5-6 gunu gorsem anca o zaman diyordum ama kararsizim
Bekle bence sonra insanın umudu kırılıyor heves edip gidiyorsun sonra negatif dediklerinde çok üzülüyorsun!Varsa kanda çıkar canım o yüzden dedim kafan karışık Olmz en azından
Bende aynı durumdayım yumurtlama Zaman'ı kendimi tavuk gb hissediyorum! Ama çokta takılmıyorum açıkçası strese gerek yok! Daha önceki aylar test almalar heyecanlar hayal kurmalar bu ay hiç biri yok valla bugün perde kapı duvar cam temizlemekten Can'ım çıktı :))) böyle hamile kalanda çokmuş :)))Yok canım daha yumurtlama dönemindeyim zaten çalışmalara devam ☺☺☺ bi de ben belirtilere inanmıyorum yaa adet belirtisiyle aynı nası olsa
Evet bu yüzden gitmeye korkuyorum birkaç gün daha geçsinBekle bence sonra insanın umudu kırılıyor heves edip gidiyorsun sonra negatif dediklerinde çok üzülüyorsun!
Hahahahaha alemsin yaaa ilginç bi taktik bu ayda öyle dene bakalım inşallah işe yarar ☺☺Bende aynı durumdayım yumurtlama Zaman'ı kendimi tavuk gb hissediyorum! Ama çokta takılmıyorum açıkçası strese gerek yok! Daha önceki aylar test almalar heyecanlar hayal kurmalar bu ay hiç biri yok valla bugün perde kapı duvar cam temizlemekten Can'ım çıktı :))) böyle hamile kalanda çokmuş :)))
Valla o moddayım dur hele yarında halı yıkayacam :)))Hahahahaha alemsin yaaa ilginç bi taktik bu ayda öyle dene bakalım inşallah işe yarar ☺☺
Yıka bakalım kolay gelsin ☺☺☺Valla o moddayım dur hele yarında halı yıkayacam :)))
Arkadaşım kusura bakma yazamadım cumartesi sabahı doktora gidicem. Bakalım değerlerim nasıl çıkacak? Bu arada benim tıpkı adet sancısı gibi kasık ağrılarım var bazen çift bazen tek taraflı normal midir?Mynameisçilek yazsana kız :))
Amin canım hepimizinki eksik olmasın inşallah.. ah ah iyi fikirde birde hayata geçirilseAllah başından eksik etmesin canım kocanıda çocuğunuda ama şansına dene iyi fikir bu yarı yarıya taşıma fikri ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?