Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Canlar seffaf uzayan bir akintim oldu demin epeyde vardi ve 2 gun gecti adet olmadım adet mi hamilelik mi belirtisi bilemedim ya test yaptim bugün negatif çıktı off kafamda deli sorular

Canlar seffaf uzayan bir akintim oldu demin epeyde vardi ve 2 gun gecti adet olmadım adet mi hamilelik mi belirtisi bilemedim ya test yaptim bugün negatif çıktı off kafamda deli sorular
Kan ver tatlım kanda ne olduğu çıkar meydana

Hemen kan tahlili yaptirmakta istemiyorum bir 5-6 gunu gorsem anca o zaman diyordum ama kararsizim

Yok canım daha yumurtlama dönemindeyim zaten çalışmalara devam ☺☺☺ bi de ben belirtilere inanmıyorum yaa adet belirtisiyle aynı nası olsa
Bende aynı durumdayım yumurtlama Zaman'ı kendimi tavuk gb hissediyorum! Ama çokta takılmıyorum açıkçası strese gerek yok! Daha önceki aylar test almalar heyecanlar hayal kurmalar bu ay hiç biri yok valla bugün perde kapı duvar cam temizlemekten Can'ım çıktı :))) böyle hamile kalanda çokmuş :)))

Sor haberi olmadan hamile kalanlara çöpü o ay ya ev taşıyor yada kapı duvar temizliyor bende böle deniyorum :))))

Hahahahaha alemsin yaaa ilginç bi taktik bu ayda öyle dene bakalım inşallah işe yarar ☺☺

Allah başından eksik etmesin canım kocanıda çocuğunuda ama şansına dene iyi fikir bu yarı yarıya taşıma fikri ☺☺☺
Amin canım hepimizinki eksik olmasın inşallah.. ah ah iyi fikirde birde hayata geçirilse sen ne yaptın bakm hazırlıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…