Oluyormuş Bitanem normalmiş öyle Ağrı'n olması endişelenmeArkadaşım kusura bakma yazamadım cumartesi sabahı doktora gidicem. Bakalım değerlerim nasıl çıkacak? Bu arada benim tıpkı adet sancısı gibi kasık ağrılarım var bazen çift bazen tek taraflı normal midir?
Aynı adet belirtisi gb yaşadın değilmi sende ayrıştıramıyorsun?Arkadaşım kusura bakma yazamadım cumartesi sabahı doktora gidicem. Bakalım değerlerim nasıl çıkacak? Bu arada benim tıpkı adet sancısı gibi kasık ağrılarım var bazen çift bazen tek taraflı normal midir?
Ben beş gun kala kan verdim negatif dediler daha psikolojim duzelmedi şimdi uç gün var bakalım.belirti çok ama regl le aynı olduğu için onemsemiyorumBekle bence sonra insanın umudu kırılıyor heves edip gidiyorsun sonra negatif dediklerinde çok üzülüyorsun!
Dur bakalım belli olur bir iki güne hiç endişelenme! Belirtilerin nedir canımBen beş gun kala kan verdim negatif dediler daha psikolojim duzelmedi şimdi uç gün var bakalım.belirti çok ama regl le aynı olduğu için onemsemiyorum
Yok bitanem olsaydı çıkardı.benim kısmetimde bir çocuk var demekki nasip ne yapalım..Yaa ben tam 9 yıldır uğraşıyorum dusunun bendeki psikolojiyi.ankaradayım en iyi dr lar buldum resmen servet harcadım ama nasip işteDur bakalım belli olur bir iki güne hiç endişelenme! Belirtilerin nedir canım
Peki bi sorun varmı da olmuyor Can'ımYok bitanem olsaydı çıkardı.benim kısmetimde bir çocuk var demekki nasip ne yapalım..Yaa ben tam 9 yıldır uğraşıyorum dusunun bendeki psikolojiyi.ankaradayım en iyi dr lar buldum resmen servet harcadım ama nasip işte
Belirtileri anlamıyorki insan zaten takılma belki hamilesindirgünaydın kızlar..bat 3 benimde.. hiç bir belirti yok..çok istiyorum bu ay olmasını
Belirtileri anlamıyorki insan zaten takılma belki hamilesindir
Hiç bir problem yok canım bu arada uç tane duşuğum var iki aylık uç aylık.yoruldum artık inan..Peki bi sorun varmı da olmuyor Can'ım
Ya ondan dolayı olsaydı kimse hamile kalamazdı. Onunla alakası yok ona bakarsan yediğimmmmmm hangi meyve hormonsuz katkısız. Düşük oluşabilecek bi durum hiç. Düşünmesen rahat bıraksan için huzursuz olduğu için sende hassaslaşırsınGeçen işle alakalı bi seminere katıldım hocamız diyorki israilin ve yabancı ulkelerin yaptığı oyulardan birisi çaktırmadan kısırlaştırma.kullandığımız ped orkid bile dış yuzeyindeki kimyasalı kısırlaştırıyor.her turlu meyve sebzede kısırlaştırma hormonu dolu diyor.haklı demekki
Hazırlıklara devam canım 20 sine kadar yumurtlama gözüküyor bakalım ☺☺ sen naptın nası gidiyorAmin canım hepimizinki eksik olmasın inşallah.. ah ah iyi fikirde birde hayata geçirilsesen ne yaptın bakm hazırlıkları
Ben hazırlık yapmıyorum ya bir ay denedim bıraktım kararsızım çünküHazırlıklara devam canım 20 sine kadar yumurtlama gözüküyor bakalım ☺☺ sen naptın nası gidiyor
Valla ben dünden beri halsizim gözlerim kapanıyor haricinde ökü gb şiştim ve kabızlık sorunu yapıyorum! Göğüslerimde hassaslaştı dün itibariyle yumurtlamam bitmiştirKizlar neler yapiyosunuz bakim varmi hamiş
Valla ben dünden beri halsizim gözlerim kapanıyor haricinde ökü gb şiştim ve kabızlık sorunu yapıyorum! Göğüslerimde hassaslaştı dün itibariyle yumurtlamam bitmiştir) tarlayı güzel suladık bakalım mahsul vericekmi ? Ama içimden sanki hamileyim gb bi his var
Varmı sende bi belirti felan Can'ım kimse yazmıyor artık burdaİnşallah Hamişsindir Canım Benimde yurtlama günüm yarın inşallah benimkide tutmuştur : )
Ben yumurtlama haftası ful yaptım aksatmadım. Bakalım belli olur zatenİnşallah Hamişsindir Canım Benimde yurtlama günüm yarın inşallah benimkide tutmuştur : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?