Canim ben hamile degilim ama bence de vardir ama yinede kesin degil.Merhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?
Merhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?
2 gün sonra tekrar yap testi çünkü adetin gecikmeden yapmışsın bu yüzden hamile olsan bile idrar testinde geç belli olur. İnşallah hamilesindir, hayırlı haberlerini bekliyoruz. :)Merhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?
Banada hamilesin gibi geldi canım, umarım hamilesindir :)Merhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?
Bide şey sorcam test yapmadan önce sıvı alımı olmuşsa testte çıkma ihtimalini düşürür mu
Arkadaşım benimde şimdi senin gibi olmuş .öğlen 12 gibiydi test yaptım bişey çıkmadı ama 3 saat sonra geldim bi baktım ikinci çizgi silik olmuşMerhaba kızlar, ben dün hamilelik testi yaptım, çizgi çoook az gölge gibi görünüyodu, hatta gözüme gözüküyo dedim bişey yok ama bu sabah bakınca gölge bir az belirginleşmiş, bi iyice bakın sizce doğrumudur? Adetime 1 gün var, annem dediki orda bişey olmasa kaldıkca koyulaşmaz, bi hölge oluşmuşki oda koyulaşmış, bikemedimki sizce nedir?
Canim mence hamilesindir, cunki banada oyle soylediler orda bisey olmasa cizgi koyulasmaz, ama yinede adet gecikmesini bekle, bende oyle yapicam, 2 gun sonra tekrarlicam testi bakalim nolcak, insAllah hamileyiz ya((Arkadaşım benimde şimdi senin gibi olmuş .öğlen 12 gibiydi test yaptım bişey çıkmadı ama 3 saat sonra geldim bi baktım ikinci çizgi silik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?