- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ya ben dayanamadım kanda baktırdim değer 3.10 çıkmış doktor daha yeni olabilir dedi ama değer çok düşük bilemedim her türlü belirsizlik var ya
Ayy ınslalah evde test yaptım bigün silik çıkıp sonra yeniden yaptigimda çıkmayıp aynı test 3 saat sonra silik olunca bu ne dedim kanda baktirip emin olayım dedim simdi ise hepten kafam karıştı var mı yok muhenüz yenidir ondan öyle çıkmıştır.. 2 gün sonra testi tekrarlat 2 katına çıkması lazım.. forumda bir arkadaşın da 3.15 çıkmıştı ilk.. şuan hamile :)
Ayy ınslalah evde test yaptım bigün silik çıkıp sonra yeniden yaptigimda çıkmayıp aynı test 3 saat sonra silik olunca bu ne dedim kanda baktirip emin olayım dedim simdi ise hepten kafam karıştı var mı yok mu
Bencede kesin hamilesin, bu kadar gecikmeyle tabikide hamile olurdun, ben bugun adet oldum, tam da bugun olacakdm vaktinde de oldum (( çok üzüldüm herhalde bozukmuş test çok umutlanmışdık eşimleSizce hamilemiyim ? Ayın 1 inde adet olmam gerekirken hala olmadım bi hafta önce iki test daha yaptım hep negatifti bugünkü test sonucum bu sizce hamilemiyimCevap verenlere şimdiden teşekkürler
moralini bozma rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım stres hamile kalmanı bile etkiler hayırlısı olsunBencede kesin hamilesin, bu kadar gecikmeyle tabikide hamile olurdun, ben bugun adet oldum, tam da bugun olacakdm vaktinde de oldum (( çok üzüldüm herhalde bozukmuş test çok umutlanmışdık eşimledün akşam çok ağladım(((
üzülməİnşəAllah olacaq. Nə qədər vaxtdıki evlisən?Azərbaycanlısan eləmi?Adından bəllidi.Bencede kesin hamilesin, bu kadar gecikmeyle tabikide hamile olurdun, ben bugun adet oldum, tam da bugun olacakdm vaktinde de oldum (( çok üzüldüm herhalde bozukmuş test çok umutlanmışdık eşimledün akşam çok ağladım(((
Üzülme diyemem ister istemez üzülüyor insan yaşadığım için bilirim ama hep hayırlısını iste rabbimden doktora gittim bugün gebelik varmış ama cok erkenmiş tehlikem var ama cok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda Can'ımBencede kesin hamilesin, bu kadar gecikmeyle tabikide hamile olurdun, ben bugun adet oldum, tam da bugun olacakdm vaktinde de oldum (( çok üzüldüm herhalde bozukmuş test çok umutlanmışdık eşimledün akşam çok ağladım(((
Nasıl yani deger yüksek sonra düşük çıkıp ama buna rağmen hamile mi kaldınız ay dogrumu anladım yani umut var mı yine deBenim de böyle olmuştu gebeliğin erken haftalarında böyle oluyormuş. Sonra hamiş çıkıverdim :)
He can Azerb-lıyam, sende?üzülməİnşəAllah olacaq. Nə qədər vaxtdıki evlisən?Azərbaycanlısan eləmi?Adından bəllidi.
hə bacı ..He can Azerb-lıyam, sende?
Lap yaxşı :)hə bacı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?