- Konu Sahibi Farmasi 4343
-
Şu an ise bacağım ağrıyorGeçti mi peki ağrın
Tahilil.sonucun ne oldu kaç ciktiŞu an ise bacağım ağrıyor
357 çıktı canımTahilil.sonucun ne oldu kaç cikti
Ayy maşallah çok güzel çıkmış ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin357 çıktı canım
Peki sende adet olacakmışsin gibi his ne zaman oldu357 çıktı canım
Teşekkürler canım, darısı başına inşallahAyy maşallah çok güzel çıkmış ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Adet günü sürekli belim ve kasıklarım ağrıyordu, şu an ağrım yok amaPeki sende adet olacakmışsin gibi his ne zaman oldu
Ya şuan ben şoktayım 2 gündür test yapıyorum 2. Çizgi görüyorum bugün tekrar yaptım çok çok silik çıktı kafam iyice karıştı kanamam da yok neden böyle oldu yaAdet günü sürekli belim ve kasıklarım ağrıyordu, şu an ağrım yok ama
Canım herhalde hamilesinYa şuan ben şoktayım 2 gündür test yapıyorum 2. Çizgi görüyorum bugün tekrar yaptım çok çok silik çıktı kafam iyice karıştı kanamam da yok neden böyle oldu ya
Atsana canım merak ettimYa şuan ben şoktayım 2 gündür test yapıyorum 2. Çizgi görüyorum bugün tekrar yaptım çok çok silik çıktı kafam iyice karıştı kanamam da yok neden böyle oldu ya
Sanırım test bozuk çıktı bugün de hiç çizgi yok kanamam da daha olmadı anlamdımAtsana canım merak ettim
Var bu işte birşey değerim kananma olmadan nasıl düşebiliyorkkSanırım test bozuk çıktı bugün de hiç çizgi yok kanamam da daha olmadı anlamdım
Gayet güzel ben 5 haftalıkken 300 bile olmamıştıMerhaba kızlar adetim yaklaşık 10 gün gecikti bugun kan verdım beta 1000.0 çıkmış bende daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum haftasına göre değer düşük mü acaba
Hakkında hayırlısı canımSanırım test bozuk çıktı bugün de hiç çizgi yok kanamam da daha olmadı anlamdım
Benim lekelenmem başladiHakkında hayırlısı canım
Regl gibi miBenim lekelenmem başladi
İlk 2 damla felan geldi pempe sonra da peçeteye bulaşacak şekilde kırmızı geldi başka da yok zaten gelmedi çamaşıra da bulaşmadiRegl gibi mi
Ve sol bacağım ağrıyorRegl gibi mi
Canım istersen bir kan testi verİlk 2 damla felan geldi pempe sonra da peçeteye bulaşacak şekilde kırmızı geldi başka da yok zaten gelmedi çamaşıra da bulaşmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?