- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Bazilari cok istekli bazilari isteksiz ola biliyormus.Bende onu dusunuyorum nasil gececek bu kocaman 5 ayİsteksiz olman çok normal.
Kalıcı olur mu bilinmez ama eşinin anlayışlı olması lazım .Daha önünüzde koca 5 ay var .
Elinden geleni yap ,gerisini salla gitsin ...
Amin cok tesekkur ederim.1 yildir evliyiz.Hayırlısı olsun Allah kucağınıza almak nasip etsin.
Acaba ne kadar zamandır evlisiniz
Malesef esim cok istekli.Evlendigimizden beri boyle her gun iliskiye girmek istiyor Anlatiyorum tamam haftada bir yapariz diyor ama iki gun gecmeden yine aynisi oluyor.Bende aramiza cok sogukluk girsin istemiyorum cinsellik yuzunden soguyan cok cift okudum.3 gunde bir iliskiye zorla giriyorum.Evet bende oyle dusundum doktora gidecegim gelecek hafta zaten doktor yasakladi diyecegimHamilelikte cinsel isteğinizin azalması yada artması olağan birşey sonuçta bir can taşıyorsunuz ve hormonlar değişken oluyor....
Doğumdan sonra duzelir onu kafaya takmayın ama eşiniz neden bu kadar anlayışsız onu çözemedim....
Benim eşim bana 9 ay yaklaşmadı ben birşey olmaz dediğim halde birşey olur sağlıklı doğsun ölmeyiz ya demişti...
Doğum yaklaştıkça daha sıkıntı olur....
Acaba eşiniz yokken doktorunuzla konuşsanız cinsellik doguma kadar tehlikeli dese sizde rahat ederdiniz aklıma bu geldi...
Malesef esim cok istekli.Evlendigimizden beri boyle her gun iliskiye girmek istiyor Anlatiyorum tamam haftada bir yapariz diyor ama iki gun gecmeden yine aynisi oluyor.Bende aramiza cok sogukluk girsin istemiyorum cinsellik yuzunden soguyan cok cift okudum.3 gunde bir iliskiye zorla giriyorum.Evet bende oyle dusundum doktora gidecegim gelecek hafta zaten doktor yasakladi diyecegim
Belki daha yeni evli olduğunuz için olabilir bilemiyorum bence iki kişilik günlerinizi güzel değerlendirin zaten bebek olunca cinselliğiniz azalacakAmin cok tesekkur ederim.1 yildir evliyiz.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icinAynen hem eşini de kırmamış olursun bebeğine zarar gelecegi için birsey diyemez aranizda açılmaz...
Dayansın birazda hayatta herşey var kendi işini kendi görsün
Evet ola bilir.Tesekkur ederimBelki daha yeni evli olduğunuz için olabilir bilemiyorum bence iki kişilik günlerinizi güzel değerlendirin zaten bebek olunca cinselliğiniz azalacak
Birazda sizin kafada bitiyor rahat bırakın hamilelik dönemini kendinize eziyet yapmayın derim.
Zaten yeterince hassas oluyor kadınlar bu dönemde
Arkadaslar 4 aylik hamileyim.Cinsel hayatim alt ust olmus durumda.Hamilelikten once 1 gun arayla iliski yasayan ciftdik.Esim cok istekli ve tabi bende isteyerek birlikde oluyordum ama 4 aydir cinsel hayatimiz kalmadi zorla iliski yasiyorum.Artik bu konuda tartismalarimiz oluyor.Evet tamam istemiyorsan yapmayalim diyor ama 1 gun anca dayaniyor.Ne yapsam?gecicekmi bu isteksizlik?o kadar endise icindeyimki gecmeyecek diye.Hic istegim yok benim icin resmen isgence ama anlamiyor malesefopusmek bile gelmiyor icimden Basina gelen oldumu?
Cok sukur bir sorun yok.Evüt erkekler icin cok cok onemli izin veriyormuki uzak durmamaCanım hamileliğin ilk zamanları isteksizlik olabiliyor sonradan geçmişti Benim hatta normal zamana göre çok daha fazla artmıştı:) Doktoruna danış eğer yasaklamazsa bence uzak durma eşinden ne kadar uzak durursan o kadar isteksizleşirsin. Sağlık sorunu olursa bebeğe zararı olursa tabiki uzak durun ama zararı yoksa eğer bence gün aşırı olmasa da haftada 2 ilişki olmalı.Erkekler bizden çok farklı. Bizim çocuğumuz uykusuz hırçın bir çocuk Ve doğal olarak ilişki sıklığımız çok azaldı İnan eşim çocuğu suçluyor neredeyse sevgisine yansıtıyor bu durumu . Erkekler için o olay önemli yani
Döner döner, şimdi senin bilinçaltında aman bebeğime bişey olmasın kaygısı olduğu için nefret ediyorsun istemiyorsun. lohusalık bitsin yine kapışırsınızCok sukur bir sorun yok.Evüt erkekler icin cok cok onemli izin veriyormuki uzak durmamaiki gunde bir istiyor.Artik 5 aylik olduk insallah dogumdan sona istegim geri doneer
Döner Canım son aylar bile dönebilir hormonlar karışık malum :)Biraz Aralığı uzatsa daha iyi tabi 2 günde çok kısaymış :)Cok sukur bir sorun yok.Evüt erkekler icin cok cok onemli izin veriyormuki uzak durmamaiki gunde bir istiyor.Artik 5 aylik olduk insallah dogumdan sona istegim geri doneer
Esim icin iki gun beklemek bile zor. Her gun iliski isteyen biriDöner Canım son aylar bile dönebilir hormonlar karışık malum :)Biraz Aralığı uzatsa daha iyi tabi 2 günde çok kısaymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?