- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 35
- Konu Sahibi caylakbridet
Selam kızlar okadar doluyum ki nerden başlasam bilmiyorum.. eşimle deli gibi bir tutkuyla aşkla evlendik 1 buçuk yıllık evliyiz evlenmeden önce bana karşı müthiş tutkuluydu evlendikten sonra da bi süre böyle gitti aynı tutkuyla ama sonra yorgunluğu tutkusunun önüne geçmeye başladı yani hergün bana yaklaşmaya çalışırken bu haftada 4 e indi bu sizce evliliğin sorumluluğundan mi olmuştur tabi önceden üzerinde daha cok çalışıp aha cok kazanmalıyım stresi yoktu şimdi hep bana daha iyi bir yasam sunmak istiyor ..neyse şimdide hamileyim başlarda bebeğe birşey olacak korkusu sardı beni dedi ukalalık olarak algılamayın çevrem tarafından esim tarafından çok beğenilen bir kadınım çok bakımıyımdir kendime kendim için bakarım en başta eşim beni işten gelip asla pijamayla göremez çok hasta değilsem ve arzulamıyormuşum gibi hissetmek gururumu kırdı sonuçta hamilelik suretindeyim ve zaten psikolojim iyi değil kilo alıyorum karnım büyüyor bana kendimi daha iyi hissettirecegi yerde arzulanmiyormusum gibi hissettirdi ve kavga çıkardım seninle doğum yapana kadar asla birlikte olmayacağım dedim baktım pişman oldu ben dayanamam filan demeye başladı son nokta cinsel hayatımız her hafta hafta sonu c.tesi pazar olmaya başladı bir iş gibi olsun diye oluyordu bana göre ona göre ise beni düşündüğü için ev işinden yorulduğum ve hamilelikten belim ağrıdıgindan bana yaklaşmıyormuş hafta ici ne alaka anlamadım aslında kendi yorgunluğundan yani önceden canı çektimi hiç biseyi düşünmezdi bu adam! Ben bu duruma sınır oldum tabi bu hafta sonu yine yakmamak istedi canim istemiyor beni cinsellikten soğuttun bir işe döndü bu ve ben yapmak istemiyorum dedim sinirlendi baya ama beraber olmadım istersen kavga et dedim olmayacam istemiyorum ! Önceden durduk yerde opusurduk kendiliğinden başlardı birşeyler ve bu tutkuyu ozledim
bir kere gurur yaptın ya artık ne yaparsam yapım istemiyorum diceksin herşeyde senin egon senin gururun biraz çemkirdi ama çok uzatmadı neyse eklemeliyimki günlük hayatta muhteşem bir kocaya sahibim yani cinsellikte sorunlarımız var ama inanın işten gelir iki dakika yanımdan ayrılmaz asla bensiz tv bile izlemez eli hep üzerimdedir devamlı öper koklar sarılır güzel sözler söyler yani ilgisi aynı sadece eskisi gibi tutku yok sanki
şimdi bana akıl verin.. ne yapmalıyım? Ben uzuuun süre kendime dokundurtmayi düşünmüyorum yani özlemesi gerekiyor sanki kendine gelmesi için yanlışımı düşünüyorum? Akıl verin kızlar bu konular kimselere anlatilamiyorda cevaplarinizi bekliyorum..