• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve cinsellik hakkında yardım..

caylakbridet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
161
68
98
35
Selam kızlar okadar doluyum ki nerden başlasam bilmiyorum.. eşimle deli gibi bir tutkuyla aşkla evlendik 1 buçuk yıllık evliyiz evlenmeden önce bana karşı müthiş tutkuluydu evlendikten sonra da bi süre böyle gitti aynı tutkuyla ama sonra yorgunluğu tutkusunun önüne geçmeye başladı yani hergün bana yaklaşmaya çalışırken bu haftada 4 e indi bu sizce evliliğin sorumluluğundan mi olmuştur tabi önceden üzerinde daha cok çalışıp aha cok kazanmalıyım stresi yoktu şimdi hep bana daha iyi bir yasam sunmak istiyor ..neyse şimdide hamileyim başlarda bebeğe birşey olacak korkusu sardı beni dedi ukalalık olarak algılamayın çevrem tarafından esim tarafından çok beğenilen bir kadınım çok bakımıyımdir kendime kendim için bakarım en başta eşim beni işten gelip asla pijamayla göremez çok hasta değilsem ve arzulamıyormuşum gibi hissetmek gururumu kırdı sonuçta hamilelik suretindeyim ve zaten psikolojim iyi değil kilo alıyorum karnım büyüyor bana kendimi daha iyi hissettirecegi yerde arzulanmiyormusum gibi hissettirdi ve kavga çıkardım seninle doğum yapana kadar asla birlikte olmayacağım dedim baktım pişman oldu ben dayanamam filan demeye başladı son nokta cinsel hayatımız her hafta hafta sonu c.tesi pazar olmaya başladı bir iş gibi olsun diye oluyordu bana göre ona göre ise beni düşündüğü için ev işinden yorulduğum ve hamilelikten belim ağrıdıgindan bana yaklaşmıyormuş hafta ici ne alaka anlamadım aslında kendi yorgunluğundan yani önceden canı çektimi hiç biseyi düşünmezdi bu adam! Ben bu duruma sınır oldum tabi bu hafta sonu yine yakmamak istedi canim istemiyor beni cinsellikten soğuttun bir işe döndü bu ve ben yapmak istemiyorum dedim sinirlendi baya ama beraber olmadım istersen kavga et dedim olmayacam istemiyorum ! Önceden durduk yerde opusurduk kendiliğinden başlardı birşeyler ve bu tutkuyu ozledim:( bir kere gurur yaptın ya artık ne yaparsam yapım istemiyorum diceksin herşeyde senin egon senin gururun biraz çemkirdi ama çok uzatmadı neyse eklemeliyimki günlük hayatta muhteşem bir kocaya sahibim yani cinsellikte sorunlarımız var ama inanın işten gelir iki dakika yanımdan ayrılmaz asla bensiz tv bile izlemez eli hep üzerimdedir devamlı öper koklar sarılır güzel sözler söyler yani ilgisi aynı sadece eskisi gibi tutku yok sanki:( şimdi bana akıl verin.. ne yapmalıyım? Ben uzuuun süre kendime dokundurtmayi düşünmüyorum yani özlemesi gerekiyor sanki kendine gelmesi için yanlışımı düşünüyorum? Akıl verin kızlar bu konular kimselere anlatilamiyorda cevaplarinizi bekliyorum..

öncelikle haftada 4e inmesi bi problem değildir. bunu bile problem gibi anlatmışsınız. evliliğin ilk aylarında evet daha sık oluyor ama sonrasında bu oranın azalması kaçınılmaz. ve anladığım kadarıyla erkekler hamilelik sırasında cinsel ilişkiden çekiniyorlar. bu yüzden sana yaklaşmamış olabilir, çirkin olduğundan ötürü değil. korkuyorlar bebeğe zarar gelmesinden. bence aranızda bir sıkıntı yok, sadece senin hassaslığın. hele hele eşinin seni arzulamaması söz konusu bile değil. hayırlı doğumlar dilerim :)

Hamilelikten dolayı olabilir bebeği ve sizi düşünüyor deme ki..Zamanı gelince sizde bikarsiniz..ama yeni evli olduğunuz için daha isteklisiniz ..Zamanla toparlar diye düşünüyorum çokta dert etmeyin.Hamileliginizi ,bebeğinizi düşünün.

öncelikle haftada 4e inmesi bi problem değildir. bunu bile problem gibi anlatmışsınız. evliliğin ilk aylarında evet daha sık oluyor ama sonrasında bu oranın azalması kaçınılmaz. ve anladığım kadarıyla erkekler hamilelik sırasında cinsel ilişkiden çekiniyorlar. bu yüzden sana yaklaşmamış olabilir, çirkin olduğundan ötürü değil. korkuyorlar bebeğe zarar gelmesinden. bence aranızda bir sıkıntı yok, sadece senin hassaslığın. hele hele eşinin seni arzulamaması söz konusu bile değil. hayırlı doğumlar dilerim :)
Ne tatlisin cevap için teşekkür ederim ama şuan haftada 2 zaten yani cinsellik delisi değilim her dk beni arzulayan adam şimdi yorgunluğundan bana yaklaşmayınca eskisi gibi istemiyor demekki diye düşündüm çünkü hafta sonu afedersin diyorki biz pazar gününü sadece sexe ayıralım ama hafta ici tik yok ben ilişkinin zamanı olmamasından kendiliğinden gelişmesinden yanayım.. sence tavrım nasıl olmali

Hamilelikten dolayı olabilir bebeği ve sizi düşünüyor deme ki..Zamanı gelince sizde bikarsiniz..ama yeni evli olduğunuz için daha isteklisiniz ..Zamanla toparlar diye düşünüyorum çokta dert etmeyin.Hamileliginizi ,bebeğinizi düşünün.
Canım inanki ben ilişki istemekten ziyada arzulanmaktan istenmekten haz duyan biriyim yani huy mu bu bilmiyorum ama olayım ilişkiye girmek değil kendine engel olamayan adamın artık hafta ici aklına bile gelmiyor olması benim sorunum yani bunu anlayamıyorum..

Ne tatlisin cevap için teşekkür ederim ama şuan haftada 2 zaten yani cinsellik delisi değilim her dk beni arzulayan adam şimdi yorgunluğundan bana yaklaşmayınca eskisi gibi istemiyor demekki diye düşündüm çünkü hafta sonu afedersin diyorki biz pazar gününü sadece sexe ayıralım ama hafta ici tik yok ben ilişkinin zamanı olmamasından kendiliğinden gelişmesinden yanayım.. sence tavrım nasıl olmali
evet kural olmasına ben de çok karşıyım. yoğun mu çalışıyor eşin? cidden yorulduğunu içindir belki hamilelik de tuzu biberi olmustur. ona kendini iyi hissettiğini, ilişkinin bebeğe zararı olmadığını falan anlattın mı hiç? hiç olmadı doktorunla konus o anlatsın eşine hem doktordan duymak daha güvenilir gelir. doktorun da senin adına en iyi kararı verir. kaç aylık hamilesin? emin ol son zamanlarda sen bıkıp istemiceksin ;)

evet kural olmasına ben de çok karşıyım. yoğun mu çalışıyor eşin? cidden yorulduğunu içindir belki hamilelik de tuzu biberi olmustur. ona kendini iyi hissettiğini, ilişkinin bebeğe zararı olmadığını falan anlattın mı hiç? hiç olmadı doktorunla konus o anlatsın eşine hem doktordan duymak daha güvenilir gelir. doktorun da senin adına en iyi kararı verir. kaç aylık hamilesin? emin ol son zamanlarda sen bıkıp istemiceksin :KK66:
Ilk zamanlarımda eşim korkuyordu bebeğe bişey olur diye bunu da dillendirdi hatta sonra bende hiç orali olmadım doktora gittik beraber olmayın bi süre dedi ama söyleniyordu nekadar sürecek bu sorsana doktora diye sonra 3.aydan sonra sorun olmadığını öğrendik doktordan zaten biliyor bende söyledim bebeğe bir zararı olmadığını.. kızgınım inanki hiç istemiyorum zaten istesede beraber olmuyorum .. fizigim değişiyor ve daha çok begenildigimi hissetmeye ihtiyacım var o kendini tam tersi geri çekiyor bana bunu yaşatmaya hakkı yok .. önceden eli değse tahrik olan adam şimdi beni saatlerce okşuyor ama aklıma cinsellik gelmiyor ben bunu kabullenemiyorum . Geçen gün bu iş gibi oldu dedikten sonra geldi öpmeye başladı affedersin açık konusucam bir iki dk opusmeden sonra elimi özel bölgesine götürdü işte bu yüzden opusmuyoruz her opustugumuzde böyle olduğu için dedi tabi ben tatmin olmadım çünkü canin istiyorsa istiyordur yani bu güne kadar kendini tutamazken smdi mi tutmaya başladı yani çok uzattım yine :)

Hormonların verdiği bir hassasiyet:)

Haftada 2-3 normal kabul edilebilir...

Ama sadece pazar günü diye şartlandırmak aşırı tuhaf:KK48:

Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişan...
Cuma mübarek gün... :KK53:
Hay çok yasa güldürdün beni :D bizim ki iş oldu saati günü belli valla c.tesi ve pazar kahvaltıdan sonra : D ne yapmam lazım onu de bana :)

Hay çok yasa güldürdün beni :KK70: bizim ki iş oldu saati günü belli valla c.tesi ve pazar kahvaltıdan sonra : D ne yapmam lazım onu de bana :)

Hiçbirşey :KK48:

Pazar günü istemiyorsan istemiyorsundur...
O istiyor diye ilişkiye girmemelisin...

Kurallar çiğnenmek içindir...
Pazar günü sizde kural haline gelmiş :KK53:

Hiçbirşey :KK48:

Pazar günü istemiyorsan istemiyorsundur...
O istiyor diye ilişkiye girmemelisin...

Kurallar çiğnenmek içindir...
Pazar günü sizde kural haline gelmiş :KK53:
Aynen dediğin gibi yaptım doğru yoldayım ozaman :D ama ben doğurana kadar reddetmeyi düşünüyorum biraz burnu sürtsün diye yani evlendik istediğim zaman olur rahatlığı oldu gibi geliyor bana:)

Ilk zamanlarımda eşim korkuyordu bebeğe bişey olur diye bunu da dillendirdi hatta sonra bende hiç orali olmadım doktora gittik beraber olmayın bi süre dedi ama söyleniyordu nekadar sürecek bu sorsana doktora diye sonra 3.aydan sonra sorun olmadığını öğrendik doktordan zaten biliyor bende söyledim bebeğe bir zararı olmadığını.. kızgınım inanki hiç istemiyorum zaten istesede beraber olmuyorum .. fizigim değişiyor ve daha çok begenildigimi hissetmeye ihtiyacım var o kendini tam tersi geri çekiyor bana bunu yaşatmaya hakkı yok .. önceden eli değse tahrik olan adam şimdi beni saatlerce okşuyor ama aklıma cinsellik gelmiyor ben bunu kabullenemiyorum . Geçen gün bu iş gibi oldu dedikten sonra geldi öpmeye başladı affedersin açık konusucam bir iki dk opusmeden sonra elimi özel bölgesine götürdü işte bu yüzden opusmuyoruz her opustugumuzde böyle olduğu için dedi tabi ben tatmin olmadım çünkü canin istiyorsa istiyordur yani bu güne kadar kendini tutamazken smdi mi tutmaya başladı yani çok uzattım yine :)
iyi de seni beğendiğini belli etmesi için illa cinsellik olmasına gerek yok ki. gün içerisinde sana karşı ilgisinde bi değişiklik olmuyormuş, beğenmeyen adam hiç yanaşmaz öpmez sarılmaz. ya bu adam seni yarın iki gün sonra çocuğumuz olur kilo alır diye sevmemis ki. bunlar suni kilo gelip geçici. bence eşin senin hamilelikten dolayı daha yorgun olacağını düşünüyor iki canlısın sonuçta o yüzden seyreltmiş. tek yanlışı pazar günü kuralı koyması. bunu kural yapmasa zaten pazar günü ya da cumartesi gecesi spontane ilişki olur yani :olamaz:
bu kadar sert çıkma canım sen, hassassın evet ama cidden bi sucu yok seni düşündüğünden böyle yapıyor asla beğenmediğinden değil.

Ama bu senin içinde bir cezao_O

Kuralları sen koy,sen ne zaman istersen...
Inan çatlasamda patlasamda belli etmem raziyim buna evlendik elimin altında yorgunum hafta ici nasılsa hafta sonu var mantığına katlanamıyorummm bu işin içinde bir haz kalmiyor zaten su durumda! ayy iyiki varsınız ya azcık sınırımı attim

iyi de seni beğendiğini belli etmesi için illa cinsellik olmasına gerek yok ki. gün içerisinde sana karşı ilgisinde bi değişiklik olmuyormuş, beğenmeyen adam hiç yanaşmaz öpmez sarılmaz. ya bu adam seni yarın iki gün sonra çocuğumuz olur kilo alır diye sevmemis ki. bunlar suni kilo gelip geçici. bence eşin senin hamilelikten dolayı daha yorgun olacağını düşünüyor iki canlısın sonuçta o yüzden seyreltmiş. tek yanlışı pazar günü kuralı koyması. bunu kural yapmasa zaten pazar günü ya da cumartesi gecesi spontane ilişki olur yani :olamaz:
bu kadar sert çıkma canım sen, hassassın evet ama cidden bi sucu yok seni düşündüğünden böyle yapıyor asla beğenmediğinden değil.
Bu kadın desteğine hayranım iyiki kadınım diyorum valla çok iyi geliyosunuz sağol.. dediğin gibidir belkide karnım büyüdükçe ben kendimi çekici hissetmiyorum sevimli görünüyorum sadece oyuzden psikolojim bozuluyor olabilir :D ahh ama yinede bir kaç aydır bir kerede hafta içine denk gelmezmi ya hep mi hafta sonu yani bir kere saliya pazartesiye denk gelmezmi bak yine sinirlendim:D böyle düşününce beni istediği için değilde yapmak için yapmış olmuyormu nerde ilo zamanlardaki dayanamamasi nerde şimdi beni sevip sevip uyuya kalması cildircam:D

Bu duygular karşılıklıdır, siz arzulanmak istiyorsunuz ama eşiniz de bunu isteyebilir ve hamilelik cidden cinselliği etkiliyor. Şu an rahat hareket edemiyorum, çok aktif değilim, karnım büyüdükçe zorlanıyorum. Deli gibi istesem bile isteksizlik oluyor bu sepelerden ötürü, e eşim o halimi gördükçe adam üzerime mi atlasın? O, o kadar arzularken istediğim şekilde karşılık verememek kendimi yetersiz hissettirir, bu yüzden ben yakınlaştığım zaman yakınlaşması çok ince bir davranış.

Ayrıca vücut cidden orantısız büyüyor, bunu kabullenmek gerek, hamile bir kadın cinsel manada çekici durmuyor. Ama bu geçici bir süreç. Hamileliğin daha tatlı evreleri var, bence bunlara odaklanmak daha mutlu ediyor.

Back
X