- 10 Mart 2023
- 78
- 25
- 18
- Konu Sahibi sarisintweety
-
Valla ne diyim Allah size sabir versin esinize de akil fikir versin insallah. Kendi sorumsuzlugunu size suc bularak bastirmaya calisiyor muhtemelen. Bebek dusunuyor muydunuz yoksa surpriz mi olduBiraz uzun olabilir, nerden başlayacağımı bilemiyorum.
12 haftalık hamileyim, bu bebeği çok istemiştik. Ama eşim hamileliğimle ilgili hiç bana destek olmuyor. Mide bulantım yüzünden yemek yaparken zorlanıyorum, özellikle sabahları daha çok bulandığı için kahvaltı hazırlamak gerçekten zulüm oluyor bana. Şunu da söylemeden geçemicem eşim 3-4 aydır işsiz ve hep evde, İş arama çabası da yok. Kavgaların çoğu bundan başlıyor, beni evle ilgili üzerime düşen görevleri yapmamakla suçladığında ben de evde oturduğu için onu suçluyorum. Mide bulantımın çok olduğu ve aşırı halsiz olduğum şu günlerde madem evdesin beni hizmetçi gibi görmek yerine destek ol yardımcı ol diyorum. Hem yardımcı olmuyor hem de kalkıp kendi suyunu bile almaktan aciz.
Geçen gün evimize annesi geldi 1 gece kaldı, gelirken çorba ve sarma getirmiş sağolsun. Asla lafım yok ellerine sağlık beni düşünüp getirmiş. Eşim buna karşılık sanki evde hiç yemek yapmıyormuşum gibi yemeğini bile annem getiriyor dedi bana.
Bu akşam kavga etmeye başladık yine. Bana seni kadın olarak görmüyorum, insan olarak bile görmüyorum dedi. Çok kırıldım ve çık git evden dedim o da çıkıp gitti.
Ben hamile olmama rağmen ve gerçekten zor geçirmeme rağmen hiçbişeyini eksik etmiyorum. Her şeyi önceki gibi devam ettirmeye çalışıyorum. Çalışmadığı için bazen kızıyorum çocuğumuz olacak artık sorumlulukların çoğaldı diyorum. Akşama kadar televizyon karşısında sadece oturuyor.
Biraz uzun oldu ama lütfen cevap verin ben mi abartıyorum işin içinden çıkamıyorum. Şimdi de çıktı gitti evden ne yapacağımı bilemiyorum.
Düşünüyorduk, isteyerek oldu. İlk bebeği öğrendiğimizde çalışıyordu, kısa sürede işten ayrıldı. Yanlış olmasın 3 aydır işsiz sanırım. Daha önce de işten ayrılmıştı ama kısa sürede yeni iş bulup çalışmaya başlamıştı o yüzden hiç kaygılanmamıştım. Şuan iş arama zahmetinde bile bulunmuyor, üstelik evde olduğu için istekleri bitmiyor. Gün içinde uyusam niye yatıyosun işlerin yok mu kalk vs gibi konuşuyor. Çok üzülüyorum artık.Valla ne diyim Allah size sabir versin esinize de akil fikir versin insallah. Kendi sorumsuzlugunu size suc bularak bastirmaya calisiyor muhtemelen. Bebek dusunuyor muydunuz yoksa surpriz mi oldu
Sanki hamile olan oymuş gibi sürekli karnı ağrır, beli ağrır canımdan bezdirdi beni. İnanın hamileliğimi yaşayamıyorum, hiç böyle hayal etmemiştim. Hatta hamile kalınca biraz nazlanırım diye bile hayal etmiştim çok salakmışım :)Öncelikle çok geçmiş olsun demek istiyorum. Yanlış anlamayın ama erkeğin çalışmaması demek ne demek yani üstelik bide hizmet bekliyor. Siz hamile olmasanız bile çalışmayıp evde yatıyorsa kendisi hazırlamalı. Bide lokmalarını çiğneyip ağzına verin tam olsun. Üstelik bebeğiniz olacak bu sorumluluk çok ayrı çok farklı. Bırakın gitsin nasılsa gelecek tavrınızı koyun
Sinirle söylemiştir o kısma takılıp hiç strese girmeyin. Geldiğinde de baba olacağını hatırlatıp sorumluluklarını söyleyin. İş bulursa çoğu sıkıntı ortadan kalkar gibi. Siz hiç Stres yapmayın hatta biraz gelmesin ki siz dinlenin. Ayrıca annesi tabi yemek getirecek bir şey olsa sizde ona götürürsünüz. Torunum diye kucaklarından indirmezler o zaman destekleri de olacak yok öyle bedavadan babannelik.Sanki hamile olan oymuş gibi sürekli karnı ağrır, beli ağrır canımdan bezdirdi beni. İnanın hamileliğimi yaşayamıyorum, hiç böyle hayal etmemiştim. Hatta hamile kalınca biraz nazlanırım diye bile hayal etmiştim çok salakmışım :)
Evden çıkarken bana daha fazla katlanamayacağını söyledi ve karnındakini de aldıracaksın dedi (bebeğim 12+4 haftalık)
Bi işe girse hem bu kadar dipdibe olmayız hem de ben bu kadar yorulmam diye düşünüyorum. Gerçekten gücüm tükendi, bazen düşünüyorum şuan bana destek olmayıp üzüyorsa ileride nasıl olacak diye.Sinirle söylemiştir o kısma takılıp hiç strese girmeyin. Geldiğinde de baba olacağını hatırlatıp sorumluluklarını söyleyin. İş bulursa çoğu sıkıntı ortadan kalkar gibi. Siz hiç Stres yapmayın hatta biraz gelmesin ki siz dinlenin. Ayrıca annesi tabi yemek getirecek bir şey olsa sizde ona götürürsünüz. Torunum diye kucaklarından indirmezler o zaman destekleri de olacak yok öyle bedavadan babannelik.
Maalesef bana destek olacak bir ailem yok...Allah yardimcin olsun, cok cok üzgünüm senin icin ama bu adam ise girsede degismez gibi geliyo bana, cocuk dogunca da her seyi senden bekleyecek cocuk azicik emmese, aglasa, gece uyumasa hepsini senden bilecek gibi geliyo bana, ve zihnen cok tükeneceksin. belki de kendi ailenin yanina gitmelisin.
Cok cok üzüldüm, keske yapabilecegimiz bisey olsa, söyle esinizin aklini basina getirebilsek...Maalesef bana destek olacak bir ailem yok...
Boşan, boşan, boşan.Biraz uzun olabilir, nerden başlayacağımı bilemiyorum.
12 haftalık hamileyim, bu bebeği çok istemiştik. Ama eşim hamileliğimle ilgili hiç bana destek olmuyor. Mide bulantım yüzünden yemek yaparken zorlanıyorum, özellikle sabahları daha çok bulandığı için kahvaltı hazırlamak gerçekten zulüm oluyor bana. Şunu da söylemeden geçemicem eşim 3-4 aydır işsiz ve hep evde, İş arama çabası da yok. Kavgaların çoğu bundan başlıyor, beni evle ilgili üzerime düşen görevleri yapmamakla suçladığında ben de evde oturduğu için onu suçluyorum. Mide bulantımın çok olduğu ve aşırı halsiz olduğum şu günlerde madem evdesin beni hizmetçi gibi görmek yerine destek ol yardımcı ol diyorum. Hem yardımcı olmuyor hem de kalkıp kendi suyunu bile almaktan aciz.
Geçen gün evimize annesi geldi 1 gece kaldı, gelirken çorba ve sarma getirmiş sağolsun. Asla lafım yok ellerine sağlık beni düşünüp getirmiş. Eşim buna karşılık sanki evde hiç yemek yapmıyormuşum gibi yemeğini bile annem getiriyor dedi bana.
Bu akşam kavga etmeye başladık yine. Bana seni kadın olarak görmüyorum, insan olarak bile görmüyorum dedi. Çok kırıldım ve çık git evden dedim o da çıkıp gitti.
Ben hamile olmama rağmen ve gerçekten zor geçirmeme rağmen hiçbişeyini eksik etmiyorum. Her şeyi önceki gibi devam ettirmeye çalışıyorum. Çalışmadığı için bazen kızıyorum çocuğumuz olacak artık sorumlulukların çoğaldı diyorum. Akşama kadar televizyon karşısında sadece oturuyor.
Biraz uzun oldu ama lütfen cevap verin ben mi abartıyorum işin içinden çıkamıyorum. Şimdi de çıktı gitti evden ne yapacağımı bilemiyorum.
İnanın ben de tükendim. O kadar yorgunum ki çoğu zaman tartışmak yerine başka odaya gidip tek başıma oturuyorum. Keşke yapacak bişey olsa.Cok cok üzüldüm, keske yapabilecegimiz bisey olsa, söyle esinizin aklini basina getirebilsek...
Boşanmayı da düşündüm ama imkansızlıklarım var. Bana destek olacak yanımda olacak kimsem yok. Çıkmaza girdim gerçektenBoşan, boşan, boşan.
Boşanmak istemenizin nedeni kocanızın işsiz ve sizi yardımcı olmaması ama boşanmama sebebiniz ise yanınızda kimsenin olmaması . İyi de kocanız da aslında yanınızda falan değil, size yük. Boşanırsanız bu yükten kurtulmuş olursunuz.Boşanmayı da düşündüm ama imkansızlıklarım var. Bana destek olacak yanımda olacak kimsem yok. Çıkmaza girdim gerçekten
Hep çalışan bi insandım ben, muhasebeciyim. 1 buçuk senedir çalışmıyorum. Aslında tam işe mi girsem bebek olmuyor galiba derken hamile olduğumu öğrendim, böyle rafa kaldırdım çalışma durumumu. Şuan hamile olduğumu bilerek beni işe alırlar mı acaba?Ay kuzum benimm stres yapma, kocan ona mecbur oldugunu dusundugu icin bu kadar rahat davraniyor olabilir. Sen calismayi dusunuyor musun cok beden gucu gerektirmeyecek bir is bulsan kendi ayaklarin uzerinde durup ona mecbur olmadigini anlayinca belki isler farklilasir
Şuan tek geliri bi evi var ordan gelen kira.nasıl gecinmeyi düsünüyor prenses?
Zaten yeterince üzülüyorum, burda bişey söylemeniz beni üzmez.Hamilesiniz diye yanlış birşey söyleyip üzmek istemiyorum sizi. Ama bu adamdan neden ısrarla çocuk yapmakmistesiğinizi anlamadım. Adamın tek sorunu hamilelikte anlayışsız olması değil. Bu adam sürekli böyle işe girip çıkıyormu ? 3 aydır işsiz diyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz? Ki birde üstüne çocuk yapmışsınız nasıl geçineceksiniz yani. Böyle sorumsuz duyarsız adamları baba yapmayın allah aşkına kendinize yazık. İşiniz varmış ne güzel şimdi hamilesiniz diye boşanamam diceksiniz. Yazık değilmi o çocuğada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?