erkekler hep aynı herhalde alışverişi hiç sevmiyorlar..bizimki hele bir doğsun gözümle göreyim ondan sonra ihtiyacı olan herşeyi bir günde alıveririm ben diyor...benim de moralim bozuluyor tabi insan az da olsa birşeyler görmek istiyor..
aynn ay cok şanlısın canımm ya ne guzelll
kızlar çogunuz ev işleri konusunda şanslısınız...işten eve döndüğümüzde,bulantılar,halsizlik yorgunluktan dolayı yemek yapacak halim olmuyor...eşim sadece kahvaltılık şeyler hazırlayabiliyor ama oda saatler sürüyor...bazen guluyorum açlıktan öleceğiz bebişim diye...duramıyorum kalkıp yine ben yemek hazırlıyorum...allahtan o bulaşık makinası gibi aletler olmus...onşarda olmasa halimiz harap...bir işi yapmak için kalkıyor ama hem yuzeysel hemde çok yavas yapıyor...50kerede nasıl yapacağım diye soruyor...insanı çileden çıkartıyor...yetiştirilme tarzlarındanmı,vurdumduymazlıklarındanmıdır nedir anlamadım hiç ince fikirli düşünceli değiller...
önumuzdeki hafta sonu tasınıyoruz...nasıl toplanacağız ne yapacağız bilmiyorum...annemle babamda olmasa halim harap diye düşünuyorum...klava: klava:
alış veriş konusuna gelince,ben ne istersem onu alırız..sen bu işlerden çok iyi anlıyorsun diyor...daha bebek için alışverişe çıkmadık...çıktıgımızda ne olur bilmem...:teytey::teytey:
bende aynı durumdayımmmmmm
her alışverısı kendım yapıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?