hamılelık ve eşlerimiz

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
47
683
45
Ağrı
ben 28 haftalıgım
park yatak .beslenmem -kıyafetler
uğraşıp duruyorum
eşım bır şeyler soyleyınce alırız daha erken hallederız..

ama sevmeye gelınce oglum da oglum..

hamıleliğiniz boyunca eşlerınız nasıl yardımcı oluyor mu
bebısınızın her işi ıle ılgılenıyor mu

Valla bu siralar esim habire dogurda artik sevelim diyip duruyo.Ama is alisverise geldimi birkac saat geziyo sonra hadi ama cok gezdik yeter diyip pes ediyo.

Sekerim yuzunden sikintili zamanlar geciriyorum o konuda cok destek hatta fazlasiyla SIKIYO artik bunaltiyo onu yeme bunu ye onu icme bunu ic valla bazen pes diyorum bunaliyorum agliyorum.

Ev islerindede yardim ediyo ama sonucta erkek ustten hallediyo tabi ben huzursuz oluyorum ama ne yapalim arkasindan bende tekrar duzeltiyorum.

Valla cok zor insanin baskasinin eline bakmasi.Esimde olsa yardimde etse gene olmuyo.Insan kendi yapmak istiyo.

Sancilar konusunda benim sancilarim erken basladi bazen vuruyo ve o an esim cok korkuyo dogurcam diye panikliyo.Ama sanirim artik alisti daha sogukkanli on sancilarimin olmasi esime yaradi :))

erkekler hep aynı herhalde alışverişi hiç sevmiyorlar..bizimki hele bir doğsun gözümle göreyim ondan sonra ihtiyacı olan herşeyi bir günde alıveririm ben diyor...benim de moralim bozuluyor tabi insan az da olsa birşeyler görmek istiyor..

ay benım kı de aynı epkı ev ıslerınde nasıll

benim eşimde cok inceliyo o yüzden onunla alısverişe gitmek istemiyorum ben hemen girip cıkmak istiyorum mağazaları o çok didikliyo yoruluyorum

eşim sen hiç yorulma hiç bir iş yapma bırak dasğınık kalsın ben sonra toplarım diyor ama o sonra bugüne kadar hiç gelmedi hep ben pislikten bıkıp evi temizledim bakalım son aylarda ne olacak?ama benim de ondan beklediğim çok şey byok nasılsa çalışıyor ben kalan işleri hallederim bir şekilde................

kizlarrr aman bosverin hic dert etmeyin kendinize. bence bi erkegin yapacagi en guzel is baba olmakdir tipki bizim anne olacagimiz gibi:)))

ev isleride halledilir bi sekilde benim esim cok sukur bu konuda cok yardimci ama simdiden beni tehdit ediyo hele bi dogur tamam benden bu kadar diyo:))

benim eşimde öyle alırız daha diyor.ama zorla çıkarttığımda da benden güzel şeyler beğeniyor.ev işlerinde de allah razı olsun çok yardımcı oluyor.üzerime çok titriyor.gece çalışıyor eşim gündüz uyuması gerekirken sabah benimle kalkıp beni işe bırakıyor yerler buzlu düşmeyeyim diye.sonra eve gidip uyuması zor oluyor ama benim ve kızımız için herşeyi yapıyor canım kocacım

Benim Eşim Alişverişe Gelir Istediklerimizi Aldik Bebiş Için Ama Ew Işlerinde Asla Yardimci Olmuyor Zaten Benim De Artik Bir Beklentim Kalmadi Kendi Dağinikliğini Toplasa Yeter Diyordum Mlsf Oda Yok Sabah Işe Zor Yetişiyorum Valla Neyseki Annecim Yakin Da Yardimci Oluyor:)

Allah razı olsun Kocamdan
hamileliğimin ilk gününden beri benim elim ayağım oldu,her konuda çok destek veriyor bana,resmen sultanlık yaşıyorum sayesinde,
ilk aylar zor olmasın die,hergün işe getirip götürdü,şimdi de götürim diyo ama ben ii olduğumdan servisi kullanıyorum.
evde de herşeyin ucundan tutuyor,hatta ben ucundan o kökünden tutuyo desem daa doğru olucak:)
alışverişe benden meraklı,nerdeyse ne gördüyse alan bir tip oldu çıktı,
bence gereksiz olan birçok da şey aldı,hevesi kırılmasın die bişey söylemiyorum.
Bunu doğurup peşine bir tane daha yapsam mı die düşünmüyor değilim:)
Hamilelik insanı çok değiştiriyor,bu dönemde eşlere de çok iş düşüyor,ben kendimi tanıyamaz oldum,ota çöpe ağlar oldum,dengem değişti resmen bu durumda bana gösterdiği ilgiden ve anlayıştan dolayı ona minnetarım.

kızlar çogunuz ev işleri konusunda şanslısınız...işten eve döndüğümüzde,bulantılar,halsizlik yorgunluktan dolayı yemek yapacak halim olmuyor...eşim sadece kahvaltılık şeyler hazırlayabiliyor ama oda saatler sürüyor...bazen guluyorum açlıktan öleceğiz bebişim diye...duramıyorum kalkıp yine ben yemek hazırlıyorum...allahtan o bulaşık makinası gibi aletler olmus...onşarda olmasa halimiz harap...bir işi yapmak için kalkıyor ama hem yuzeysel hemde çok yavas yapıyor...50kerede nasıl yapacağım diye soruyor...insanı çileden çıkartıyor...yetiştirilme tarzlarındanmı,vurdumduymazlıklarındanmıdır nedir anlamadım hiç ince fikirli düşünceli değiller...

önumuzdeki hafta sonu tasınıyoruz...nasıl toplanacağız ne yapacağız bilmiyorum...annemle babamda olmasa halim harap diye düşünuyorum...klava:klava:

alış veriş konusuna gelince,ben ne istersem onu alırız..sen bu işlerden çok iyi anlıyorsun diyor...daha bebek için alışverişe çıkmadık...çıktıgımızda ne olur bilmem...:teytey::teytey:

bende aynı durumdayımmmmmm

her alışverısı kendım yapıyorummm

eşim çok yardımcı oluyor.hemde her konuda.temizliği de o yapıyor.yemeklerede yardım ediyor.yemek yapamaz ama salata yapar mesela,masayı hazırlar toplar,bulaşıkları sudan geçirir.ayrıca sabahları yatağımızı toplar.alışveriş saatlerce yapsam ses çıkarmaz
ama o ayda yılda bir arabayı yıkatalım dediği anda ben çıngarı çıkartırımklava: ay gelemem öyle beklemelere sırnaşık şey
bana gelince herşey mübah jeyyar
ona gelince herşey günah hesabı yerimseniben

Valla eşimin hakkını ödeyemem Şimdiden herşeyin fiyatını araştırıyor öğreniyor. Kampayalardan yararlanıp birşeyler almaya çalışıyor. Eve ayda bir kez temizlikçi tuttu. Yemeği,ütüyü annelerimiz yapıyor. Eşim bulaşık makinasını yerleştirir. ,yıkar. çamaşır ona ait. yemeğe hazırlaması ona ait. Haplarımı bile içirir. Üstüne bide çatlamayım diye krem yada susam yağı sürer. Ben hiç yerimden kalkmam. Her eve lazım valla.. İyiki onunla evlenmişim.. Şeniz

Vallahi bütün erkekler aynı sevmiyorlar alışverişi ama benim eşim saolsun ne kadar hevesli olduğumu görünce hevesimi kırmıyor herşeye bakıyor benimle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…