hamılelık ve eşlerimiz

Valla aynı benim ki de öyle gerçekten çok şanslıyız allah herkeze böyle kocalar nasip etsin

benim esimden de de allah razi olsun burda pek kar yagmadi ama az da olsun buzlanma falan oldu kac defa dusme tehlikesi gecirdim iyiki yanimdaydi aman dikka et dur surdan gec falan filan der evde bilasiklari makineye koyar yikandimi yerlestirir sonra evi supurur temizler oglumuza bakar camasirlari makineye koyar yikandimi seriyor asiyor sonra topluyor yerlerine koyuyor bazen yemek yapio ev islerinde cok yardimci oluyor allah ondan bin kere razi olsun bazen sinirimi bozsa da kurban olurum ben ona!!!!
Yani cok yardimci oluyor alisveris de yapar bebek esyalarimizi da aliriz beraber kiyafetler aldik da kiz mi erkek mi daha bilmiyoz ama benim icimden kiz geciyor ondan cogu kiyafetleri kiz esyasi aldik hayirlisi babasi begendi eh artik yaza geliyor yaz indiririminde de bi suru sey alirim artik hayirlisyla dogsun da bebisim oglum da kardesi olcagi icin cok seviniyor
iki bucuk yasinda oglum mayis da uc yasina gircek insallah
anne kardes oynuyor mu diye habire soruyor nasil guluo kurban olurum hepsine ben ...

Benim eşim de saolsun haftada bir kadın alıyor evimize..
yemeği birlikte hazırlarız ikimizde çalıştığımız için,birlikte kaldırırz..
bebek için ilk defa geçen hafta bir kaç parça bişeyler aldık ama ne bende ne onda bebeğin özel eşyaları için bir heves yok.ancak içimize çok ısınırsa alıyoruz..
zaten herşey zamanı geldiğinde alınsa da olur diye düşünüyorum ben..
her gece yatağımızda karnımı sever okşar,ne zaman gelecek benim bebeğim der..ya size bir şey olursa ben ne yaparım der ve gözleri dolar..
evimizi dağıtmaz dağılsa da toplar zaten saolsun..
:asigim:

ne şanlı kadınlar var beee bu yardım eden erkeklerın burçları ne kı

Benim eşimin burcu yengeç... Canım kocam benim... İyi ki varsın. Biz eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. evde yaptıklarındanbahsetmiştim. iş yerindede çoğu işi o yapıyor.Patron ben yapıyorum biliyor. Çok doğru bir seçim yapmışım onunla evlenmeklee.... :hooray:

çok şanslısın helal olsun valla nasıl böyle yaptın onu???

senağlamabenim kocam bana yardımcı olmuyor yaaaaaaaaaaa :dilcikar:alışverişede çok erken diyor :dilcikar: bakalımmm son aylara doğru yardımcı olacakmı yaaaa senağlama

çok şanslısın helal olsun valla nasıl böyle yaptın onu???

valla canım içinden geliyo adamın. bana bişey olcak diye aklı yerinden oynuyor. çok seviyo beni. Tabi bende onu. yenide evliyiz.. 5 aylık evliyim 4 aylık hamileyim . Yeni evli olmamızında payı olabilir. İnşallah değişmez.

gerçekten şanslıymışın bizde yeni evliyiz 7 aya girdik ama eşim de öyle bir heves göremedim ben yemek hazırlamasam hazırlayıp yiyeceği yok valla :dilcikar: yapısında var adamın yapmaz yanii :bbo:

Valla 16+3 üm Bütün Gün çalişiyorum Eve Gidiyorum Yemek Yapiyorum. Hafta Sonlarida Dip Bucak Temizlik Yapiyorum . Bendemi Hata Var Acaba

bende bütün işlerimi kendim yapıyorum akşamada ayaklarımı uzatıp yatıyorum su meyve falan getiriyo o zaman

Valla 16+3 üm Bütün Gün çalişiyorum Eve Gidiyorum Yemek Yapiyorum. Hafta Sonlarida Dip Bucak Temizlik Yapiyorum . Bendemi Hata Var Acaba

bende senin gibiyim rengin benim kocamda hala herşeyi önüne istiyo anca biri gelirse yardım ediyo millette hep bana yardım ediyo sanıyo

sanırım ben de şanşlı eşlerdenim.işten eve önce ben geliyorum yemeği hazırlıyorum,eşim gelince beni otutturur masayı hazırlar,yemeğimi koyar,sonra masayı toplar,makineye yerleştirir,meyvemi,sütümü hazırlar.çok gülüyorum o böyle telaşlı telaşlı iş yaparken:roflol:sabahları yatağı toplar,hafta sonu evi süpürür,istediğim herşeyi ve daha fazlasını yapan bi kocam var:1hug:ama en çok hoşuma giden şey herhalde beni öptükten sonra karnımı da okşayıp öpmesi:asigim:

aayyy inanmıyorum.hem o kadar çalışıyorsun.hem evin her işini yapıyorsun :teselli: çok zor bişey olsa gerek.bravo sana.ama kendini bu dönemlerde çok yıpratma derim ben.hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil.o kadarda eşlerinizi şımartmamaya çalışın.zaten siz yapamayınca o yapmaya çalışır herhalde.sanırım o kadarda anlayışsız ve acımasız değildir erkekler.

ayyy ne guzel eşının işi yogun mu..

ne eşler var

rabbımm mutlugununuzu daım etsın

canım eşim elektrik mühendisi.kamuda çalıştığı için 8:30-17:30 çalışıyor ve haftasonları da evde.ben de memur olunca birbirimize epeyce vakit ayırabiliyoruz.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…