Valla eşimin hakkını ödeyemem Şimdiden herşeyin fiyatını araştırıyor öğreniyor. Kampayalardan yararlanıp birşeyler almaya çalışıyor. Eve ayda bir kez temizlikçi tuttu. Yemeği,ütüyü annelerimiz yapıyor. Eşim bulaşık makinasını yerleştirir. ,yıkar. çamaşır ona ait. yemeğe hazırlaması ona ait. Haplarımı bile içirir. Üstüne bide çatlamayım diye krem yada susam yağı sürer. Ben hiç yerimden kalkmam. Her eve lazım valla.. İyiki onunla evlenmişim.. Şeniz
ne şanlı kadınlar var beee bu yardım eden erkeklerın burçları ne kı
Valla eşimin hakkını ödeyemem Şimdiden herşeyin fiyatını araştırıyor öğreniyor. Kampayalardan yararlanıp birşeyler almaya çalışıyor. Eve ayda bir kez temizlikçi tuttu. Yemeği,ütüyü annelerimiz yapıyor. Eşim bulaşık makinasını yerleştirir. ,yıkar. çamaşır ona ait. yemeğe hazırlaması ona ait. Haplarımı bile içirir. Üstüne bide çatlamayım diye krem yada susam yağı sürer. Ben hiç yerimden kalkmam. Her eve lazım valla.. İyiki onunla evlenmişim.. Şeniz
çok şanslısın helal olsun valla nasıl böyle yaptın onu???
gerçekten şanslıymışın bizde yeni evliyiz 7 aya girdik ama eşim de öyle bir heves göremedim ben yemek hazırlamasam hazırlayıp yiyeceği yok valla :dilcikar: yapısında var adamın yapmaz yanii :bbo:valla canım içinden geliyo adamın. bana bişey olcak diye aklı yerinden oynuyor. çok seviyo beni. Tabi bende onu. yenide evliyiz.. 5 aylık evliyim 4 aylık hamileyim . Yeni evli olmamızında payı olabilir. İnşallah değişmez.
Valla 16+3 üm Bütün Gün çalişiyorum Eve Gidiyorum Yemek Yapiyorum. Hafta Sonlarida Dip Bucak Temizlik Yapiyorum . Bendemi Hata Var Acaba
Valla 16+3 üm Bütün Gün çalişiyorum Eve Gidiyorum Yemek Yapiyorum. Hafta Sonlarida Dip Bucak Temizlik Yapiyorum . Bendemi Hata Var Acaba
sanırım ben de şanşlı eşlerdenim.işten eve önce ben geliyorum yemeği hazırlıyorum,eşim gelince beni otutturur masayı hazırlar,yemeğimi koyar,sonra masayı toplar,makineye yerleştirir,meyvemi,sütümü hazırlar.çok gülüyorum o böyle telaşlı telaşlı iş yaparken:roflol:sabahları yatağı toplar,hafta sonu evi süpürür,istediğim herşeyi ve daha fazlasını yapan bi kocam var:1hug:ama en çok hoşuma giden şey herhalde beni öptükten sonra karnımı da okşayıp öpmesi :asigim:
MİLLETTE NE KOCALAR VAR BE. BENMİ ŞANSIZIM NEDİR ANLAMADIM:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?