hamılelık ve eşlerimiz

allah herkese eşine yardımcı olan eşler nasip etsin.benim eşimde evlenmeden önce yardım etmem falan derdi ama hep yardım etti.şimdide nerdeyse benim elimi hiçbir şeye sürdürmeyecek.allaha çok şükür böyle bir eşim var.

oo ne guzell işi yogun degıl dımı

sudem ne guzel ya ayyy kıskandımmm

cnmmerhaba oncelıkle allah herkese kolay hamılelık nasıp etsın,saglıkla kucagınıza almanızı canı gonulden dılıyorum cnm
bende daha yeni hamişim 4 haftalık yani
bişey sormak ıstıyorum hanı yazınızın altında bebegın buyumesını gosteren tablo var ya bende ondan eklemek ıstıyorum nasıl yapabılırım bana yol gosterırmısınız,bırde bunu nasıl yapıcam hafta haftamı ay aymı??

ne süpürge acmakmı
heralde süpürgeyi görse bu ne diye sorar
ne yemek yapar nede hazır mutfaktakı yemegı alır yer
nede bana hazırlar getırır
bazen salata yapar havasındaysa onunda benım hamılelıgımle ılgısı yok
alısverıse dahaaa var der ama benım aldıklarımı tek tek sever
ben yardımdan gectım dagıtmasın yeter cok dagınık coookkkk

ay ben gıbı olanlar varmışşşşşşş
yanlız degılımmmm

valla eşim diye sölemiyorum ama pek bi marifetlidir....
helede yemek konusunda.....
her nekadar ben onu biraz püsürlüğe alıştırdıysamda bi ew hanımı olarak....
ama yinede çok yardımcı olur her konuda.....

benim kocis evde pek duramiyor sabah gidip aksam geliyo
ama ilgilenir benimle agir is yaptimmi kiziyor

hepiniz ne kadar şanslısınız arkadaşlarrr.ya ben ne yapayımmm.hamileliğim en güzel zamanlarını yalnız geçiriyorum.eşim işi gereği şehir dışında sadece tlf yada msn görüşebiliyoruz.2 yada 3 haftada görüşebiliyoruzzz.oda misafir gibi gelip gidiyooo.o yüzden halinize şükredin.daha bebişin ultrasonda büyümüş halini bile görmediii

ay canım ya uzun mu kalacak..

rabbım yardımcın olsunnn

ayy ne guzell yaa sanlısın....

valla arkadaşlar eşimin umrunda degil hamile olmuş olmam umrunda değil şu anda 25 haftanın içindeyım ve ilk defa bugün benımle doktora geldı pardon iki bide 1aylık bıle yoktum belkide saolsun çok sever benı ve kızımız olucak ve kızımızı çok ilğili benim kocam gibi kocası olan varsa şimdi söylesın(artı bide SEVEREK EVLENDİK)

:bbo: peki neden böle davrandığını sormadın mı bunun seni üzdüğünü sölemiyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…