allah herkese eşine yardımcı olan eşler nasip etsin.benim eşimde evlenmeden önce yardım etmem falan derdi ama hep yardım etti.şimdide nerdeyse benim elimi hiçbir şeye sürdürmeyecek.allaha çok şükür böyle bir eşim var.
sudem ne guzel ya ayyy kıskandımmm
ay ben gıbı olanlar varmışşşşşşşne süpürge acmakmı
heralde süpürgeyi görse bu ne diye sorar
ne yemek yapar nede hazır mutfaktakı yemegı alır yer
nede bana hazırlar getırır
bazen salata yapar havasındaysa onunda benım hamılelıgımle ılgısı yok
alısverıse dahaaa var der ama benım aldıklarımı tek tek sever
ben yardımdan gectım dagıtmasın yeter cok dagınık coookkkk
ay ben gıbı olanlar varmışşşşşşş
yanlız degılımmmm
evet canım yalnız dıılsınnnn
genelı bızım eşlerimiz gibi
diğer yapanlarda zaten istisnaaaaa
esın yogun mu calısıyor ondan mı acaba
ya bız bunları degıstıremezmıyızz
ay canım ya uzun mu kalacak..hepiniz ne kadar şanslısınız arkadaşlarrr.ya ben ne yapayımmm.hamileliğim en güzel zamanlarını yalnız geçiriyorum.eşim işi gereği şehir dışında sadece tlf yada msn görüşebiliyoruz.2 yada 3 haftada görüşebiliyoruzzz.oda misafir gibi gelip gidiyooo.o yüzden halinize şükredin.daha bebişin ultrasonda büyümüş halini bile görmediii
kızlar allahtan eşim bana her konuda yardımcı oluyor.dr.um bu bebek olasaya kadar hiç kalkmadan yatacaksın dedi ve dr.dedikten sonra bana hiç birşey yaptırmadı.yemeği bile işten gelince kendisi hazırlıyor.kızımdada çok yardımcı olmuştu bunda da olcağına eminim ay canım kacacığım kıyamıyor.
valla arkadaşlar eşimin umrunda degil hamile olmuş olmam umrunda değil şu anda 25 haftanın içindeyım ve ilk defa bugün benımle doktora geldı pardon iki bide 1aylık bıle yoktum belkide saolsun çok sever benı ve kızımız olucak ve kızımızı çok ilğili benim kocam gibi kocası olan varsa şimdi söylesın(artı bide SEVEREK EVLENDİK)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?