Aman sıkma canını canım ya he de oğlan olsun evet dogru dıyosn de he he de geç kv için ne sıkıyosun canınıDedim valla bunu bile dedim Bi söz var dedim kızım her zaman kızımdır oğlum bir karısı oğlana kadar oğlumdur dedim ama yok gene aynı
Ay beni öyle esir almış ki anlatamam düşünce olarakAman sıkma canını canım ya he de oğlan olsun evet dogru dıyosn de he he de geç kv için ne sıkıyosun canını
Cinsiyei kayınvalide belirlemeyecek ya, konuşsun konuşsun susar, boşverin siz bunun için niye üzüyorsunuz kendinizi, hamileliğin tadını çıkarmak varken.
Oğlunuz olursa da annesi sizsiniz kv kendi oğlu gibi davranamaz. Şimdiden sertleşin, tavrınızı görsün, üzülüp ağlayıp ezdirmeyin kendinizi.
İnşalalh teşekkür ederimCinsiyei kayınvalide belirlemeyecek ya, konuşsun konuşsun susar, boşverin siz bunun için niye üzüyorsunuz kendinizi, hamileliğin tadını çıkarmak varken.
Oğlunuz olursa da annesi sizsiniz kv kendi oğlu gibi davranamaz. Şimdiden sertleşin, tavrınızı görsün, üzülüp ağlayıp ezdirmeyin kendinizi.
Valla yapsam mı diye düşünüyorum beni çok sinir ediyodoktora gittik kız olacakmış deyin.birazda o kudursun
Valla yapsam mı diye düşünüyorum beni çok sinir ediyo
Şimdiden Diyo zaten yok dışarı çıkartmıcaksın çok dışarı çıkan çocuk hasta olur diyo ben de aksine daha çok çıkartmayı düşünüyorum sakınan göze çöp batar dedim
Şaka gibi insanlar ya yeminle......... sağlıklı olsunda ha kız ha erkek orası Allahtan kulak arkası yap takma Hayırlısıyla kucağına al yavruşunu:))))))))SeLam kızlar çok sıkıntılıyım..
4.5 aylık hamileyim kv sürekli oğlan olsun isteği var güzellikle söyledim bizim için kız olmasının önemi yok dedim sağlıklı olsun yeter dedim anlamadı laf söyledim kızlarından gördüğünü kimseden görmüyorsun gene de oğlan oğlan tuturmuşsun dedim anlamadı tavır yaptım surat astım anlamadı gene oğlan olcak kız olmaz da inşallah kız olmayacak da demeye devam etti artık pes ettim sessiz kalmaya karar verdim içime attım ağladım üzüldüm sonuç gene değişmedi karnın sivri oğlan olcak vs gibi saçmalıklar...
O kadar yoruldum ki yüzünü dahi görmek istemiyorum .. Bi insan Nasıl bu kadar anlayışsız olur üzülüyorum böyle konuşmana dememe rağmen aynı şeyleri herkesin yanında konuşmaya devam etti.. Korkulu rüyam oldu bu kadın oğlan ya da kız farketmez henüz cinsiyet belli değil ama oğlum olursa kendi oğlu gibi davranacak beni aşırı bunaltacak ve onun bu şükürsüzlüğü nedeniyle bebeğime bişey olmasından korkuyorum..bunları düşündükçe delirecek gibi oluyorum lütfen yardım edin
Bende ikiside var ve iyikide varlar oglumda kizimda canimdir eski kafadan kv bosver ne derse desin oglun Sana deveyle altinmi getirecek sanki madalyami takacaklar esiniz Ben kizim olsun istiyorum desin sesini keser madem oglan bu kadar kiymertli gozunde biraz lafini dinlesinSeLam kızlar çok sıkıntılıyım..
4.5 aylık hamileyim kv sürekli oğlan olsun isteği var güzellikle söyledim bizim için kız olmasının önemi yok dedim sağlıklı olsun yeter dedim anlamadı laf söyledim kızlarından gördüğünü kimseden görmüyorsun gene de oğlan oğlan tuturmuşsun dedim anlamadı tavır yaptım surat astım anlamadı gene oğlan olcak kız olmaz da inşallah kız olmayacak da demeye devam etti artık pes ettim sessiz kalmaya karar verdim içime attım ağladım üzüldüm sonuç gene değişmedi karnın sivri oğlan olcak vs gibi saçmalıklar...
O kadar yoruldum ki yüzünü dahi görmek istemiyorum .. Bi insan Nasıl bu kadar anlayışsız olur üzülüyorum böyle konuşmana dememe rağmen aynı şeyleri herkesin yanında konuşmaya devam etti.. Korkulu rüyam oldu bu kadın oğlan ya da kız farketmez henüz cinsiyet belli değil ama oğlum olursa kendi oğlu gibi davranacak beni aşırı bunaltacak ve onun bu şükürsüzlüğü nedeniyle bebeğime bişey olmasından korkuyorum..bunları düşündükçe delirecek gibi oluyorum lütfen yardım edin
Evet yakın oturuyoruz Can'ım 10-15 dakika yürüyerekya bu tiplerin kaynanası onlara çok karışınca bunlar neler düşünüyorlardı? ne meraklılılar kaynanalık hallerine.
dışarı çıkarmaya bile laf ediyor ha. hay Allah'ım. ya kadın senin başka işin gücün yok mu? fanusda mı büyüteceksin yavrunu.. hem onanee..
sana yakın mı oturuyor tatlım?
sen güzelce söyle. sıkma kendini şimdiden. ama bu senin yavrun ve sen yetiştireceksin. anlasın bunu
Benimki de babasının ismini koyacakmış Tahsin nefret ediyorum bu kadındanCanım kv kafaya taksaydım ben Ooooo
ilk erkek demişti dr.
tutturdu babanızın ismini koyun diye.
kız oldugu kesinleşti
bu kez ismi eylül mü olcak kesin mi yanına şu ismi koyun deyip durdu.
görümcemde aynı kafadaydı
yok simdi şu isimler moda vs
göbeğin hiç cıkmadı diyolardı hep.
en gıcık muhabbet
rahat kıyafet giyerdim
göbeğin yokki zaten derdi
kot alım dene dedi
normal jean denedim bedeni olmadı haliyle
ay ben senden daha küçük beden giyiyorum demesin mi
ben hamileyim aloooo diyesim geldi.
Dedi.. Ben eşimde kız istiyo dedim sen onun öyle dediğine bakma oğlan ister o diyo kabul etmiyo yaniBende ikiside var ve iyikide varlar oglumda kizimda canimdir eski kafadan kv bosver ne derse desin oglun Sana deveyle altinmi getirecek sanki madalyami takacaklar esiniz Ben kizim olsun istiyorum desin sesini keser madem oglan bu kadar kiymertli gozunde biraz lafini dinlesin
Benimki de babasının ismini koyacakmış Tahsin nefret ediyorum bu kadından
aynı benmki.. bi de ben hamile bile değilim. düşün şimdiden olan baskıyı ve hamile olunca olacakları.
hayırlısı tatlım. bu hatun belli ki çocuk doğunca yetiştirme ile ilgili de çok laf söyleyecek. şimdiden he de geç
Şimdiden Diyo zaten yok dışarı çıkartmıcaksın çok dışarı çıkan çocuk hasta olur diyo ben de aksine daha çok çıkartmayı düşünüyorum sakınan göze çöp batar dedim
Benimki de babasının ismini koyacakmış Tahsin nefret ediyorum bu kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?