Hamilelik ve kv

Dedim valla bunu bile dedim Bi söz var dedim kızım her zaman kızımdır oğlum bir karısı oğlana kadar oğlumdur dedim ama yok gene aynı
Aman sıkma canını canım ya he de oğlan olsun evet dogru dıyosn de he he de geç kv için ne sıkıyosun canını

İnşalalh teşekkür ederim

Valla yapsam mı diye düşünüyorum beni çok sinir ediyo

ben olsam çoktan yapmıştım. sonunda erkek çıkarsa da hay allah doktorlar yanlış bilmiş demek ki der çıkarsınız işin içinden. benim kardeşime doğana kadar kız demişleri. doğdu baktık erkek

Benim kv kp hep kız olsun istedi seni anlıyorum az çok. Onların 2 oğlu var ve ilk torunları kız kız kız diye tutturdular. Çok bozuluyodum eşime erkek olsa sevmicekler herhalde diyordum sonuç olarak yine kızım oldu

Off saçmalıkları bitmez de sessiz durmayın cevap verin başka türlü anlamıyorlar ben doğum yapalı 7 gün olmuştu kv hemen ikinciyi yap demişti. Ben de tamam eşime soyliyim de hemen yapalım demistim

Şimdiden Diyo zaten yok dışarı çıkartmıcaksın çok dışarı çıkan çocuk hasta olur diyo ben de aksine daha çok çıkartmayı düşünüyorum sakınan göze çöp batar dedim

ya bu tiplerin kaynanası onlara çok karışınca bunlar neler düşünüyorlardı? ne meraklılılar kaynanalık hallerine.

dışarı çıkarmaya bile laf ediyor ha. hay Allah'ım. ya kadın senin başka işin gücün yok mu? fanusda mı büyüteceksin yavrunu.. hem onanee..

sana yakın mı oturuyor tatlım?

sen güzelce söyle. sıkma kendini şimdiden. ama bu senin yavrun ve sen yetiştireceksin. anlasın bunu

Şaka gibi insanlar ya yeminle......... sağlıklı olsunda ha kız ha erkek orası Allahtan kulak arkası yap takma Hayırlısıyla kucağına al yavruşunu:))))))))

Canım kv kafaya taksaydım ben Ooooo
ilk erkek demişti dr.
tutturdu babanızın ismini koyun diye.
kız oldugu kesinleşti
bu kez ismi eylül mü olcak kesin mi yanına şu ismi koyun deyip durdu.
görümcemde aynı kafadaydı
yok simdi şu isimler moda vs
göbeğin hiç cıkmadı diyolardı hep.
en gıcık muhabbet
rahat kıyafet giyerdim
göbeğin yokki zaten derdi
kot alım dene dedi
normal jean denedim bedeni olmadı haliyle
ay ben senden daha küçük beden giyiyorum demesin mi
ben hamileyim aloooo diyesim geldi.

Bende ikiside var ve iyikide varlar oglumda kizimda canimdir eski kafadan kv bosver ne derse desin oglun Sana deveyle altinmi getirecek sanki madalyami takacaklar esiniz Ben kizim olsun istiyorum desin sesini keser madem oglan bu kadar kiymertli gozunde biraz lafini dinlesin

Evet yakın oturuyoruz Can'ım 10-15 dakika yürüyerek

Benimki de babasının ismini koyacakmış Tahsin nefret ediyorum bu kadından

Dedi.. Ben eşimde kız istiyo dedim sen onun öyle dediğine bakma oğlan ister o diyo kabul etmiyo yani

Çocuğun cinsiyetini erkek belirler biyolojik olarak artık bunları oğluna soyle de

Şimdiden Diyo zaten yok dışarı çıkartmıcaksın çok dışarı çıkan çocuk hasta olur diyo ben de aksine daha çok çıkartmayı düşünüyorum sakınan göze çöp batar dedim

Eşine söyledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…