Hamilelik ve kv

Boşver canım kv ler hep aynı. Valla bıktık artik bu kv den. Evliliklerin bitmesinin büyük sebebi de zaten aileler. Biraz susun ya rahat bırakn. Bıt bıt bıttttt ömrümüzü yediniz. Kız erkek farketmez canm sağlıklı olsun dedigin gibi. Sen soylenenlere bakma desin dursun. Belli ki sijir oldugunu biliyor ve bilerek yapıyor. Oyuna gelme. Dalga gec dogru diyosun de. Haklisn evet de. He he cek gitsin. O yaptığından utanmiyor ama sen bosver

Benim kv de seninkinin tam tersi kız çocuk manyağı. Kızım şuan 2 buçuk aylık kadın çocuğu severken kendinden geçiyor kızım annem falan diyor. Kendi çocuğu zannediyor

Emzirmeye kalkıştı, gece ben uyurken yatağından alıp koynunda yatırdı, ağladığı zaman sen susturamazsın diyip elimden almaya çalıştı, ağladığında benden önce koşup kucakladı. İnşallah sarışın mavi gözlü olur diye dualar etti. Ben ısrarla önce sağlık ve ahlak derken Yok yok sarışın olsun dedi. Kızım bildiğiniz esmer şuanda ve kadın ısrarla sarışın olduğunu iddia ediyor ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey. Ama artık ona fırsat vermiyorum. Çünkü böyle psikolojiler hastalıklı bence.

Hiç laf dalaşına girmeyin durduk yere canınızı sıkmayın siz bildiğinizi okuyun. Sağlıklı hayırlı kolay doğumlar dilerim. Hiçbir şey sizden ve bebeğinizden önemli değil

Aynı kaynanamın türevinden .. Çocuğum doğunca da inşallah güçlü olabilirim

Valla hem de ne bıkmak he he diyince de susmuyor ki

Ayy aynı bizimkiler. Ben doktoruma tembihledim, yuzde yuz belli olunca söyleyin, ihtimaller üstünden konusmayin dedim. Gec olsun kesin olsun. Yuzde 60 kiz deyip sonra erkek olmasini istemem.
Gorumcem bunu duyunca pek alındı. Merak ediyormusmus. Ben doktordan çıkınca o girecekmis, ihtimal de olsa cinsiyetini ogrenecekmis..
Erkek diye kendilerini parcaliyorlar. Eşim de zerre miskal düşkün değildir ailesine. Hoş ben de aileme çok hayırlı evlar sayilmam o yuzden sağlıklı olsun yeter. Nasıl böyle cahil olabiliyorlar anlamak mumkun değil

aman canim yaa gerçekten kv. evlerden irak sana sabır dileyebilirim gerçekten birtane kızim var 10 tane daha olsa hayir demem şu cinsiyetçi insanlardan öyle tiksiniyorum kii neyse seni de germiyim yavruna hicbirşey olmaz evelallah hiç korkma içini ferah tut canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…