Hamilelik ve takıntılar

Çok sağolun gerçekten içimi ferahlattiniz şuan daha iyiyim , kesinlikle söyledikleriniz doğru Allah hiçbir evladı annesiz babasız bırakmasın hiç bir anne ve babayı da evlatsiz bırakmasin inşallah

Teşekkür ederim görüşleriniz için ama abarrtigimi düşünmekten ziyade bunlar benim şuan yaşadığım hisler duygular elimde değil çok sağolun

Kardeş hepimiz aynıyız şu sıra. Bence pandemi de olumsuz etkiledi ruh sağlığımızı… Bende de sürekli bana ya da bebeğe bir şey olacak korkusu var. Sezeryan olacağım ve korkuyorum vs, annemi özlüyorum herkes yanımda olsun istiyorum gibi gibi… Allah sağlıkla çıkarsın hepimizi

Sanırım öyle ben hamilelikte çok takıntılı hale geldim birde zor gerçekleşen gebelik oldu diye mi bilmiyorum şu son 24 hafta geçene dek dokuz doğurdum kaldı geriye kalan haftalar. Sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Bu dünyada tek gerçek anneler gerisi yalan hamilelikle alakası yok yani
Hani bir şarkı varya
Bir tek annem olsun bana bişey olmaz...
Bende çok severim çok yakın olmasamda zaman zaman tartışsak da kırsam da onu küssem de bu hayattaki en değerlim annem..gerisi gelip geçici

Gözlerim dolu dolu oluyor ,aynı duygulardayiz . Zaman geçtikçe anlarsın diyenlerin hep sözleri çıkıyor zaten . Allah başımızdan eksik etmesin hiçbir evladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…