Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Gayem07 uyarın işin teşekkürler.Saraçoğlunun çok bildiğini sanmıyorum.Bir topikte okumuştum soğan kürü ve DKH birlikte almış kisti çabuk geçmiş 5 gün gibi.Soğan zaten kullanıyoruz çoğu zaman yemeklerde.Ben iltihap falan varsa daha çok o amaçla içiyorum.Ben biran önce kistin geçmesini istiyorum tüp bebeğe geçmek için.
Gaye antalyadamısın?Bu arada B12 vit. için akşam üstü enjeksiyonumu yaptıracağım.Birde hapını aldım.B12 depolarım boşalmaya başlamış.Sizde ben gibi vejeteryan iseniz b12 düşebiliyor.Gerçi benim seviyem normalin bir alt sınırı.
Sabahlarıda yoga hareketlerine başladım umarım faydası olur.Yoga ile güne daha enerjik başlıyosunuz.Tavsiye ederim kızlar..

ben sadece duyduğumu söyleme ihtiyacında bulundum arkadaşım .. umarım dediğin gibi en kısa faydasını görürsün ..
kistin çikolata kisti mi?
evet Antalyadayım ....

ben sadece duyduğumu söyleme ihtiyacında bulundum arkadaşım .. umarım dediğin gibi en kısa faydasını görürsün ..
kistin çikolata kisti mi?
evet Antalyadayım ....

Yok basit foliküler kist.Geçen senede aynı zamanlarda olmuştu.O zaman 2 ayda geçmişti.:18::18:
bende bir zamanlar antalyada kalmıştım.meltem mah. de

kızlar nasılsınız nerdesiniz.hiç ses seda yok,yada benim geldiğim saatlerde kimsecikler olmuyooo

hAKKATEN HERKES NERDE??????? ben 2 gündür ay sonu nedeniyle işten çok geç çıkıyodum akşam gelince girme imkanım olmuyodu anca gelip yatıyorum:) ama siz niçünnn boş bırakıyosunuz topiğimizi

dumancımmm ben varım sen merak etme:)bugünde çok sessiz burası artık kimsecikler gelmiyoo.....kızlar ben şunu öğrendim bilmenizi istedim.bu q enzim veya omega 3 onları beraber kullanılmasa daha iyiymiş.tüp bebk merkezi doktoruna sordum.her doktor bi ilacı sever onu önerir.bunları içmende bi sakınca yok dedi.yalnız faydası olur olmaz zaman gösterir ama beraber kullanmamanı tavsiye ederim dedi.burda biliyosunuz baya bi araştırdım hatda aldığım vitaminlerde oldu hepside beraber kullanılabiliyordu.bu doktorda böyle diyince ben şuan günde 1 kez q enzim içmeye başladım biesteronla birlikte.bunu paylaşmayı istedim.........:)

cnımm sende olmasann yaz geldi herkes kaçıştı bi köşeye( aldığın her ilaç şifa olsun yumi olsun gelsin sana inşallah....

Kızlar valla ben saraçoğlu ile birebir irtibattayım ve her defasında konuşuyoruz d.kontrol hapı hakkında..
Şu anda bana kullanmam gerektiğini ve soğan kürü ve diğer kürlerin etkilemeyeceğini bir şey yapmayacağını..Zamanı gelince d.kon hapını bıraktıracağını demiştii..
Gerçi geçtiğimiz ay ben tüp doktoruma uyup bıraktım ve kendiliğimden de adet gördüm çok şükür ama ben birebir sordum yani bu konuyu..Tabii herkeste aynı olacak değil ve kist içinde farklı durumlar olabilir ama ..Östrojen eksikliği yaşayan fsh yüksek olan kızlara sesleniyorum d.k. hapı kullanırken kürler yapılıyor yanii..
Öpüyorum hepinizi..
ben bu arada dersane ev ramazan koşuşturmacasından pek uğrayamıyorum..
Bu ay ki kontrollerimde görünen yumim 14-15 mm de çatladı..Artık eylüldeki sınavı hayırlısı ile bir atlatıp tedavilere bakacağım..
Sevgiyle kalınnn..

Son düzenleme:

Millstone geçen yıl bende saraçoğlunu aramıştım.Onun kürleri var soğan incir aslanpençesi civan perçeminden oluşan.Fiatı baya pahalıydı.Saraçoğlunu geçensene tel. düşürmek çok zordu.Benimde dediğim gibi basit kistim varmış.İltihabım varsa temizlesin amacıyla soğan kürü yapıyorum.arkasından incir kürünü düşünüyorum.Zaten incir Kuranda da geçen bir meyva.Yumişlerinde enerjiye ihtiyaçları var onuda incirden almak mantıklı.Bildiğiniz gibi diğer şekerler vücuda zararlı kanser hücrelerinin sevdiği şeker işlenmiş şeker.Bende kist var basit kist .Gelecek aya eğer geçerse tedaviye başlamak istiyorum.Bu uğurda mücadele eden herkese Allah yardım etsin.Hamilelerede sanırım sadece duman var Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin

Bende koenzimq10 ve omega3 bereber kullanıyorum.Bunlar zaten ilaç değil destek ürünler ve her birinin fonkiyonları farklı Koenzim q10 daha çok mitekontriler için gerekli enerji ile ilgili.Omega3 hücre zarlarında bulunan ve madde geçişlerinde fonksiyonu var.Zaten yiteceklerden de alıyoruz.Balık semizotu ceviz bademde de bol miktarda var.Alınması gerekli.Bence sakıncası olmaz. Hata yararı olur.Ben kullanıyorum.Herkesin düşüncesi farklı hangisi kafana yatıyorsa onu uygula derim.

kızlar hatırladığım kadarıyla luludya bugün amh sonucunu alacaktı.inşallah yükselmiştir.bı umut doğmuştur ona.5 ay biesterondan sonra benimki yükselmedi,luludya onca ilaç kullandı,diyet yapmıştı.inşallah sonucuda güzel olacaktır...

inşallah güzel haberler alır, hepimizin tek tek morale çok ihtiyacı var....

kızlar amh değerim 0,24 çıktı. nasıl iş anlamadım. diyete başlamadan evvel 0,48 olan değer, 1 ay sonra 0,96 oldu şimdi ise 0,24. ne demek bu... ben aylardır bosuna mı ilaç içtım diyet yaptım...adetin 8. gunu yaptırdım testi ondan mı oldu, onu da bilmiyorum ama dr her hangi bi zaman yaptırabilirisn dedi. sonuc kağıdının ustunde de 3. günü falan yazıyo. acaba diyorum 3. gün mü baz alınıp, ona göre mi değerlendirildi. ben şimdi ne yapayım...aylardır çabaladım elde var koccaman bi sıfır

canım dur bakalım hemen karamsar olma labaratuvarı ara 8 gün yaptırdım de bakalım ne diyecekler merak ettim

aradım şapşal kadın dr unuzla konusun o daha ii bilir dedi. ben de diyetisyenı aradım dedim böle böle, o da bana bu sonuc kesinlikle yanlıss hatalı dedi. senın vucudunun bu sonucu vermesı ımkansız dedi. testi yaptırdıın yer yılda belki 3-4 kere bu testi yapıyodur, bu sonuc imkansız kabul etmıyorum dedi. pzt ulun bey e de gidicem. bakalım o ne diycekk

canım bencede ara ve sor.bide labaratuvardan labaratuvara fark var.ankarada düzen ve denge var.özel amh bakan.dengede 1 olan amh değerim,düzende 0.07 çıktı.yaptırdığın yer önemli ve inşallah değerin yükselir.en mantıklısı tekrar başka bi büyük hastanede yaptır.

cnm ben istanbuldayım burda, bundan önce yaptrıdıım yer ankara-düzene gönderip orda yaptırıyodu bu testi. işte orda tedavi öncesinde 0,48 olan değerim 1 ay sonra ilaçlar ve diyetle 0,96 ya cıkmıstı. aradan 2 ay gecti başka bi yerde yaptırdım işte ben in-vitro diye bi yer burda 0,24 çıktı. murat bey de imkanzsızzz böle bi sonuc senın vucudunun verdiği tepkiyle ters dedi. tekrarlıycaz dedi. önce tekrar düzen de yaptır dedi, sonra da adeti bekle 2. gun ulun bey muayene etsin benı o gun yumurtların durumunu bildirmek için ara ondan sonra gerekirse tekrarlarız dedi amh yi. şimdi yaptırmıycam yani. ama dediğim gibi pzt ulun bey den randevu aldım 4 buckta. gdip onla da konusucam. murat bey ın dediklerini söylıycem bakalım o ne diycek. artık napıcamı iice şaşırdımm... ALLAH yardımcımız olsunnn

canım hemen moralini bozma dur bakalım bi... bencede adetinle alakalı bi durum olabilir tekrardan yaptır sen o testi,ayrıca bak zerrinin de dediği gibi laboratuvardan laboratuvara fark var,gidip başka yerde tekrarlatırsın ..bak diyetisyeninde yanlışın var diyo...bozma moralini, çabanın sonucunu mutlaka alacaksın...

Bakalım doktorun ne dicek cnm çok merak ediyorum..
Çünkü ben murat beye gitmediğimden bir ton laf işitmiştim..Hadi sen gittin de ne oldu bakalım nasıl açıklıcakk..
Bana amh 0 lı değerlerde ise asla değişmez ama kalan yumilerden belki şansın olabilir gibi konuşmuştu..
bende o günden beri amh yükselmesi diye bir ley zaten asla duymadım görmedim..Senin o değerlerin zaten çok aralıklı artışlar değilmiş bitanem.0,40 lı bir değerden 1, li bir değer çıksa idi ancak çok büyük şeyler değişmiş denilebilirdi..Ama tıbben bu mümkün değil zatenn..
Kaç gündür moralini bozmak istemiyorum ama kandırmayalım kendimizi..Amh öyle beklediğimiz gibi değişmez kızlar..
Bunu gittiğim bütün doktorlar bana yineledi..
Rezerv bittiyse bitmiştir..Geriye kalan yumilerden Yaradan Ol derse olur..Senin onca içtiğin yediğin şeyler mutlaka boşa gitmedi bak göreceksin bunu..Ama bunu amh yükselmesi ile ölçme lütfen..Nacizane yazıyorum ben tabii ama sende aradan aylar geçtikten sonra göreceksin ve beni anlayacaksın cnm..

Mutlaka bu kadar emeğin karşılığını alacaksın..Ben sana diyim hani bu tedavide biri önden biri geriden gitti ya yumilerinin bir dahakinde bunu önlemek için başka bir ek iğne kullandıracaklar...İş zaten bunu öngörüp bizim gibi zor hastalar ile sonuca gidebilmek ama maalesef her doktor bu durumla uğraşmıyor bile..
Ama ben inanıyorum sen belki 2-3 ay sonra yediğin içtiklerinle geride kalan yumilerini açığa çıkaracak gücü vücudunda toplayacaksın..
Kendini çok üzmemeye çalışş.Nasibimizde olsun diye dua etmekle yükümlüyüz sadece...Vee inş da olacak tatlım..
Sağlıkla sevgiyle kalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…