ya en azından yumurtaların gelişim gösterdiğini görebilseydim bi umut olurudu bana, ama aylardırr verdiğim onca emeğe rağmen bugün brbiriyle mm si alakasız hem de 4 tane yumurta görünce şok oldum. dr da böle bişi beklemiyodu... AMH sonucuunu bekliyolar şimdi... zaten o da düşük çıkarsa cidden bitmiştir bu iş... kabuğuma çekilmek zorunda kalıcam... ateş basıyo beni... içimi anlatamıyorum kızlar öyle biçareyim kii... kimseyle görüüşmek istemiyorum yalnız kalıp su lanet olası kabustan uyanmak istiyorum artık... annemin haberi yok o ayrı yıkılıcak ve tabii bu süreci bilen herkes de aynı durumu yasıycak.. eşim deseniz beni teselli etmeye çalısıyo, nereye kadar bilmiyorum... kabul mü etsem yenilgiyi uğraşmasam mı, ağustosta gidicem tekrar, ne değişicek ki... oofff off off... sözün bitiği yerdeyim...
evet canım çok şükür sonunda sağlıklı hamileliği bulabildim... bu benim 4.hamileliğim ilk 3 ü hep sıkıntılıydı olmadı,, gerçekten zor değil ben amh ımın bu kadar düşük olduğunu geç öğrendim, dr da şaşırdı bu rezervle nasıl bu kadar kolay hamile kalıyosun diye... Allah büyüktür veren de o alan da o, biz bi sınavdan geçiyoruz kolay olmuyo ama sonunda inş. istediğimiz şeyler gerçek olacak... çok zor bişeyi hayal etmiyoruzki,en doğal hakkımız... inşallah en kısa zamanda toparlayıp yeniden başlarsın tedaviye canım.
hepimiz aynı dertten muzduribiz ortak bir amac doğrultusunda... hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz ; benzer şeyleri duyuyoruz tedavi süreçlerimizde... bir iki günlük serzenişlerimiz oluyor ; acımızı ilk günkü gibi canımızı yakmadığı zaman tekrar normale dönüyoruz.. ve bu sefer daha farklı umutlar içerisine giriyoruz.. hayat bir çok mucizeye gebe arkadaşlar .. neler duyuyoruz ? bu mucizeler hayırlısıyla dönüp dolaşacak bizleri de bulacak belki yakın belki uzak... ama bir gün inşallah... hepiniz öyle güzel dile getirmişssiniz ki düşüncelerinizi.. '' sonunda ölüm yok'' hayat çok kısa zehretmeyin kendinize' gibi ibarelerde bulunulmuş... çok doğru her an ne olacağımız belli değil.. ne yapalım bizim sınavımız bu yöndeymiş.. ama hiç değilse başka sağlık sorunlarımız yok .. Allah hepimize çekilecek ve çözümü olan dertler versin...
bu yumurtanın kalitesini, sayısını nasıl arttırıcaz ben anlamadım gitti
canım fsh hormonu kaliteyle ilgili. ben bir ilaç kullanmıştım ve fesh 34 lere kadar çıkmıştı.( olması gereken 14 ve altı) o ara soğan kürü uygulamıştım ve fsh 12 ye düşmüştü. bi dene istersen.
bu yumurtanın kalitesini, sayısını nasıl arttırıcaz ben anlamadım gitti
Sen ne durumdasın gülüm nasılsın??bu yumurtanın kalitesini, sayısını nasıl arttırıcaz ben anlamadım gitti
kıslar ben adet olabilmek için mecburen ilaç kullanıyorum ... yoksa olamam.. şimdi soğan kürü yapsam olmaz di mi?? dhea benim fsh hiç düşürmedi... sallamadı bile benim fsh(( hayıt içiom 2 aydır daha da yükseldi bu ay ki kırmızılarım ağustosun sın haftası gelcek ve tüp bebek denemesi için düğmeye bascaz Allahım hepimize yardım etsin...
millstonemmm yavyum sağol.. elimden geleni yapcamm:))) bu ay değerlesin İnşallah fsh bu kadar yükselmesin arısütü bal polen propolis karışımına başladım omega ve multivitamin kullanıyom..hayıt içiyom daha napim sigayı çok azalttım kahve hiç içmiyom :))
canım fsh hormonu kaliteyle ilgili. ben bir ilaç kullanmıştım ve fesh 34 lere kadar çıkmıştı.( olması gereken 14 ve altı) o ara soğan kürü uygulamıştım ve fsh 12 ye düşmüştü. bi dene istersen.
cnm işin garip yanı benim fsh normal çıkıyor amh düşük çıkıyor yumurtam az yok denecek kadar.soğan kürü rahmi kalınlaştırıyor diye uygulamak istemiyorum bi arada rahim kalınlığıyla uğraştım.sağol bilgi için.dehayıda 5 ay kullandım ama onunda fazla etkisi olmamış anlaşılan yumurtam döllenmedi
kızlar benden iyi bişeyler duymayı bekliyodunuz ama korktuğum oldu. bugun kontrolum vardı 5. günümdeydım tedavimin... maalesef onca emeğime rağmen 4 yumurta oluşmus vee oluşan yumurtlarımın ikisi 6,5 mm biri 10,5 mm ve diğeri nası oluyosa 18,5 mm... ve dr tedavimi iptal etti... bu şekiilde 2 gun sonra yumurta toplamam lazım bu seferde tek yumurtayla şans %5 dedi. diğer tedavimle arasında 1 bucuk yıl var. bu sırada bi rahatsızlık geçirdin mi dedi hayır dedim. nedne bu kadar azaldığını sayının o da anlamadı. AMH istedi. cuma sonuc cıkıcak.. maddi manevi tükenmiş durumdayım... bi sürü ilaç kullandım, aylardır diyetteyim, sürekli dua ediyorum... işte sonuç... yapabileceğim ne varsa yaptım, öyle çaresizim kii ve nasıl bi şok hali anlatamam... sonuç itibariyle arkadaşlar, sanırım benım için bu sayfa kapandıbi dahakı ay denıycez, belki bu ay gününde değildin böyle oldu dedi dr, ne alaka ise... olmuyo işte ve belliki de olmıycak... uyumak istiyorum, rüya olduna inanmak istiyrum ama kocaman bi gerçek varrr elimde... bittim benn tükendimm
günaydın kızlar hiç güzel haber yok ya ama devam
bakın benim ilk denemede 11 yumurtadan döllenme olmadı sonrakinde 5 yumurtadan biri döllendi ve 3 gün embriyosuydu
nasıl aglıyordum bundada döllenme olmayacak diye ardıklarında kalbim yerinden çıkacaktı belkide bu yüzden rahatım inş. 3 de bu olacak bakalım
ama stres işte birde kayınvalide bana yakın ev tuttu başladı sorunlar yinede kendi kendimi telkin ediyorum tavsiyem şu sıcaklarda tüp yaptırmayın dr heo diyor biliyorsunuz fazla sıcak yumurta ve özellikle sperm açısından iyi degil bu yüzden ben kasım ayı demiştim hatrlatayım
merhaba Gizcim , geçenlerde evde badana boya işlerine girdiğini yazmıştın .. ohhh şimdi her taraf misler gibi olmuştur.. güle güle otur ve kirlet :))
sanırım seninle aynı dönemde tedaviye başlıyor olacağız inşallah.. ve ikimizinde 3. denemesi olacak ... umarım dinlenme sürecinde tüm olumsuzluklardan sıyrılıp hayırlsııyla sorunsuz bir şekilde başlarız yeni tedavilerimize..
her şeyin gönlünce olması dileğiyle ... Sevgiyle kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?