Canım bende sana yazmıştım bir önceki sayfada..
Çok üzüldüm..
Neler yaşadın anlattınmı benmi sayfalarda görmedim..
Yumurtaların döllenmedi demek..Benimde bu ay tek yumim öyle oldu biliyorsun..Ama bu her ay aynı kalitede yumi çıkacak demek değill diyor daktırım.
Sperm dondurdunuzmu peki..
İnş iyisindir en azından ne kadar iyi olunursa..
Sana daktırın neler önerdi..
Paylaşımını bekliyorum gülüm..
evet canım boya badana bitti şükür ramazanda işler yogun oluyor malum erkence yaptım
olumsuz ne varsa çıkartmaya çalışıyorum hayatımdan ama bir kaynanayı çıkartamadım))))))))))
bu sefer güzel olacak inş eşim benden inançlı valla oglumolsa şöyle kızım olsa şöyle diye konuşuyor tabi bazı konuşmaları şakada olsa canımı acıtıyor
eşimin ailesi çok cahil çokkkkk benden zannediyorlar sorunun çogunu hep anlatıyorum sorunun kimde oldugu degil nasıl çözümmlenecegi gelde anlat cahillere
inş. 2013 e birkaçımızı elerde gireriz içimizden biri çıksada hamileyim dese havalara uçacagım
salla gitsin o kaynanayıııbence ne kadar anlatsanda anlamaz canım, sen söylediklerine takılma boşver herkes bildiğini okusun.
evet canım boya badana bitti şükür ramazanda işler yogun oluyor malum erkence yaptım
olumsuz ne varsa çıkartmaya çalışıyorum hayatımdan ama bir kaynanayı çıkartamadım))))))))))
bu sefer güzel olacak inş eşim benden inançlı valla oglumolsa şöyle kızım olsa şöyle diye konuşuyor tabi bazı konuşmaları şakada olsa canımı acıtıyor
eşimin ailesi çok cahil çokkkkk benden zannediyorlar sorunun çogunu hep anlatıyorum sorunun kimde oldugu degil nasıl çözümmlenecegi gelde anlat cahillere
inş. 2013 e birkaçımızı elerde gireriz içimizden biri çıksada hamileyim dese havalara uçacagım
özlüyorum seni canım :)))
herkese günaydın kıslar... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
ben de merak ediyorum çok sık uzaklaşmazdı ama ... arada bir burda olduğunu hissettirirdi bize... umarım herşey yolundadır..
sen nasılsın canım?
inşallah keyifi yerindedir ...
teşekkür ederim ben de iyim.. sen nasılsın ?
günaydınn güzel haberler alırız inşallah bu gün
iyi sayılır kv gönderiyorum ... 12 gündür yanımdaydı.. hem hüzünlüyüm hem de bi ayaklarımı uzatsam diyorum yani:) ama koca şehirde yapayalnız kalmayı hiç sevmiyorum.. kimsesiz kalıyorum ya.....
İnşallah en güsel ve en hayırlı haberlerimizle şenlenir sayfa....
:)) sabah sabah hoşuma gitti söylediğin ... sanırım sen de benim gibi gurbettesin.. evet yalnızlık sürekli olduğunda çekilmez bir hal alıyor... evliliğimin ilk yılını dün gibi hatırlarım .. eşimden başka tanıdığım yoktu.. her gün ağlamakla geçerdi.. sonra yavaş yavaş çevrem oluştu şükürler olsun ki... senin yok mu çevrende arkadaşın dediklerin?
aksaray geleli 6 ay oldu ve ben de eşimde ilçe de çalışıyoruz şimdi tatil zamanı benim için yalnızlık zamanı eşim bile 70 km uzakta şimdiarkadaşım 1 tane o da tatilde komşularım hoşgeldin demek şöyle dursun bi kenarda.. suratıma bakmadılar.. şirin de bi kızım ama beni pek istemediler sanki biras yaşlı bir komşu profilim var:)))) ya da çalıştığımı duymuşlardır ondan hoşgeldin demiyorlardır burdan önce 4 sene mardinde görev yaptım çok sevdiğim dostlarım vardı ( orda kaldılar ( telefonla konuşmak yetmiyor... gurbet olayından nefret ettim artık ya... kv bile razıyım adanaya gitsek görümcelerim orda ona bile razıyım ama kimsesizlik gurbet uzaklık annemi özledim yaaaaaaaaaaaaaaa ( bak ne çok sızlandım gayecim:))
Gurbette olmak çok zor hele yalnızken.En kısa sürede mucilerimiz bizi bulurda bir nebze gurbetlik hissi azalır.
Kızlar bende soğan kürüne başladım.İnşallah faydası olur.Birde doğum kontrol hapı alıyorum.Benim tüp bebek bayram sonrasına kaldı tabi bir engel çıkmazsa.
Giz dhea kullanıyormusun?Ben günde 3 kez alıyorum.Birde B12 vit bende alt sınırda çıkmış.Takviye almam gerekiyor sanırım et yemediğim için düştü.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?