Hamilelik ve yumurtalık rezervi

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

ilknurcum ablası böyle gelip haber vermiş dün gece... neyse mekanı cennet olsun,dua etmekten başka bizlere bişey düşmüyo... sende üzme kendini bu durumdayken... ben çıkıyorum canım öptüm seni... hayat böyle işteacı gerçekler ölümde bizler için.... hadi öptüm canım kendine iyi bak görüşürüz.

canım dün bu mesajı buldum hatta betülün tüm mesajlarını buldum okudum o kadar etkilendimki eşime dedim hep eksik dua ediyoruz... ben dün resmen alt üst oldum o forumda olsam uzun süre yazamazdım.... nasıl bir acı gece boyunca kurdum durdum....

arkadaşlar dr.lar bazen kk dı, netti yasaklıyor.okuyup okuyup kurup gidiyoruz.tamam bizlere faydası da oldu ama kendinizi de fazla kaptırmayın.çok üzücü bir durum allah düşmanıma vermesin ama transfer sonrası arkadaşlarımın okuyup da yoğunlaşacağı durum şuan bunlar değil.malesef ki hayat devam ediyor.gün ve gün şehir haberleri içimizi parçalıyor.gatanın önünden geçerken afyon ( şehitlerinin çıkarıldığı gün) bir otobüs ağladık biz.hepimiz birbirimizden bağımsız.herneyse. malesef hayat devam ediyor.lütfwn böyle moral bozucu şeyleri okumayın özellikle özellikle ilknur levent vede lulu..odaklanmanız gereken başka bir durumunuz var.bende okudum içim parçalandı ablanın yazdıkları.yolun başında yalan oldum.psikiyatrise gidip gitmemedeydim.karar verdim gideceğim.ben anladım ki bu süreçleri tek halledemiyorum.artık diz kapaklarımın gitmediğini anladım hayata karşı.umarım anlatabiliyorumdur kendimi.

canım çok özür dilerim seni üzmek istemezdim, heleki böyle bi dönemde...ben çok etkilendim dün çok kötüydüm o yüzden paylaşmak istemiştim sadece ne bileyim dua filan edilir diye... sen düşünme lütfen böyle acılar herkesi bulmaz kolay kolay... düşünme artık bunu,bebeğine odaklan olurmu..

senin ne suçun var kuzum ben takıldım işte öle geçti gittiii....

ben de çok üzüldüm, ALLAH rahmet eylesinnnn, ailelesine sabır versin

kızlar ben dün ve bugün okula gittim. dün fena oldum bi ara, öğretmenler odasına girip sandalyeleri birleştirip yattım bi süre. çocuklar gelip sarılmak istiyosa belim ağrıyo diye uzaklaştırıyorum minicikler unutuyolar yine geliyolar:/ bu arada iki popom da katlolmuş durumda, ikisinde de sert kütleller oluştu:/ yatıp kalkmak eziyet oldu. kaldı 3 günüm:/ bugün adet sancısıyla yaşadım tüm gün, ha geldi ha gelecek dedim, de forumda okumuştum, iğnelerden dolayı adet olmuyomuşuz, sanırım ondan sökülmüyo, kızcaksınız bana ama ben olmıycağını düşünüyorum çünkü benim kadar adet belirtisi yaşayan okumadım artııı bi ateş basması oluyo ki tarifsiz. sezen aksu nu deyimiyle sırtıma ütü yapıştıılmış gibi oluyorum sonra birden üşüyorum, sizce neden ooyyy o okul bana dar gelecek cuma dan sonraaa oyyyyyyy.....

canım ben de özellikle wcden sonra oldum olacam diye korkuyorum sancım çok ateş basmalarım var... olmadıysa ben o okula nasıl giderim bu haftada rapor aldım. benim okul 140km yol yapmamı gerektiriyor(( cesaret edemedim o yolu gitmeye.. umarım bu yaşadıklarımız tutunmadır ama çok korkuyorummmm benim test günüm c.tesi senin?

ahh ahh benım okulda da biilmeyen yok zateen onların tesellilerini mi dinliyeyim yoksa çocukları bozmamak için şirin mi olayım napacam bilmyiroum
benim de cuma günü cnmm, şimdi napsam bilmiyorum evde saat 4 te oluyorum. o saatten sonra mı yaptırsam ki yapılır mı bilmiyorum, yoksa sabah okula gitmede mi versem de bana faks mı çekseler, ama okulda bu haberı almak istemiyorum, okula mı gitmesem, e ekdersim kesilir, bugün daha jel ile göbekten yapılan iğneye 160 lira verdim hatta veririken de dedim ki belki de yoklar, 3 gunluk bosuna alıyorum ama bi umut işte almadan olmaz diye aldım iğneleri... oooff offf

cnm bu arada progestan dan dolayı adet olmuyomuşuz ben öyle okudum iğneyi bırakınca oluruz... sana diyorum ama bugün okulda 2 defa adet oldum diye gittim tuvalet taşına korkuyla baktım peçeteyi ürkerek sildim, şükür bişi yoktu ama olabilir de herhal ne bilim yaa

canım ben her seferinde adet oldum olacam zannettim,halada adet zamanlarımda o ağrıyı çekiyorum..hamilelik belirtisiyle adet belirtisi nerdeyse aynı oluyo bazı kişilerde, seninde öyledir inşallah.kendini en kötüye alıştırmaya çalışıyosun dimi,ama umudunu haybetme hiç... inşallah olacak...
sendemi aynısın yaaa..psikolojik o sancılar psikolojik:) kızlar ikinizdende çok umutluyum ben hamiş sayımız artacak bianda çok az kaldı...

lulu ben göbekten iğne bilmiyorum onun adı ne neden kullanıyon? ben kalçadan yapıom progenx öle bişi..
stres yapma ek dersi de salla gitsin neler vermedik şu yol da .. boşver ver sabahtan rahat rahat ... eziyet etme canına ya.. senden değerli mi... biz de borç harçla yapıyoruz ama olsun Rabbim büyük..

cnm kan sulandırıcı iğne dediler adını unuttum, popi ağrımdan kalkamıyom şu an kalkınca bakıp yazarım:/ eşim şehir dışında gelsin bakimm o ne dicek test yaptırma zamanı hakkında... bi de ekşın olsun diye bi de gebelik testi alıp evde mi yapsam:) mesela perşembe günüü... çıkar mı ki aceppp

clexanmı canım iğne? neden sana kan sulandırıcı yapılıyoki? idrar testi yapma yaa varsada çıkma ihtimali düşük...

burdayım canımm

sevindim ben de kaçıodum tammm:)))))

ben de o ekşını yapmamak için zor tututyom kendimi ya çıkarsa diyom ama içimden diğer ses ya çıkmazsa diyo:))))

gel sen beni dinle cuma keyifle git test yaptır :)) olmazsa da olursa da Rabbim büyükkkk:))))

yok canım kaçma ama 15 dk sonra filan kaçarım mecbur yürüyüş yapmam lazım... bencedee direk kan testi yaptırın heyecanla bekleyelim pozitifi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…