Hamilelik ve yumurtalık rezervi

hayırcanım beş gün 2 toz vuruluyodum bügün 6toza çıkardı istanbul tüp bebek sen nerde yaptırdın

ben ankarada zübeyde hanımda benim malesef olmadı benim ikinci denemeydi ama bu bile mucize döllenme oldu bunda geçen sefer 7 yumurtadan döllenme olmamıştı

6 dozla onla ataga geçerler sakın korkma benide bilgilendir lütfen fsh kaç senin benim bu arada fsh 12 ile 16 arası hep

canım doktor istemedi fsh ama dosyama yumurta rezervi az diye not düşmüş tabiki bilgi veririm canım ilgine sagol içim rahatladı umarım bebegine çok beklemeden kavuşursun

Son düzenleme:
canım doktor istemedi fsh ama dosyama yumurta rezervi az diye not düşmüş tabiki bilgi veririm canım ilgine sagol içim rahatladı umarım bebegine çok beklemeden kavuşursun

sorun olursa her zaman ben ve burdaki arkadaşlarımın bilgisi oldugu takdirde yardımcı oluruz

rezer az evet ama fsh da önemli toplamda 4 yumurta var şuanda kaçıncı denemeydi

evet canım yeni başladım soğan kürü ile bugün 4. gün alalı baya oldu ama buara içimden hiçbirşey gelmiyor....
dün saraçoğlu ile tekrar görüştük eşime hayıt tohumu yollamış bizimki bu ostrejen kadınlık hormonu diye tutturdu :) saraçoğlu muhakak kullansın hormonları dengeleyecek sonrası ballar ve çaylar şimdi zoraki içiyor bende hayıta çok inanıyorum içebilirmiyim dedim esistan içmeyin demişti saraçoğlu tabiki iç ama başka kullandıklarınla arasında en az 3 saat olsun dedi dhea evde var şimdilik onu içmiyorum bu ayki adette değilde sonrakinde kntrole gideceğim değişiklik olmuşmu.... sen ne yaptın yarılamışsındır baya.

bende polip var dendi hsitoroskopi oolucakdım sadece dr karar almış aynı anda laparoskopide yapıcam demiş bende ameliyat anında öğrendim canım yanmıcaksa yapın dedim ve oldum ) polip çıkmamış miyom miyomize edildi yazıodu kağıtta ayrıca rahimde yapışıklık varmış onu açtılar baloncuk işlemi uyguladılar bir hafta sontayla gezdim evde 1 hafta sonra çıkarttırdım şuan bi sorun varmı yokmu bilmiyorum bende ayrıca rahimde terslik varmış diye histereskopi işlemi uygulandı yoksa polipi ofis yöntemiyle aldırıcakdım rahim ters olduğu için alamadı dr.. ama sakın historoskopiden ve laparoskopiden korkma kolay bi işlem laparoskopi sonunda sadece göbek deliği etrafında biraz ağrılar oluyor rahat gülemiyorsun ))

şifa olsun canım ben malesef başlamadımm erteledik bayagı önce zayıflamam lazım bugün lahana aldım onun suyunu içmeye sonada lahana çorbası diyetine başlıyacagım

şifa olsun canım ben malesef başlamadımm erteledik bayagı önce zayıflamam lazım bugün lahana aldım onun suyunu içmeye sonada lahana çorbası diyetine başlıyacagım

ya canım bende çok istiyorum zayıflamayı ama olmuyor ne yaparsam yapayım hergün gram gram alıyorum soğan küründen sonra acayip iştahım açıldı en iyisi spora başlayayım diyorum lahana kürüne dayanabilirsin inanılmaz kilo verdiriyormuş kendini hiç tiksindirmeden başla:)

valla öyle kilo aldımki 78 oldum düşünsene ya sende lahana suyu iç tarifi var

lahana çorbasını yaptım bir kere ama 6 gün dayandım o zaman birde badana vardı

idealım 60 olmak bakalım sonuna kadar devam ailemde çok kızıyor kilolara ama stres çok iş stresi ya

spor malesef bende işim malum kendi işimiz bırakamıyorum

Kızlar beni unutmuş gibisiniz.Neyse hatırlatırız.Hani kistim vardı soğan suyu ve DKH birlikte kullanıyordum ya.Bayramdan sonra tüp bebek nasipse düiünüyorum demiştim neyse tüp yaptırmadım kendiliğinden gelişen yumurtam vardı onu aldılar ve çok iyi olduğunu söylediler dondurdum çünkü kasımda uzun bir uçak yolculuğum olacak benden haberler bu kadar
giz bende biraz kilo vermek istiyorum lahana suyu tarifini verebilirmisin.Kasım aralığa kadar zayıflayayım bari.
semramus başladınmı tedaviye uzun protokolmü uygulayacaklar
şimdilik hoşçakalın...

slm canım hadi gözün aydın inş. o tek yumurta sana bebiş olarak döner
lahana suyu internetten girip bakman daha iyi canım bayagı uzun bakalım gerçekmi verebilecekmiyim

semramus haberler ne durumda canım varmı gelişme

luludya ilknur sizlerden ne haber

iyyim ben kendi adıma:) beklemedeyiz.. gerginlik max düzeyde...
sen nasılsın canımmm...

kızlarr mrbbb, ben çok yoruluyrum yaaa jelden sonra yuruyus var ya sanırım kalçalarımın acısından olsa gerek, önceden yuruduğum yolların yarısı kadar yuruyunce yoruluyorum ve merdıven cıkarkense kendımden gecıyorum resmen 10dk yatmadan kendıme gelemıyorum... okulda nappcam hııııc bılmıyorum:/ bunun dısında sancım oluyo adet olduğum anlardakı gıbı sonra gecıyo hıııc kalmıyo, pek bi dengesizimm... tırtıllarımın benle olduklarını umarak onlarla konusuyorum elim göbeğimdeyken selavat getırıyorum ya da bildiğim duaları okuyyorum ALLAHın ısımlerını cekıyorum ama sayısızz olarak her aklıma geldıkçe... şu an kasmıyorum kendımı amaa çarşambdan sonra nası olurum bılmıyorum. dıyodum kı çrşmb test alım evde önden bı yapim hayatımda hıc yapmadaım da ama eşim sehır dısında olcakmıs zaten söleyınce de kızdıı negatif cıkarsa kafanı toplayamıycan sabret falan dedıı ama yapabiliirm de gizli gizli sırff ekşın için:) sizleri seviyorummm dualarımdasınızzzzzz

Canim ama ben ikisini ayni anda olamam Maddi acidan gucum yetmez Cok pahali ya sadece histeroskopi 3000TL hasteneye de 700TL yani bir tup bebek denemesi:::::: Umarim ise yarar da bari hamile kalirim bu tedavide...

luludyacım merhaba .. her şeyin güzel seyrinde gitmesine sevindim ; inşallah sonuda güzel olacak arkadaşım...
Giz in dediği kadar cadısın valla sakın vaktinden önce test yapayım deme lütfen.. biraz daha sabır arkadaşım ...
inşallah hafta içi sen ve ilknur dan güzel haberler duyacağız... sağlıcakla kal canım ....

kızlar ya duman nerelerde ben uzun zamandır takip edemiyorum sizi.bebişi iyi mi haberi olan var mı?
ben de hala tık yok yaaa.yine doktora gidiyorum ama tedavi yok henüz. ya eşimde sperm hareket azlığı çıktı,kalitede de düşüklük varmış.daha önce böyle bişi yoktu anlamadım yani.ama bu durumda olupta eşinize kullandırdığınız bişey var mı bana yazın nolur..allahım ol de olsun isteyen herkesin kucağı bebeğiyle dolsun....:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

selam kızlar nasılsınız.birkaç gündür nete giremedim herkes iyidir herşey yolundadır inşallah..bebiş ve ben iyiz çok şükür..bugün temizlik yapayım dedim,halıları filan toparladık yıkamaya vericez 3 saattir temizlik yapıyorum ama ev altüst olmuş durumda, ama çok yoruldum bu arada fırsattan istifade sizede bakayım dedim merak etttim LULUDYA ve İLKNUR naptınız???

mrb canım bu topiği sürekli takip ediyorum.senin paylaşımını görünce yazma gereği duydum.sperm kalitesini artırmak için keçiboynuzunu denemeni tavsiye ederim.deneyip hamile kalan çok kimseyi tanıyorum.hatta birisine sperm azlığı ve kalitesizliğin teşhisi eşinede polikistik over teşhisi konmuştu.tüp bebek yaptılar olmadı.dr artık bu işin peşini bırakın olmaz demiş.bu vatandaşlarda bu kürü deniyorlar ve şuan çocukları 2 yaşında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…