Hamilelik ve yumurtalık rezervi

aminn canım gerçekten çok güzell özetlemişsin durumumuzu..İnş da çook güzel olacak herşey..

semramus canım yumurtalarım az diye üzülme onu hiç bulamayanda var örnek ben inşallah canım seninde gelşmelerin güzel bi şekilde devam eder.tek bi yumi ve spermle oluyo herşey....inşallah seninde yüzün güler....

ilknurum sonuca çok üzüldüm..inşallah bidahakine demek ağızla çok kolay biliyorum...şuan kelimelere dökecek o kadar çok şey varki....tek diyceğim içinden ne geçerse geçsin Allaha isyan olmasın...vardır bunda da bi hayır Rabbim böyle istedi demekki....

giz şekerim teşekkürler...beni unutmazsın zaten hep buralardayım..eşim çok uzaklarda bende yuvamda yalnız yumisiz yaşayıp duruyorum durumum günden güne ümitsizleşiyo...bakalım Allahtan hayırlısı....

yaa ben ikiizn olacak diye seviniyorum sen hamile değilmiyim diyosun kafanı boşuna kurcalama böyle şeylerle canım, bal gibide hamilesin hemde maşallah süper bi değerin var,dedim ya ikiz olma ihtimali bile çok yüksek.. benim ilk öğrendiğim değerim kaçtı biliyomusun 17ydi... o durumda filan olsan tamam emin olma derdim, ama gerçekten çok güzel bi değerin var.. sen dr unu dinle.ama için rahat etsin istiyosan git bi kan testi yaptır sonucun kaç katına çıkmış olacağını göreceksin...

Luludya tebrikler allah kucagina almayi nasip etsin insallah.... degerin de masallah cok guzel bence hic endiselenme allahin izniyle hamilesin... Bu arada canim bana Murat beyin sana uyguladigi tedavi yontemini anlatirmisin... Bende cumartesi murat beyle tanistim bana bir suru ilac verdi... insallah faydasini gorurum..... O yuzden merak ettim sana nasil bir tedavi uygulandi... Diyet programi verdi mi mesela...

PİCASSO SLM CANIM hg naber bakalım

zerrin kuzum umutsuz olma ne olur ya sende ankaradaydın degilmi

picasso nasıl oldun iyimisin canım evdemisin sen

canım merak ediyorum seni nslsn??

kızlar bi bakayım dedim herkes burda:) nasılsınız? picasso hoşgeldin canım görümüyodun nslsn?

cnm haber bekliyommmm sendenn, dualarımdasııınnnn...

ççoookkk üzüldümmm nasip diilmiş ilknurum ama yılmak yokkk duaya da tedavilere de devammmm

canım merak ediyorum seni nslsn??

kızlar bi bakayım dedim herkes burda:) nasılsınız? picasso hoşgeldin canım görümüyodun nslsn?

Zaten anlamıyorum hep merak eden biz oluyoruz maalesef

kızlar çok teşekkürler. ben sayfaya yazdım sandım çünkü diğer sayfalara yazdım ve aynısını buraya da kopyalamıştım ama demekki çıkmamış.. affedin.... okulum öyle yoğun başladı ki abooo :))) koşturuyom sabahın köründen bu saate kadar :) ince topuklarımın üstünde 6 saat ders anlatıyorum eve gelip yemek yap evi topla artık kendimi hatırlayamam ben:)) ama kafamda tabi ki dağıldı .. eşim öyle bir destek oldu ki sormayın ağlayamadım çok çünkü kuzum gülmemi istedi benden onun için dimdik ayaktayım. sadece neden diyorum.. her şey çok yolundaydı vakti zamanı değilmiş ama bilimsel açıdan nedenini de sormadan yapamadım. şimdi kırmızları bekliyoz. ben uzunca bir süre ev tipi bebek beklemeye devam edicem. okulda rapor hakkım kalmadı gibi ancak 2. dönem denerim o yüzden beynimi yoğunlaştırıyorum yüksek lisans yapıcam.. okuldu eğitim di derken geçer gider zaman.. Rabbim en doğalından nasip eder inşallahhhh

lulu halayı çektik kuzum... artık rahat ol... yavruyuda kızdırma taze annemm.

duman sen süpersin ve iyi ki varsın

elocum lafın bana anlaşılan ... ama haksızlık ediyorsun .... aradın açmadım konuşmak bana iyi gelmiyor... buraya da yazamadımm çok fazla ama ben ayakta durmayı başarmaya çalışıyorum yüzlerce çocuğuma dik duruyorum eşime dik duruyorum ve inan yüreğim çok zor dayanıyor... yorum senin..

hepinizi seviyorum kendinize çok iyi bakın hoşçakalınnn

Evet tabiiki lafım sana..

Konuşmak iyi gelmeyebilir..Zorunda da değilsin zaten..Ama nezaketen en azından bir mesaj yetebilirdi..

İş dua listesine gelince ben dua listesi istiyorum diye veryansın ediyorsun ya hani,benimde isyanım sana tabiiki..

Son zamanlarda olan olaylar artık gerçekten herkesi kendim gibi görüp,onunla sevinip onunla üzülmememi gerektiğini öğretti.

Allah yolunu açık etsin..

herkes zor zamanlar geçiriyor herkesin derdi binbir türlü..
işte biz bu zor zamanında yanında olduk sen bizimle olmak istedin yüreğimizi açtık.
o kadar insan seninle sevindi seninle üzüldü...
ama sen tek kelime söylemeden aramızdan çekip gittin..
onuda anlamaya çalıştık ama bizim olmadığımız başka topiklere zaman ayırabildin yazabildin..
bizde telefonları açmayan bizden uzak duran ilknuru merak edip başka topiklerdeki yazılarını takip eder olduk.
canın istedi bizimle oldun canın istedi uzak durdun ve biz seni hep anlamaya çalıştık artık anlayamıyorum ilknur.
tek sorunu olan sen değilsin sebebi yaşadıkların olamaz canım öyle istedi desen başım üstüne der geçerim...
üzüldüm ilknur hem de çok...
hayal kırıklığısın...

aayynen katılıyorum. bnm amh 0.48 den 1 ay sonra 0.96 cıkıp, 2 ay sonra 0.24 e dusunce ulun bey dedı kı sana toz pembe bi tablo çizemıycem, bunu hukum gıymıs bı mahkum gıbı gör, bu gercek ne olursa olsun değişmıycek amaaaa bize bu iş için bi yumurta bi de sperm lazım 15-20tane olmasına geek yok, o da sız de var. Allah şukur de o tek olan yumurtam sabırla 2 embrıyo oldu ve nerelerden nerelere geldım. şimdiki korkularım daha bı baska ama şükürler olsun ki ömrü hayatımda 1 kere bile olsa "hamileyım" diyebildim.. inşallahh senın de, sizleın de bu duyguyu yasacağı gunler yakındırrrrrrrrr

cnm çok tskler moral oldun bana... ben de accık normal dusunebılen bı ınsan olsam keske, ama yasadıklrım öle pimpirikli yaptı kı benı, Aşşah sonumu hayretsın:/ aayy inş dediğin gibi 2 tane tırtılım vardddıırrrrrrrrrrr

cnm çok tşkler darısı basına inşşş... ben murat beyi yakın akrabam aracıılığıyla tanıdım. o da bnm gbı rezevr rahatszlığı olup, drların bırak bu işin yakasını dediği ama şu an ikizlerını doğurmasına 1 bucuk ay kalan biri....

bana da murat bey sayısız tane ilaç verdı, ilk ay gunde 16-17 ilaç içiyodum hatta bı ara ölucem dıye korktum ilac yuklemesınden:/ bunun yanında her sabah ac karnına arı sutu, bal karısımı yedım 1 cay kasığı. hatta ilk ay 100gr bala 100 gr arı sutu verdı de aktar bu senı öldurur bız 2 kilo bala 50gr arı sutu koyuyoruz deyip vermedı bende murat beyı arayıp aktar vermıyo, ölcekmısım dedım, o da sacmalama kım ölmus dedı ben de aldım içtım, bi kaç gun ölum korkusu yasadım ama ölmedım:)

sonra hayvansal tum urunlerı yasaklaı. içinde sut yumurta olduğu ıcın kuru pasta, krker dahın hıc bı tatlı tuzlu besın yemedım. tek yedım otsal olan tum yemekler ile, yağsız peynır ve yoğurt ile kahvaltılık. okulda arkadaslar semıner dönemınde mangal yapıp kılo kılo etlerı götururken ben semız otu yedım yanlarında:/ ALLAHtan iradem kuvvetlıydı tekk lokma sokmadım 3-4 ay boyunca murat beyın dedıklerının dısında... bunların yanında fındık cevız yedım sureklı... bu arada eşim de aynı dıyetı uyguladı, sigarayı da bıraktı... veee gunde en az 3 lt su ıcıp 1 saat yurudum azımle. bu arada 52 kılodan 45e dustum:/ yağım tukenmiş sonra az da olsa herseyden yememe ızın verdı ben de abartmaddım ve 1 ayda 3 kılo aldım:)

şiddetle murat beyın dedıklerıne harfı harfıne uymanı tavsıye ederım.. umaırm hersey senını ıcn çokkkk gusel olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…