cnm ottan sudan etkılenır haldeyım bı de dedım yaa takıyom herseyı dalgınlııma gelmıs yoksa neden yazmımmmm:/
inş pzt hayırlı hbrlerle gelirimm, dua ediiiiinnn
murat beye gelincee ben etkisinin buyuk olduna ınnaıyorum, aradım haber verdım ertesı gun de o aradı kllanmam gereken ılaçları söledı, sonra bi tane su verdi gunde 30cc su ya da meyve suyuna katıp ıcıcekmısım esım bugun almaya gıttı işte. yanı ilgilenıyo, nezmn arasam musait değilsse sonradan mutlaka dönuyo ve en önemlısı dınlıyo, ALLAH razı olsunn ne diyim yanı sebeplerimden biri oldunu dusunuyorum...
innşallah hayırlısı ıle sızlerden de gusel haberler duyarızz.. ınan en buyuk duam şu kii, ALLAH kımseyı bu acıyla sınamasın.. çok zorr maddı manevı yıpratıcıı...hhergun yarınını duusnuerek yasamak zorundasın, hıcbişiden tat alamıyosun........ ama şükürler olsun kı ben en azından bu cumlryı kurabıldımm, hamıleyım dıyebiildim, sonu ne olur, sürec ne gösterıır bılmıyorum ama bu bıle benım durumumdakı bırı ııcın onca badıreden sonra mucize ötesi bişeey. dilerım sonu mutlu olurrr ve dilerım RABBİM sizlere de bu duyguyu tez zamanda yasatırrr
giz şekerim teşekkürler...beni unutmazsın zaten hep buralardayım..eşim çok uzaklarda bende yuvamda yalnız yumisiz yaşayıp duruyorumdurumum günden güne ümitsizleşiyo...bakalım Allahtan hayırlısı....
kızlar hepinize çok tşk ediyorum ama moralim bozuk biraz... bi arkadasım kendı kadın doğum dr una benım değeri sölemiş bu hamıle olup olmadını gösterr mı dıye sormus dr u da 2 gun snr tekrarlaması gerekrdı 2ye katladıysa hamıledır demıs. sonra arkadasım bu surecte duşuk yasarsa kanama ile mı olur demıs dr da o bellı olmaz demış... şimdiiii bnm dr um testı tekrarlamamı ıstemedı 1ekıme randevu verdı. ilaçlarada deavm edıyorum daaa beb kendı kendıme mı gelın guvey oldum, hamıle değil mıyı kesın olarakkkkk...
canım merak ediyorum seni nslsn??
kızlar bi bakayım dedim herkes burda:) nasılsınız? picasso hoşgeldin canım görümüyodun nslsn?
Zaten anlamıyorum hep merak eden biz oluyoruz maalesef
cnm haber bekliyommmm sendenn, dualarımdasııınnnn...
ççoookkk üzüldümmmnasip diilmiş ilknurum ama yılmak yokkk duaya da tedavilere de devammmm
slm kızlr nette sorun vardı
lulu canım tb ederim haberin beni mutlu çok etti demekki er yada geç oluyormuş karamsar olunmıyacakmış
ilknurum kafanı dinle biraz ama bak ben hep dedim geçmişte yazdım o bizze gelmiyorsa biz getirmesini biliriz sıpanın diye
azim sadece azim ve allaha sıgınmak ve hiçbir şeyi sorgulama neden diye isyan etme yaradan uygun görmemiş şimdilik demekki özelden yazmak istersen yaz dinlerim canım iki defa negatif alan ama umutları hiç sönmeyen biri olarak
semramus ne durumdasın canım
zerrin yeni nikin hayırlı olsun arada hatırlatda unutmayalım
canım merak ediyorum seni nslsn??
kızlar bi bakayım dedim herkes burda:) nasılsınız? picasso hoşgeldin canım görümüyodun nslsn?
elocum lafın bana anlaşılan ... ama haksızlık ediyorsun .... aradın açmadım konuşmak bana iyi gelmiyor... buraya da yazamadımm çok fazla ama ben ayakta durmayı başarmaya çalışıyorum yüzlerce çocuğuma dik duruyorum eşime dik duruyorum ve inan yüreğim çok zor dayanıyor... yorum senin..
aminn canım gerçekten çok güzell özetlemişsin durumumuzu..İnş da çook güzel olacak herşey..
elocum lafın bana anlaşılan ... ama haksızlık ediyorsun .... aradın açmadım konuşmak bana iyi gelmiyor... buraya da yazamadımm çok fazla ama ben ayakta durmayı başarmaya çalışıyorum yüzlerce çocuğuma dik duruyorum eşime dik duruyorum ve inan yüreğim çok zor dayanıyor... yorum senin..
hepinizi seviyorum kendinize çok iyi bakın hoşçakalınnn
semramus canım yumurtalarım az diye üzülme onu hiç bulamayanda var örnek beninşallah canım seninde gelşmelerin güzel bi şekilde devam eder.tek bi yumi ve spermle oluyo herşey....inşallah seninde yüzün güler....
yaa ben ikiizn olacak diye seviniyorum sen hamile değilmiyim diyosunkafanı boşuna kurcalama böyle şeylerle canım, bal gibide hamilesin hemde maşallah süper bi değerin var,dedim ya ikiz olma ihtimali bile çok yüksek.. benim ilk öğrendiğim değerim kaçtı biliyomusun 17ydi... o durumda filan olsan tamam emin olma derdim, ama gerçekten çok güzel bi değerin var.. sen dr unu dinle.ama için rahat etsin istiyosan git bi kan testi yaptır sonucun kaç katına çıkmış olacağını göreceksin...
Evet tabiiki lafım sana..
Konuşmak iyi gelmeyebilir..Zorunda da değilsin zaten..Ama nezaketen en azından bir mesaj yetebilirdi..
İş dua listesine gelince ben dua listesi istiyorum diye veryansın ediyorsun ya hani,benimde isyanım sana tabiiki..
Son zamanlarda olan olaylar artık gerçekten herkesi kendim gibi görüp,onunla sevinip onunla üzülmememi gerektiğini öğretti.
Allah yolunu açık etsin..
Luludya tebrikler allah kucagina almayi nasip etsin insallah.... degerin de masallah cok guzel bence hic endiselenme allahin izniyle hamilesin... Bu arada canim bana Murat beyin sana uyguladigi tedavi yontemini anlatirmisin... Bende cumartesi murat beyle tanistim bana bir suru ilac verdi... insallah faydasini gorurum..... O yuzden merak ettim sana nasil bir tedavi uygulandi... Diyet programi verdi mi mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?