Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bunun yeri burası değil buradaki arkadaşlarımın bu konuyla ilgisi yok. bu ne ayıp. önce buradaki arkadaşlarıma sonra acıma sonra bana saygı.. lütfen kendinizi gelin.. azıcık saygınız olsa özelden yazarsınız buradan değil ama tarzınız bu ....

cnm kendini iyi hissetmene sevindim,işlerin yogun olması bazen işe yarıyo yeni bi tedaviye kadar çok daha toparlamış olursun inş. öpüyorum seni...

inşallah tatlım, valla keseyi görmeye gittiğinde 2 tane minicik kese görmek insanı mutluluktan uçurur sanırım:) değer konusunda için biraz daha rahatlamıştır inş.

ben de öpüyorum kuzu... kesinlikle iyi ki işler yoğun yoksa nelerle uğraşırdım acabaaaa

lulu taze annecim ikizlerin olsunda uyku yüzü görme emii:))

inşallah tatlım, valla keseyi görmeye gittiğinde 2 tane minicik kese görmek insanı mutluluktan uçurur sanırım:) değer konusunda için biraz daha rahatlamıştır inş.[/QUOTE]

bal damlıyo ağzından balllllllll:)

ilknurcum yoğunllluğun sana ii geleceğini duusnuyorum yanı en azından daha aaz dusunursun, takıntı halı olmaktan cıkarrr.. umıtsız olma, yarı taılde yıne dene tabıı maddı durumun musaitseee dularımız senınle...

lulu taze annecim ikizlerin olsunda uyku yüzü görme emii:))[/QUOTE .!.:
cnm olsun yeterkı sağlıkla kucağıma aliim deee uyku da ıstemıyom, gezme tozma da:) tırtıllarımı alır napılcaksa beraber yaparıs teyzesıııııı:)

kızlar gerginlik yapmayın şurda kafa dağıtmak için 1-2 dakkika giriyoruz, biraz huzur biraz ortak pay, yazan yazar yazmak istemeyen yazmaz.birbirimize dayatma yapmıyalım.bak sonra benim yumilerimde etkilenir.rahat olalım

ben de öpüyorum kuzu... kesinlikle iyi ki işler yoğun yoksa nelerle uğraşırdım acabaaaa

lulu taze annecim ikizlerin olsunda uyku yüzü görme emii:))
NETİN BAŞINA GEÇERDİN HER TÜRLÜ FELAKET SENARYOSUNU OKUYUP BUNALIMA GİRERDİN CNM

inşallah tatlım, valla keseyi görmeye gittiğinde 2 tane minicik kese görmek insanı mutluluktan uçurur sanırım:) değer konusunda için biraz daha rahatlamıştır inş.

bal damlıyo ağzından balllllllll:)[/QUOTE] KIZ TEK OLSUN 2 OLSUN FARKETMEZ,SAĞLIKLI OLSUN DOĞSUN ANNE DESİN YETERR...

kızlar gerginlik yapmayın şurda kafa dağıtmak için 1-2 dakkika giriyoruz, biraz huzur biraz ortak pay, yazan yazar yazmak istemeyen yazmaz.birbirimize dayatma yapmıyalım.bak sonra benim yumilerimde etkilenir.rahat olalım

Haklısın tatlım ama inan gergin falan değilim ben kendi adıma..

Bu hayatta ne yazıkki bazı şeyler böyle öğrenilebiliyormuş..

Benimkisi kalp kırgınlığı idi sadece..Asla dayatma söz konusu değil..

Gayet aklı başında demokratik insanlar olduğumuzu düşünüyorum hepimizin..

Aman diyorummm yumilerinden hemen bir özür diliyorumm bak çiçekte veriyorum
Çiçeği veremedim ama olsun

Canim insallah ise yarar... Bana kilo aldiracak cunku beni cok zayif gordu.... Vucut kitle endeksim cok dusuk cikti. Bana alora, new life, seven seas, dhea, glucobay verdi ve ari sutu bal polen ve propolis karisimini verdi ama ben bunu ac karna mi tok karna mi yiycem gunde 10 gr dedi...

cnm o dedıklerını vermedı bana. normal ilac verdı omega3 gibi... o karışımı da saba ac karnına yıycen cnmm

çok sağol luludya. inşallah güm güm atan kalp sesini/seslerini tez zamanda duyarsın sonra bir bakmışsın ki kucağında. allah sağlıklı günler nasip etsin.
ben de tedavi icin doktorla konustugumda iste coenzim omega vs kullanıyorum demiştim. devam edeyim mi dedim. sen bilirsin dedi. şimdi böyle doktor tavsitesini duyunca merak ettim. çok sağol.

Canim Murat berksoy bana omega 3 B12 vitamin haplarini verdi. Ama bunu test sonuclarina gore verdi...

Anladıım. dogru olan o aslında. meryemcim burada gittiğim doktorlar hiç böyle takviyeler önermedi bana. bence cok önemli.yediğimiz içtiklerimiz etkiliyor sonuçta. akupunktur da öneren yok mesela. bu forumlarda faydasi gören ve hamile kalan arkadaslarin hikayelerin okumuştum. oylelikle basladim ama devam ettirmedim. sonra çok bi fayda olmadı kanaatine vardim. işte ben biraz kafaya göre alıp arı sütü polen macun gibi takviyeleri kullanıyorum sonra kıllanıp bırakıyorum. ne tür mekanizmaları etkiliyor iyi edeyim derken kötü mü yapıyorum diye içime kuşku geliyor. en güzeli yerinde doktorla görüşüp karar vermek. şu aralar tüp bebek vs herseye ara verdim. kendimi ruhen maddi olarak toparlayayım istiyorum. herşeyin hayırlısı. ama bir kulağım sizlerde. iyi haberler aldıkça coşuyorum.

cnm nasılsın ?sınavın nasıl geçti inş. hayırlısıyla kazanırsın..ben sana msn den msj attım okudunmu ilaç isimleri.....

hastanede bi kızla tanıştım yanında 6 yaşlarında kızı vardı ve kızınıda tedaviyle dünyaya getirmiş onunda yumurtalarının büyümesinde sorun varmış ve kızına klomen tb. - glucophage 500mg tb. - dekort 0,5mg tb. ile hamile kalmış şimdi ise 2. çocuğa hamile kalmak için tedaviye başlıcakmış yine yumurta büyütme sorunundan dolayı, ama dr.u başka ilaçla başlıyormuş oda ısrarla bana bunlar yaradı bunları başlatın bana dicem diodu...faydası olur belki birilerine bu bilginin....

benimde yumurta rezervim az ilaçlarla en fazla 5 folikül gözüküyor bir kere yumurta toplamam oldu ondada 3 tn toplandı o kadar ilaç kullanmama rahmen... ama bu ay hiç ilaç kullanmadım sadece 21 gün incir kürü uyguladım 2 hafta arısütü,bal,polen,propelis karışımı kullandım ve ultrasonda 5 folikül gözüktü yani anlıcağınız ilaçla çıkardığım folikülü ben ilaçsız incir kürüylede çıkardım ilk defa normalde yumurta sayım 2-4 arasıdır. demekki ilaçta kullansam dahada artacakdı belkide, incir kürünü ve arısütü bal polen propelis karışımını kullanın derim..ancak incir kürünün prolaktini yükseltme özellliği var dikkat edin yüksekse kullanmayın ben herşeyi göze aldım açıkcası(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…