canım inan İNAN bana aynı durumdayım..bu forum olmasa galiba çıldıracagım...
malesfki benimle aynı durumda olan insanlar var...tek tesellim sizi bulmuş v dertleşebiliyor olmak
İNŞALLAH boynumuzu bükük bırakmayacak
Kızlar ümitsiz olmıycam diye kendime söz verdim ama malesef artık sözümü tutamıyorum.çaresizim sizden başka beni anlayan olmaz biliyosunuz çevreyi aileleri...allahtan eşim çok anlayışlı.ama bunaldım iyice insanı bile bile didikliyorlar yeter dedirtinceye kadar.bu konuda sizden başka kimseyle de konuşamıyorum.yumurta rezervim az fsh 11.tedaviler başarısız.işim stresli.5 yıldır yanıyoruz bebek diye ama yok yapmadığım hiçbişi kalmadı.kürler, tedaviler,koca karı ilaçları her ne varsa.kendimi tükettim artık.sizin desteğinize ihtiyacım var şu aralar.allahım artık gücüm kalmadı nolur hayırlı evlatlar nasip et bize.rabbim herkese versin.
bizi de bizden başka anlayan yok zaten.kimsenin artık anlamasını da beklemiyorum ama saygılı davranmak zorundalar.zaten benim ciğerim yanıyor ufacık bebek gördüğümde.bi de böyle saçmalıklarla karşılaşınca aklım almıyor ya.
bizi de bizden başka anlayan yok zaten.kimsenin artık anlamasını da beklemiyorum ama saygılı davranmak zorundalar.zaten benim ciğerim yanıyor ufacık bebek gördüğümde.bi de böyle saçmalıklarla karşılaşınca aklım almıyor ya.
evet bizi bizdn başka anlayan olmuyor haklısın...annem bile anlamıyor
menegon-lucrin ilk tedavide 3 toz 1 su halinde.ikincide birden baskı olmasın diye bunların yarsı kullandırıldı.eşimde harket azlığı var çok önemli sayılacak şekilde değil.ikincide 2 yumurta 1 transfer oldu.ben aslında kolay pes etmem ama çok üzüldüm ya milletinde işigücü yok gelip bana söylüyor.canım fsh yüksek deegil ki hemen ne oluyr böyle ya
nasıl başarısız anlat bakalım eşinde sorun varmı ne gibi ilaçlar kullandın ve hangi dozda
kaç yumurta toplandı kaçı döllendi bunları bilelimki bilgimiz varsa yardımcı olalım
ama şu stresi at canım bende 4 senelik evliyim eşin anlayışlı ne güzel işte allah saglık versin
etrafındaki leri boşver
kayın validem ve yanındaki kokeneler soruyordu bana hani bebek yokmu diye kocalarınız yanında isteyen yapsın derdim aaaa geline bak ne kadır ayıp diyorlardı ayıpta siz bana niye soruyorsunuz dedim valla bana soranlara hep bunu derim
onlara ne ki
o saçmalık ne diye soracaksın.canım sinirlerim çok bozuk kusura bakma.ben çalışan insanım ctesi-pazarım var sadece evde olabilmem için.hafta içi amca kızımın çeyizi serilmiş ki bizde adettir.herkes çağırılır akraba eş dost bayanlar dualarla sererler kızın çeyizini.hafta içi benim orda olmam mümkün değil bankacıyım ben izin söz konusu bile değil.yengemiz o cahil kadın lenanın çocuğu olmuyor onu sakın çağırmayın bizim kızın da olmaz diye milletin için de böyle bir konuşma yapmış.insanlar zaten böyle şeyleri yetiştirmeyi görev edşnmiştir kendine.ben de bugün duydum ama delirdim.yerimde duramıyorum.sanki bir kusurmuş gibi bu ne ya cüzzamlıymışım gibi yaklaşım.allah büyük.allaha havale ediyorum ama çooooooooooooooooooookkkkkkk üzüldüüüüüümmm.
o saçmalık ne diye soracaksın.canım sinirlerim çok bozuk kusura bakma.ben çalışan insanım ctesi-pazarım var sadece evde olabilmem için.hafta içi amca kızımın çeyizi serilmiş ki bizde adettir.herkes çağırılır akraba eş dost bayanlar dualarla sererler kızın çeyizini.hafta içi benim orda olmam mümkün değil bankacıyım ben izin söz konusu bile değil.yengemiz o cahil kadın lenanın çocuğu olmuyor onu sakın çağırmayın bizim kızın da olmaz diye milletin için de böyle bir konuşma yapmış.insanlar zaten böyle şeyleri yetiştirmeyi görev edşnmiştir kendine.ben de bugün duydum ama delirdim.yerimde duramıyorum.sanki bir kusurmuş gibi bu ne ya cüzzamlıymışım gibi yaklaşım.allah büyük.allaha havale ediyorum ama çooooooooooooooooooookkkkkkk üzüldüüüüüümmm.
işte insanlar için espri konusu ama bunlar aslında bizim ne kadar içimizi acıtıyo, yaşamayan anlamaz... kendi nerden bilsinki bu duyguyu senin neler hissedecğini,ama herkes farklı bi şekilde sınanıyo cnm mutlaka onunda vardır çektiği bi dert.... bizim bebeğimiz olsun bu kez mutalak farklı bişey çıkar, hayat böyle... allah bize sabır versin inşallah sonunda kavuşucaz bebeklerimize....biliyorum üzülmemek elde değil ama bizlerin stres olmamamız gerekiyor.böyle insanları özürlü olarak görüyorum ben,zavallılar aslında.böyle konuştukları sürece allah katında sen değer kazanıyorsun unutma,onlar vebal alıyorlar.benim kedim var geçen sene ve bu sene yavruladı,diyeceksiniz ne alaka,kaynanam herkesin içinde kedin doğuruyor senin yerine,uğraşmana gerek yok,al sana hazır bebek onlara bak büyüt diyor hemde bunu birkaç kere söyledi.hadi buyur bide burdan yak.allaha havale ediyorum ben içim acısada hafif bir gülümsemeyle cevap verdim.kadın çatır çatır 8 tane doğurmuş tarlada tapanda çalışmış herkesi kendi gibi sanıp böbürleniyor.
giz senin hikayen nedir?ben 9 senelik evliyim buda ister istemez daha çok göze batan bi durumm
hayırlı olsun..moral oluyo böyle şeyler bize...tekrar yaşayacağım derken?dondurulmuşmu deneyeceksin?birde tedavini nerde oldun?darısı başımıza....
balmond ne mutlu sana başarmış ve kuzucuna kavuşmuşsun...o kadar ulaşılamaz geliyorki annee olmak hayranlıkla bakıyorum inanınn..
darısı bekleyenlerin başınaa
Yok canim yaa, dondurulmus embriyo kalacak kadar fazla yumurta toplanmadi ki hic, nerdeee.... Yumurta rezervi sifirlanmadan tekrar deneyecegim. Allah'in izniyle belki bir mucize daha olur diye umuyorum.
İlk tedavimi Amerikan Hastanesi'nde oldum. 2. ve 3. Tedavilerim Bahceci'de Halit Firat Erden'le. Bebegimiz bize Bahceci'nin hediyesi. :) Halit Bey'i de ne kadar ovsem, ne desem az kalir.
yaaaaaaaa biliyorum saçma bi soru olduğunuuuuudumannn beni çook güldürdünn
seviyorum kız senii:)) kaç yıl götürür diyince yakıt &araç baglantısını kurdum...
sanırım modeline km sine göre değişiyor:))))
ne mutlu sana canım yaa bebeğin kucağında 2.bebişinde inş.seni üzmeden hemen gelir... darısı bize diyorum,peki sen doğumdan sonra vs baktırdınmı tekrardan yumurtalık rezervine?
kızlar saçma bi soru olacak ama bunun süresi acaba kaç yıldır? merak ediyorum yani 0.40 lık rezerv beni kaç yaşıma kadar götürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?