ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk((( işte paylaşmak istedimmm
Canım eğer e2 değerin çok yüksek değilse meselaaa adetin 3. günü 50 nin altında ve senin fshın 7 isee herşey zaten normallldir..Ama bir bak e2 değerine yüksekmi diyeee?? Nasılda hemen anlamışlar öyle rezervinin az olduğunu..Amh bakıldımı?? Eğer tüp bebek uzak geliyor ise en azından tüp filmini çektir derim cnmm.Tüplerin açıkmı diye bakılsınn.Eşinde spermiogram verdimi hiçç ondana eğer sorun yokda yumurtlama günlerine göre çalışmalara başlaman gerekecektir..Sana bitki veya kürr yap diyebilmem içinn(burada doktor gibi oldu ama duman yardım dediği için dedimm) oralarda bir tuhaflık olmalı..Arısütübalpolen karışımları satılıyor aktarlarda alıp sabah akşam aç karnına yiyebilirsin bence hiç bir zararı olmazz..Ne bileyimm işte hikayeni biraz aç bizee..Çatlatma tedavisinde ne ters gitti meselaaa..Erkenmi çatladılarr azmı yumoş olduu?? gibii..Rabbim bir an önce şifanı versin gülüm..
Canım eğer e2 değerin çok yüksek değilse meselaaa adetin 3. günü 50 nin altında ve senin fshın 7 isee herşey zaten normallldir..Ama bir bak e2 değerine yüksekmi diyeee?? Nasılda hemen anlamışlar öyle rezervinin az olduğunu..Amh bakıldımı?? Eğer tüp bebek uzak geliyor ise en azından tüp filmini çektir derim cnmm.Tüplerin açıkmı diye bakılsınn.Eşinde spermiogram verdimi hiçç ondana eğer sorun yokda yumurtlama günlerine göre çalışmalara başlaman gerekecektir..Sana bitki veya kürr yap diyebilmem içinn(burada doktor gibi oldu ama duman yardım dediği için dedimm) oralarda bir tuhaflık olmalı..Arısütübalpolen karışımları satılıyor aktarlarda alıp sabah akşam aç karnına yiyebilirsin bence hiç bir zararı olmazz..Ne bileyimm işte hikayeni biraz aç bizee..Çatlatma tedavisinde ne ters gitti meselaaa..Erkenmi çatladılarr azmı yumoş olduu?? gibii..Rabbim bir an önce şifanı versin gülüm..
kızım sen aştın yemin edeerimmm...doktor gibi az oldu yemin ediyorummm
işte budur
Canım bende 27 yaşındayım 5 yıllık evliyimm.Ve sene boyunca erkek infertilitesi yüzünden devlet kapılarında eşimin inadı yüzünden rapor alıcaz diye yok varikosel ameliyatıydı yok raporuyduu araya bizim bazı sorunlarımızdan giren zaman kaybııı veee benn fsh 6 tüpler açık ikennn 2011 ağustos ayında bir laparoskopi vee bingooo..sol tüpüm alındı sağ tüpüm tıkalı ve erken menopoz durumu yaşıyorumm..Rezerv az..
Yani diyeceğim hiç vakit kaybetmedenn tüp bebek denemesine marş marş derim benn..Şimdi geriye dönüp baktığımda onca hastane onca özel doktor hiç mi biri birşey anlamadı bendekii bu durumu diyorummm..Keşke laptan önce kendiliğimden tabiri caizse şakır şakır adet görürkenn en azından yumurta toplatsam ve dondursaydım diyorumm..Ama kabullendim durumu çarelerini arıyorumm ve Rabbimden bunları aratacak başka dert vermesin diyorumm..O yüzden bence vakit kaybetmeden iyi bir merkez ve doktor ile bu işi hallet derimm canımm..
Çok komiğim dimiii gülünn siz bana gülünn heeeeeeeeeeeeeeeeee..
Bu arada kociş halı saha maçına gitmişti laptopu kaptırmam an meselesii.Siz yazın ben okur katılırım sonradan taammıı..Öpüyorum hepinizi çokkkk
yumurta dondurma işi nasıl oluyo cnm???? bende düşünücem sanırım onu
millstone komik değilsinn tatlıısın daddluuu
dumanımm yaaa yumurta dondurtmak özel durumlarda olabiliyoo allah etmesin kötü hastalıklarda mesela...tr de yassssaaak die biliyorummm
eve vakit kaybetmemek lazım ama şunu unutmamak da lazım ki maça ne kadar iyi hazırlanırsak skorda ona göre olur
inşallah hepimiz goool u atcezzz
Dondurulmuş embriyo canımm..Tüp tedavisi gibi aynı işlemler yapılıyor iğne ilaç vb..Opu dediğimiz yumurtaların topluyorr.Lab ortamında döllüyorlar ve gelişimlerini izliyorlar..Sonrada içlerinden en sağlam olanları seçip donduruyorlarr..Büüleee..Dondurulmuş tedaviside sonradan rahmi kalınlaştırıcı bantlar falan kullanarak kafan rahat bir şekilde oluyorsun işte..
tüp bebiş yaptıranlar dondurulmuş saklo diye biliyorum ama.... yaa bizimde durumumuz kötü ya erken menopoza girersekben 3 tane çocuğum olsun istiyorum menopoza girersem olmazki
evet bende kaçarımmm
akşamları toplaşalım...maç öncesi hazırlık şart...
teknik direktör: millstone
bende takım kaptanı olayım bari
duman sen orta sahada oyna
alcek bu maçı inşallahhh dualrımızı eksik etmeyelliiimmm:13:
canım işte evett zatenn dediğim gibi tüp tedavisi görüyorsun ne kadar çok gelişirse yumoş o kadar iyi oluyorr..hatta benim gibi hastalar için havuz yöntemi diye bir şey varr.meselaa bir kaç ay aralarla tedavi oluyosunn..diyelimki 1er 2eşer yumoş oluyoo onları alıp dölleyip donduruyorlarr sonrada donmuş tedavisi için içlerinden çözdürüp en iyisini seçip transfer yapıolarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?