eveeeeettt önümüzde koskocamannnn 2 gün var süper yaaaaaKızlar ben geldim hayırlı cumalarrr olsunn....
Mantıcımmm macuncu bajı açıklama süper olmuş..kitap konusunda bizi hemen aydınlat çatttlarız
dumanım bir haftasonuna daha ulaştık bak yaşasın tatil
merhaba arkadaslarim,
bu hafta sansimiz bahtimiz acik kismetimiz bol olsun!!!
ben kitabimi okumaya devam ediyorum. ingilizce olunca biraz uzun suruyor :) az ceviri yapam dedim size daha da uzun surdu. calismalarim devam ediyoooor.
yaaaa işte sonra böyle ütüydü yemekti uğraşırsın azcık daha otursaydın evinde acelen neydiii
Acele işe şeytan karışır dimi birsencim:)maç kadrosu kurmuşsunuz benı almamışsınız çok kırıldım yabancı kontenjanından gırerdım hıc degılse:))
Dumancım slm hafta sonu eşim beni dağlara kaçırdı sen neler yaptın:)
çok mutsuzum
çok mutsuzum
ne oldu canımmmmm..Bu ay olmadımıı diyeee??
umutsuzluk hiç bitmiyoki bende de zatenaynen...hem mutsuz hem umutsuz........
canım sen naptın haber vermedin bize...Bende çok mutsuzum hem de çokkkkkkkk
güzel şeyler okumaya suan çoook ihtiyacım var gerçekten...hoooooooooooooppp yapmayın kızlaaarrrr neler oldu size böyleeee..Umutsuz olmak yakışmaz bizee...Umudumuz hep olucakk..Şimdi gece olduğundan konuyu çok uzatamıcam ama yarın size paylaşımlarda bulunacağım bu konu ile ilgiliii..
canımm o senin güzelliğin:).... bugün iyim tşk moral verdiğin için.ya dumancım mesajını okuyunca cok uzuldum umutsuz olma bu kadarya resımde gordugum kadarıyla ne kdar guzel bır kızsın allah sana bu sansı vermıs uzme bu kadar kendını lutfen
demekki bebeğimiz oldugunda unutucaz bu çektiğimiz sıkıntıları öyle diyelim.aslında arkadaşının daha anlayışlı olması lazım ama neyse...benim 4 yılım bitti bu yolda..şaka gibi..hala inanamıyorum..bunları benmi yaşıyorum...
8 yılın sonunda hamile kalan arkadaşım bana (gün gün ne yaşadığımı bilen bi arkadaş..) dur bakalım 7-8 yıllık evli olda ondan sonra dedi gülerek..inanamadım..kulaklarımda çınlıyo hala gülümsemesi.insan bunca çekmişken başkasına böyle nasıl der ya..ben ne kadar dua ettim ona..benim bi sürü rahatsızlığım var ama diyebildim..hayır bi sürü rahatsızlığım olmasada 4 yıl yetmedimi...ne çektiğimi ailemden çok o biliyo..insanlar nasıl değişiyo anlamadım ben yaaa...gece uyuyamadım..dualar edip yatıyorum Allahım olmyacaksada bi işaret ver,uğraşmayayım diye..
canım yaa amh fsh belli daha fazla kafamı karıştırmak istemiyorum diyorum...hayırlısı biraz daha bekleyim artık..slm kızlar bakıyorum herkes umutsuz yapmayın ya
duman sen şu testleri yenile hangizni yapıp hangisini yapmamaşıtın unuttum
fsh baktırmıştın hatırlıyorum
gulem malesef insanlar ne çekdiklerini unutuyorlar eskiden en yakınım ailem bile üzülüyordu ama rtık alıştılarmı ne
anlamadım
hayırlısı benim az kaldı ikinci tedaviye adetimi bekliyorum 4 veya 5 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?