Hamilelik ve yumurtalık rezervi

millstone benimde öyle bende ilaçla adet oldum ,duphaston kullanıyorummm
aynen çook yogun mevsimsel bi durum demekki...
soğan kürüne ne zaman başlamıştın?
adetten kaç gün sonra başlayım sence?

duman şu millstone topicin anahtarını verelim,yolunu sık sık kaybediyor ,özletiyor kendini

bazen oluyo böyle yaa vücudumuz kafasına göre takılıyo işte,1-2 saate geçer inş.adet sancısı sinir bozucu yaaa sinsi sinsi ağrıtıyo..

kızlar bi konu okudum şimdi sinirlerim bozuldu...kızın yazdığı şeye bakın..

bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki Düzenleyen: mub Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 03

milstonee buraya yumruk havayaaa:124::124:

vay vay kızlarrr... kürler de yapılırmışşş... şifa olsunnn...

wannabemummy'cigim
valerian root (solgar) 300 mg
dong quai (solgar) 150 (extract)+ 200 (root)= 350 mg

dumancigim;
ahh yavrum ben de boyle haberler okuyunca yada duyunca sinirlerim altust oluyor. bir ara haberlerde cok cikiyordu bebişleri terkedenler/düşürmeye calisanlar vs vs. biz de hamile kalmaya calisiyoruz ki daha devamni getirme var. allah bize kolayliklar versin.

böyle bi sınav işte kimisine istemediği halde veriyo kimisine istediği halde vermiyo,hayırlısı olsun mutlaka bunda da vardır bi hayır..üzüldüm kız için yaa eşi resmen bebek düşsün diye uğraşıyoo neyseee sen nslsn cnm???

Tatlım diğer adete 10 gün kala başlaman gerekli..Saraçoğlu öyle diyor ben onun yalancısıyım en azından

Ay kendimi zor attım buraya valla..2012 tüp bebek günlüğündeyim ben,aşkolun bir uğrayıp göz kırpmanız yeterllii canlarrr..

milstonee buraya yumruk havayaaa:124::124:

Cannnnnnnsınnnn

ayyy zaten muayyen günümdeyim tepemdelersinir oldum heeee

akıllı kadınn bi şekilde hapını içer kocasının ruhu duymaz bu bi gerçek diğer gerçekse RABBİM o meleğe bu dünyada ömür biçtiyse önünde kim olsa engel olamaz..gelmeyecek melek içinde elinden geleni yap akar gider bakakalırsın

Ama gözümden kaçmıyor zannetme manti hatunn sen benle hiçmi hiç ilgilenmiyonnn küseyimmi ağlayayımmı bennn

Ezikmiyimm benn aşkısıııııııı repliğini yalan dünyadan alıp yapıştırıyorum buraya

Bu arada ne sorcam size geçen manti yazmıştı galiba tavşancıl otunu..
Ben adetimin bitimi ile onuda içicem bu ay..Romanyadan gelen haniii..

macunlar senden kürler bizden

majun güzelimm teşekkür ederim pazartesi ilk iş donq quai ve valerian root alacagımm....mersi bebek

yaa ama hadi hamile kaldıysa öbür adete 10 gün kala... bence bu soğan kürü korunanlar için geçerli,hamile olursa filan bebeğe zararı olmaz dimi??
bende girmiştim o topiğe tüp bebek yaptıracağım dediğim zaman,iyi kızlardı yaaa hepimizin bebişi olur inşallah ne kadar çok hakediyoruz bunu...

millstone ben adet bitinden ovulationa kadar yapayım diyorum ,ovulationdan sonra rahim zarını inceltiyoryaa belki oluşabilecek bi gebeliğe engel olurmu acep...umut dünyası işteee

çekip çıkartcam seni 2012 günlüğünden topiğinin gadını yapcemmm

evet orası öylee doğacaksa doğar hatta bu çocuk kesin doğaaarr hep öyle olur ya tövbeee:))

millstoneee hey bebek.. aşk olsun... başımın üstünde yerin var eeerrr... zaman... aku kardeşim benim. senin sayende ben basladım okuya valla... hepinizin uzerimde emegi var.
gecenlerde sigara muhabbetinde ezikleyin beni demiştin onu seni anarak kullaniyorum yaneee... :)))
bu arada tavşancıl otunu bulduguna cok sevindim. inşallah şifa olur.ben de düşünüyordum da romanyadan kim getirecek. artı tam olarak fomksiyonunu anlamadım. senin bir fikrin var mı??

wanne be mummy; inşallah iyi gelir yavrucugum. ben de baska forumlara baktim bu gebelik aşısı vs yazıyorardı ankarada timur bey uyguluyormus galiba. ama daha da bişi öğrenemedim...

Valla canım soğan kürü rahimi temizliyor..Nasıl akıntı yapıyor bilemezsinn..Resmen ıslak gezdim 15 gün Ama soğan kürü yapıp hamile kalanları okusan şaşarsınn..Bende dediğim gibi saraçoğlunun yalancısıyımm..

Evet canım hatta listemizde vardın..Ama şimdi varmısın bilmiyorum..Güncel listeler tutuyoruz orada çünkü..

Ya sen çok alem bir hatunsunnn çok iyi espriydii çok güldüm sayendee gece gece
Allah razı olsun valla iyi geldii..
Canım benim yapılması gereken zaman dediğim gibi ama sen genede ben bildiğimi yaparım dersenn ben ne yapayımm dimi ama..Bebişe bir şey yapacağını zannetmiyorum..Bu arada ben bu kaçıncı dur bakem sayarsakk 4. soğan kürüm vee inan o efsane gibi dolanan rahim inceltme mevzusu durumum pek parlak olmadığı halde bende olmadı daha..Hep ayrı doktorlarda rahimin çok güzel görünüyorr..3 çizgi dediğimiz olay hep var gibi yorumlar aldımm..En son perşembe günüde dedim belki doktor derse ne yaparım büle bişiy diye ama gayet güzel dedi rahim için...Ben bilmiyorum yanii

millstone 2 siklus brancala ursuli kullandım
yumurtlama akıntısı cidden artıyorrr içerde neler oluyor tabii bilemiyorumm
sonuç olarak hamile kalmadım ama yogun akıntı olunca yumurtaya faydası oldugunu düşünüyorum..

mantı bu ottan bahsetmişmiydi kaçırmışım bak

şifa olur inşşallahhh

duman bende senin gibi düşünüyorum ovulationdan sonraa degil önce soğan kürü yapacagım hem belki yağlar da birazcıııkk eriyiverir...

Ohh ilgilendin benimle mutlu oldummm
Ayy canım benim hepimizin birbiri üzerinde emeği oluyorr bende katılıyorumm..Birbirimizden çok şey öğreniyoruzz sağolsun kk
tavşancılotu hakkında şöyle diyebilirim ben ilk şişeyi kasım gibi kullanmıştımm..Ama o sıra zaten stres falan derken tam tamamlayamadan bıraktımm..Şimdi daha bilinçli ve rahat olduğumu hissediyorum her konuda..
tavşancılotu kullanımı şüle diyorr;
sphondylium Heracleum adlı bitkinin tohumları ve köklerinden elde edilen bir Hidroalkolik çözümdür. Branca-Romen bitkiler arasında son derece yoğun olan canlandırıcı etkisi sayesinde önemli bir yer alır. Romanyanın bir nevi''ginseng'' i denebilir., vücudunu gençleştirmek, kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırır. Bu yaşlı insanlar için belirtilen bir afrodizyaktır, Ağızdan alınan bitkisel ürünler arasında, Hidroalkolik çözümleri en kolay etkisi kısa bir süre görünen, vücut tarafından absorbe edilir.

Etkileri

cinsiyet bezleri, afrodizyak, sindirim ve sinir toniği, antispazmodik sindirim ve uterin sinir aktivitesi regülatör, nonspesifik yerel bağışıklık (böbrek ve genital olarak), genital vazodilatör, periferik vazodilatör, hipotansif ve uyarıcı bir salgı aktivitesini uyarır.
Endikasyonları
erkek ve kadın kısırlığı, iktidarsızlık, cinsel soğukluk, cinsel hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb) bağlı over yetmezliği, amenore, erken menopoz, aşırı yorgunluk ve egzersize bağlı bitkinliğe karşı kullanılan bir üründür..

KULLANIMI:

Yetişkin: aç karnına günlük su 100 ml (yarım bardak) 3-4 kez seyreltilmiş tentür bir çay kaşığı.
Ürünün en az, 30 gün kullanımı tavsiye edilir. Kronik hastalıklarda üç ay art arda kullanımı tavsiye edilir bu kullanım sonunda, bir ay ara verilmelidir.

Çeşitli hastalıklarda kullanın:
Erkek-cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon bozuklukları, erkek infertilitesi - üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına günde 3 kez su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı;
- Amenore, kadın infertilite - 100 ml su (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı 3-4 defa üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına her gün;

- Erken menopoz - üç ay art arda içerisinde, aralarında bir ay ara ile aç karnına 3-4 kez günlük su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı.Kombinasyon ürünü tablet Dong Quai verimliliğini artırmak;

yok cnm tüp bebişten vazgeçince sildirdim kendimi ordan :) valla cnm aslına bakarsan diğer topiğimde bi kız vardı soğan kürü yaparken hamile kalmıştı..ama yinede içime sinmiyo yaa rahimi temizliyo ya sonuçta ne var ne yok alıp götürmesin sonra Allah korusun :) yinede deneyimlere güveniyorum

Ay çok enteresan bende her soğan küründe gerçekten belimin falan inceldiğini hissediyorumm..Yağ yakıyor dimiiii
Demek kullandın cnm..Valla bu ay düşünüyorum bende bakalım neler olacak..Ama benim şimdi çarşamba günü yumim bakalım ne olmuş önce onu bilmem gereklii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…