Canım bende bu ay ilaçla adet olmama rağmenn öldüm öldüm dirildim ağrıdaann..Ve çok yoğun oldu..Ben yaptım bahar temizliğimi vicudumasoğan kürüm bitti şimdi sarıkantaron+aslanpençesi kürümdeyimm..
agrı kesici içtim hemde defalarcaduphaston kullanıyorum ama bu ilk kullanışım değil! ilk kez agrı oldu belki mevsimseldir ne bileyim rahim temizleniyor diye düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum...
Bu ay soğan kürü yapayım diyorum ne var ne yok temizlesin...
bi bahar temizliği şart
bitki çayı olarak yeşil çayı içiyorum,saylanır mı?
milstonee buraya yumruk havayaaa:124::124:millstone benimde öyle bende ilaçla adet oldum ,duphaston kullanıyorummm
aynen çook yogun mevsimsel bi durum demekki...
soğan kürüne ne zaman başlamıştın?
adetten kaç gün sonra başlayım sence?
duman şu millstone topicin anahtarını verelim,yolunu sık sık kaybediyor ,özletiyor kendini
böyle bi sınav işte kimisine istemediği halde veriyo kimisine istediği halde vermiyo,hayırlısı olsun mutlaka bunda da vardır bi hayır..üzüldüm kız için yaa eşi resmen bebek düşsün diye uğraşıyoovay vay kızlarrr... kürler de yapılırmışşş... şifa olsunnn...
wannabemummy'cigim
valerian root (solgar) 300 mg
dong quai (solgar) 150 (extract)+ 200 (root)= 350 mg
dumancigim;
ahh yavrum ben de boyle haberler okuyunca yada duyunca sinirlerim altust oluyor. bir ara haberlerde cok cikiyordu bebişleri terkedenler/düşürmeye calisanlar vs vs. biz de hamile kalmaya calisiyoruz ki daha devamni getirme var. allah bize kolayliklar versin.
millstone benimde öyle bende ilaçla adet oldum ,duphaston kullanıyorummm
aynen çook yogun mevsimsel bi durum demekki...
soğan kürüne ne zaman başlamıştın?
adetten kaç gün sonra başlayım sence?
duman şu millstone topicin anahtarını verelim,yolunu sık sık kaybediyor ,özletiyor kendini
milstonee buraya yumruk havayaaa:124::124:
bazen oluyo böyle yaa vücudumuz kafasına göre takılıyo işte,1-2 saate geçer inş.adet sancısı sinir bozucu yaaa sinsi sinsi ağrıtıyo..
kızlar bi konu okudum şimdi sinirlerim bozuldu...kızın yazdığı şeye bakın..
bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki Düzenleyen: mub Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati03
vay vay kızlarrr... kürler de yapılırmışşş... şifa olsunnn...
wannabemummy'cigim
dumancigim;
ahh yavrum ben de boyle haberler okuyunca yada duyunca sinirlerim altust oluyor. bir ara haberlerde cok cikiyordu bebişleri terkedenler/düşürmeye calisanlar vs vs. biz de hamile kalmaya calisiyoruz ki daha devamni getirme var. allah bize kolayliklar versin.
vay vay kızlarrr... kürler de yapılırmışşş... şifa olsunnn...
wannabemummy'cigim
dumancigim;
Tatlım diğer adete 10 gün kala başlaman gerekli..Saraçoğlu öyle diyor ben onun yalancısıyım en azından
Ay kendimi zor attım buraya valla..2012 tüp bebek günlüğündeyim ben,aşkolun bir uğrayıp göz kırpmanız yeterllii canlarrr..
Cannnnnnnsınnnn
ayyy zaten muayyen günümdeyim tepemdelersinir oldum heeee
akıllı kadınn bi şekilde hapını içer kocasının ruhu duymaz bu bi gerçek diğer gerçekse RABBİM o meleğe bu dünyada ömür biçtiyse önünde kim olsa engel olamaz..gelmeyecek melek içinde elinden geleni yap akar gider bakakalırsın
millstone ben adet bitinden ovulationa kadar yapayım diyorum ,ovulationdan sonra rahim zarını inceltiyoryaa belki oluşabilecek bi gebeliğe engel olurmu acep...umut dünyası işteee
çekip çıkartcam seni 2012 günlüğünden topiğinin gadını yapcemmm
yaa ama hadi hamile kaldıysa öbür adete 10 gün kala... bence bu soğan kürü korunanlar için geçerli,hamile olursa filan bebeğe zararı olmaz dimi??
bende girmiştim o topiğe tüp bebek yaptıracağım dediğim zaman,iyi kızlardı yaaa hepimizin bebişi olur inşallah ne kadar çok hakediyoruz bunu...
millstone ben adet bitinden ovulationa kadar yapayım diyorum ,ovulationdan sonra rahim zarını inceltiyoryaa belki oluşabilecek bi gebeliğe engel olurmu acep...umut dünyası işteee
çekip çıkartcam seni 2012 günlüğünden topiğinin gadını yapcemmm
millstoneee hey bebek.. aşk olsun... başımın üstünde yerin var eeerrr... zaman... aku kardeşim benim. senin sayende ben basladım okuya valla... hepinizin uzerimde emegi var.
gecenlerde sigara muhabbetinde ezikleyin beni demiştin onu seni anarak kullaniyorum yaneee... :)))
bu arada tavşancıl otunu bulduguna cok sevindim. inşallah şifa olur.ben de düşünüyordum da romanyadan kim getirecek. artı tam olarak fomksiyonunu anlamadım. senin bir fikrin var mı??
wanne be mummy; inşallah iyi gelir yavrucugum. ben de baska forumlara baktim bu gebelik aşısı vs yazıyorardı ankarada timur bey uyguluyormus galiba. ama daha da bişi öğrenemedim...
yok cnm tüp bebişten vazgeçince sildirdim kendimi ordan :) valla cnm aslına bakarsan diğer topiğimde bi kız vardı soğan kürü yaparken hamile kalmıştı..ama yinede içime sinmiyo yaa rahimi temizliyo ya sonuçta ne var ne yok alıp götürmesin sonra Allah korusun :) yinede deneyimlere güveniyorumValla canım soğan kürü rahimi temizliyor..Nasıl akıntı yapıyor bilemezsinn..Resmen ıslak gezdim 15 günAma soğan kürü yapıp hamile kalanları okusan şaşarsınn..Bende dediğim gibi saraçoğlunun yalancısıyımm..
Evet canım hatta listemizde vardın..Ama şimdi varmısın bilmiyorum..Güncel listeler tutuyoruz orada çünkü..
Ya sen çok alem bir hatunsunnn çok iyi espriydii çok güldüm sayendee gece gece
Allah razı olsun valla iyi geldii..
Canım benim yapılması gereken zaman dediğim gibi ama sen genede ben bildiğimi yaparım dersenn ben ne yapayımm dimi ama..Bebişe bir şey yapacağını zannetmiyorum..Bu arada ben bu kaçıncı dur bakem sayarsakk 4. soğan kürüm vee inan o efsane gibi dolanan rahim inceltme mevzusu durumum pek parlak olmadığı halde bende olmadı daha..Hep ayrı doktorlarda rahimin çok güzel görünüyorr..3 çizgi dediğimiz olay hep var gibi yorumlar aldımm..En son perşembe günüde dedim belki doktor derse ne yaparım büle bişiy diye ama gayet güzel dedi rahim için...Ben bilmiyorum yanii
millstone 2 siklus brancala ursuli kullandım
yumurtlama akıntısı cidden artıyorrr içerde neler oluyor tabii bilemiyorumm
sonuç olarak hamile kalmadım ama yogun akıntı olunca yumurtaya faydası oldugunu düşünüyorum..
mantı bu ottan bahsetmişmiydi kaçırmışım bak
şifa olur inşşallahhh
duman bende senin gibi düşünüyorum ovulationdan sonraa degil önce soğan kürü yapacagım hem belki yağlar da birazcıııkk eriyiverir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?