Ay çok enteresan bende her soğan küründe gerçekten belimin falan inceldiğini hissediyorumm..Yağ yakıyor dimiiii
Demek kullandın cnm..Valla bu ay düşünüyorum bende bakalım neler olacak..Ama benim şimdi çarşamba günü yumim bakalım ne olmuş önce onu bilmem gereklii.
vay şahane bişeye benziyor.zaten orada uterin regulatör falan demiş ya can evimden vurdu beni
Slmmm dumancım dondum aranıza ama yol yorgunuyum cook saclarınımı kestırdın ve boyattın hadı bakalım ugurlu gelır ınsallah hatta ben senı fazla tutmayım bu saate calısmalar baslasın artıkozlemısım buraları yazmak ıstedım hemen:)
millstone sennsinn çok tatlıı
soğan kürü enteresan gerçekten işe yaradığını bende düşünüyorumm olmadı zayıflatır işte :))) sonuçta soğann
dumann tüpten vazgeçtin bu ay pörformans nasıldı
inşallahh bu ay sağlıklı uzuuuuuuuuuuun ömürlü bi bebiş gelir...
yaaaaa mantıı seni kınıyorummm kınıyorummm
hayyylaaaaaaaa mı içiyosunnn??? hemen sana bi mail atıyorum yarın pazar açıyosun izliyosun ve bırakıyosunnn...
anlaştık mı bebek
Cnm hemende ogrenılırmı bu:)) evet romantık aksamların sonuclarını gorucez ınsallah birsencim:)) gercı bılmıyorum geceler coook gectı bır faydasını goremedık ama(
wanna be mummy kına beniii...itiraf ediyorum gecen gun içtim ama hepsi o kadar. ondan sonra içmedim vallahi. benim basettigim gecen haftalarda boyle bi sigara muhabbeti olmuştu o yaniii :26:
çıkar 1 haftaya kadar bellimi olur... natalie sen dr a gitmişmiydin bak aklıma geldi...sana ne demişti dr olmadığı için nsl bi tedavi vermişti?
dumancigim ben gecen gun yazmistim Tincture of Hogweed-tavsancilotu tenkturu diye bisi. suya damlatılıp içiliyor. bu yolla hamile kalanlar olmuş da ondan bahsetmiştim. kizlar biliyormuş bunu...
aslında dr cok bırsey dıyemedı cnm yanı kalıtesı bıraz dusuk dedı ama cok etkısı olmaz calısmalarınızı surdurun dedı hayırlısı olsun ne dıyım cnm...sen sayfanın kurucusu olarak bebıs haberını senden beklıyoruzzz:))
ınsallah cnm ben cok yorgunum o yuzden yatagıma gıdıp mısıl mısıl uyumak ıstıyorum kocacım uyudu bıle bende sokulayım yanına yavastan ıyı uykular dumancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?