Hamilelik ve yumurtalık rezervi

ahh bilmemmii dumanımm yoksa her fırsatta bu noktada buluşurmuyduk hiç!!! hayat bizi nasıl nerde biraraya getirdi bak

yaa bende geçtiğimiz haftalarda epeybii isyan cümleleri kurmuştum(( tövvbe tövbee)))

yaa yapmaa alışmamak ve mücadele etmek zorundayız...başınız sağolsun,Duygusuz oldugunu düşünmüyorum belkidee gözyaşlarını içine akıtmayı ögrendin...

ne kadarda anlamlı,,acaba biz dayanamayacağımız noktaya gelebildikmi??? yada daha bunlar nekimi dicez offf Allah dermansız dert vermesin...

inşşaalllaahhh son aşamaya ulaşmışızdır Rabbim daha fazla aratmasınnn...amin amin amin aminnn dermansız dertler vermesinnn

kesinlikle iyiki burdaki tüm arkadaşlarımı tanımışım,diğer topiktede burda da yani son 1 yılda yaşadıklarımı kimseyle konuşmadan paylaşmadan atlatmaya kalksaydım nasıl olurdum düşünemiyorum... paylaştıkça azalıyoo dertler kederlerrrr
sağolasın cnm, mekanı cennet olsun bir asır gitti bugün, biz hayata yeni başlamaya çalışırken bazı hayatlar bitiyo iştee napalım:26::26:

Aynen çıtırım paylaşmasakk fena...

hadee iyi gecelerr haftasonu diye gelmemezlik yapma

O millstonenudaaa artıkk tavşanlar kovalasın

bize vakit ayırmıyoo hiççç

Aynen çıtırım paylaşmasakk fena...

hadee iyi gecelerr haftasonu diye gelmemezlik yapma

O millstonenudaaa artıkk tavşanlar kovalasın

bize vakit ayırmıyoo hiççç

kovalasınlar vallaaaaiyi geceler cnm görüşmek üzere, bu haftasonu evdeyim bol bol gelirim inş.:) öptüüüümmmm

kizlar muhtasemsiniz. tek kelime ile. bayiliyorum her birinize.

dua etmeyle ilgili o kadar kilit bisi soyledin ki wannabumumy.. ben de hep allah sabir versin diye dua ederim. gercekten de ayni olaylar tekrar edip durur. bundan sonra degistiriyorum. dedigin gibi elimizde olanlar icin sukretmeliyiz aslinda hic bir sey yokmus gibi gorunse de soyle biraz dusununce sukredecek seylerimiz var. cok sukur aklimiz fikrimiz muhakeme gucumuz yerinde. digerleri de gelecek teker teker. ben de bu sabah hafif isyankar dusuncelerle uyandim (cok degil, hafiften ) yani bu yazdiklariniz tam yerine oturdu yaneee. bunda sonra allah kolaylıklar hayırlar sifalar versin dicemmm.

yuce rabbim hayırlı saglikli her daim yuzumuzu guldurecek evllatrimizi tez elden bize versin ve sevdiklerimizle beraber bolluk berkeket icinde buyutmeyi nasip etsin...

not: wannebemummy'cigim ben de bu fertility monitoruu alsam mi diye kivrandim bir kac gundur. yaklasik 250 liraya cikiyor. ben de kiyamadim o kadar para diye. dedigin gibi burada kisiyoz diger taraaftan bir suru teste para veriyoz. işin ucunu kaçırdım. gecen ay gulen yuz olan ovulasyon testi almistim. onu kullaniyorum.

tünaydınn macun güzeli
evet dua şekli çook önemli yaa dün bu kadar cümleler kurmuşum sabah nasıl dibe vurmuş uyandım anlatamamm
duygu dalgalanmaları malummm
ilaç kullansam bebek sürecini olumsuz etkileyecek yoksa uyuşturmak istiyorum beynimiii
fertility monitor almadın yaneee bende kaç defadır clearblue ovulation kit aldım inan bi fertility monitor parasından fazla,

bu ay belki tekrar bi gülen testi alırım...

Son düzenleme:
tünaydın canım benim,
bana da oluyor o hallar hani şu hiç ir şeyin kandırmadığı, hangi olumlu düşünceye odaklanmaya calisirsan calis sinirlerini daha cok altust ettigi haller. yani benim en son boyle oldugumda aldigim dogum ve hamile haberlerini say say bitmez. bu kadar mı denk gelir yahu.

insan ne kadar yabancılaşıyor kendine de mi??manik depresif durumlar...

yavrucum valerian root diye bisi aldim bu dong quai'nin yanında aksamlari bir fırt (yani bir kapsül) da ondan alıyorum. sedatif etkisi var. yada şurup var ya, passifolara, ondan kullanmak lazım. cok yıpratıyoruz kendimizi cunku. bu haller kalıcı da oluyor sonra. dön dolan aynı nokta. bu kısır döngüden kurtulmak lazım.

aynen öleee

valerian root (kediotu)kaç mg alıyorsun bebek?

birde dong quai kaç mg?

meeerrrrhabaaaaa nasılsınız canlarrr...bugün Ankara çook güzel şuan evde askılıyla dolaşıyorum o kadar sıcak yaniiii,kocişimde yolda geliyo güzel bigün olacak inşallahhh.... sabah erkenden uyandım, biraz yeğenimle oynadık filan.sonra çıktım 1 gibi evden gittim kuaföre saçlarımı kestirdim boyattımmm eveeett yani bu ay bebeğe hazırımm tüm olağanüstü bakımlarım tamam Allah ım hevesim bu kez yarım kalmaz inşallahhh diyorum... siz nasılsınız???? mantıcım gelmiş gitmişsin, yine gel olurmuuu....

Evet canım valla benim konuda bazen yanlışlıklarım oluyorr..
Aku doktorum mesela ben sürekli şu fsh düşsün dediğimde sonuca odaklan elif fsh düşüpte yumi olmazsa der hepp..
Allah razı olsun vallaa sendendee..

canımmmmmm

hoşgeldin kuzumm nasılsın?
eee saçlar nasıl oldu?
ben çok yogun ve sancılı bi regli dönemi geçiriyorum,hani nerdeyse düşük yapıyorum diyecegim o kadar yani..
tüm gün battaniye +sıcak su torbası yattım

neden öyle olduki?? kimyasal gebelik olmasın dicem cnm ama diildir yaa dimi?? ağrı varmı suanda da? bitki çayı iyi gelir...

neden öyle olduki?? kimyasal gebelik olmasın dicem cnm ama diildir yaa dimi?? ağrı varmı suanda da? bitki çayı iyi gelir...

agrı kesici içtim hemde defalarca duphaston kullanıyorum ama bu ilk kullanışım değil! ilk kez agrı oldu belki mevsimseldir ne bileyim rahim temizleniyor diye düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum...
Bu ay soğan kürü yapayım diyorum ne var ne yok temizlesin...
bi bahar temizliği şart

bitki çayı olarak yeşil çayı içiyorum,saylanır mı?

Canım bende bu ay ilaçla adet olmama rağmenn öldüm öldüm dirildim ağrıdaann..Ve çok yoğun oldu..Ben yaptım bahar temizliğimi vicuduma soğan kürüm bitti şimdi sarıkantaron+aslanpençesi kürümdeyimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…