Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar 5 yumurtadan 3 olgun çıkmış 2 si döllenmiş yarın hücre sayısını söyleyecekler geçen tedavimdede böyleydi teki son gün gelişimini durdu tek transfer oldu.... bundada aynısı olursa co kültür hikayeymiş bugün baya moralim bozuk gezdim hatta bir karar aldım doktora söyleyeceğim eğer olurda şansım çok düşükse boşuna transfer olsun istemiyorum.....birde kızlar bir çoğunuz tedavide deilsiniz daha havuz sistemi varmış bizim durumumuzda olanlar çok sonuç alıyormuş isterseniz bir araştırın hani benimde çok bilgim yok kendimce düşünülmeli diyorum....

iyim canım benim işler rahatladı bende kendime geldim biraz işte:) neşelendim yahuu:) valla depresyondaydım resmen sürekli iş iş..neyse geçti bitti.sen nslsn???

slm birsencim iyi olmana sevindim neşelencen tabi ne güzel:)iyiyim bende cnm aynı bildiğin gibi sabah kalk işe git akşam eve gel kocacıkla ayıp şeyler yap:)

canım yaa öyle deme..genelde tek embriyo transfer ediliyo ve tutuyo en kötü öyle olur gönül isterki tane olsun garanti olsun..ama lütfen umutsuzluga düşme...

slm birsencim iyi olmana sevindim neşelencen tabi ne güzel:)iyiyim bende cnm aynı bildiğin gibi sabah kalk işe git akşam eve gel kocacıkla ayıp şeyler yap:)

aynen aynen hayat hep aynı uyu uyan( bu aradakileri saymıyorumm) sabah kalk işe git akşam gel..... bebek gelsede artık hayatımıza renk gelseeeee

kızlaarr hepinizin anneler günü kutlu olsun şimdiden... karnımızda yada kucagımızda olmasada hayalimizde taşıyoruz bebişimizi...veee hepimiz gelecekte çook güzel anneler olucaz...bu duyguyu yaşayabildiğimiz için iyiki kadın olmuşum diyorumiyi geceler öpüyorum hepinizi..

picasso gelişmeler neler??? merak ettim seni.

kızlaar nerdesiniz gene bi kayıp herkes.hadi gelinnnn

merhaba arkadaşlar

benimde AMH seviyem 0.4 çıktı,yaşım 32,2 negatif tüp bebek denemem var maalesef...önümüzdeki ay tekrar denemem var ama nelere dikkat ettiniz sormak istedim...buğday çimi falan yazmışsınız,o biraz zor gibi geldi bana,bir de arısütü,bal,polen vb.tablet olarak mı içtiniz?

slm cnm benimde iptal olan bir denemem var ben bal,tarçın çörek otu yiyorum ayrıca 3 aydır yumurtlama ilaçları kullanıyorum.senin kaç tane yumurtan oldu?ilaç kullanıyormusun ne kullanıyorsun?

picasso gelişmeler neler??? merak ettim seni.

kızlaar nerdesiniz gene bi kayıp herkes.hadi gelinnnn

canlarım şuan için yani sabah aradıklarında 2 adet 3 hücreli ebriyom olduğunu erken baktıklarını yoksa aradıkları satte baksalarmış tahminen 4 hücreli olurmuş beklenende 2. günde buymuş 2 veya 4 hücreli arasındaymış yarında büyük ihtimal 8 olurlar dendi inşallah yarına ikiside sorunsuz transfer edilir lütfen bana bol bol dua edin hepinizin duasına ihtiyacım var sabah 8.30da taransfer olacakmış inşallah bir aksilik çıkmaz....

şimdiden hepinizi çok öpüyorum inanın her duamda ayrımsız birşekilde hepiniz varsınız.....

gizim yarında senin tedavin başlıyacak sanırım şimdiden inşallah bool kaliteli yumoşların olmasını diliyorum rabbim yolunu açık eder inşallah.....

tatlım mthfz 1298 homozigot benim mutasyonum aşılama yaptırıyorum canım salı günü aşılamam yapılcak ben su anda cleksan 0.4 kullanıyorum günde 1 tane eğer aşılamam tutarsa bu 2 ye çıkabilir
tatlım hayırlısı olsun dualarım seninle inş.. bebeğin sana sımsıkı tutunur canım

canım gonalf alanında yazdığın ilaçları verdinmi,vermediysen ben talibim.

bişey dicem ben bu önümüzdeki hafta tedaviye başlıcam ama ben üşütmüşüm öksürükte tuttu beni napıcam şimdi tedavimide olumsuz etkiler diye korkuyorum ayrıca ıhlamur içiyorum yumurtlamaya bi zararı varmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim ....

picasso dualrımız seninlee allahım yardımcın ,yardımcımız olsun inşallahh...3.gün mü transfer edilecek? 2 embriyo transfer edilir 2 bebiş olur inşallahh... gelişmeleri yaz

dumanımm gelip bakıp çıkıyorum gene bi depresifimm geldier bana....takipteyimmm çıtırım

millstoneeee senide aynenn bebek

mantıı özle beniii:) sözüm sözz

bernaa tedaviye hazırlık mı var ? hadi bakalım hayırlısııı bende bu önümüzdeki ay tedavi için hazırım bakalımmm

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerrr:) ne bulsak yiyip içiyoruzzz işteeee bol bol vitaminnn temiz havaaaa booooooooooooooooooooool su

Son düzenleme:
Canim kızlar
Ben bugun fıtık için tekrar başka doktora gittim. Bu doktor da ameliyat olma diyor. Doğum sonrasıda uygun dedi. Artık iyice şaşkın vaziyetteyim. Sanırım bu ayı pas geçeceğim.
Picassoocum Sagsalim tranferin olsun. Rabbim yanında olsun. Hamiş haberlerini veresin inşallah. Kucağına almayı allah nasip etsin.
Wannacim dumancim ışte benim durumlar böyle.
Öptüm hepinizi.

sakın moralini bozma iki tane döllenmiş ne güzel ama 4 hücreli ie 2 yada 3 gün olmsı gerekiyor transferin hakkında hayırlısı olsun

bende geldm has. mikrodos uyguluyorlar
cuma lucrin sabah akşam 10 cumarteside gonal 225 vurunacagım inş. cevap verir yumurtalıklar

picasso elinde hala ilaçlar duruyormu ben cumartesi başlıyorum gonal f ye bana verirmisin gelip alırım senden özelde sorun var burdan yazıyorum

evet canım yarın randevum var kan testi yapılacak ona göre sil baştan başlıycaz bakalım ama gonal f arıyorum sitede bazı arkadaşlar ya hayrına yada uygun fiyata veriyorlar.durumlar malum göçtük yani maddi manevi.arştırmadayım hala rabbim eder inşallahda uygun bi şeyler bulurum.kocişlerde yoruldu yok ilaç,yok doktor hastane parası derken.adam zaten fiyatlara hala alışamadı gözleri yuvalarından çıkıyor garibim,ne yapalım bir maaş zar zor geliyor ay sonu:18:.allah nerde zorda,darda insan varsa yardımcısı olsun inşallah.

kızlar bugün transferim oldu 2 adet 8 hücreli ama %15 fragmantasyon var tekinde ise daha az inşallah ondan sonuç alırım.....

buarada co kültüre boşuna paranızı kaptırmayın hiç bir farkı olmuyor inşallah tutunmada faydası olur ama şuana kadar olan gelişmede hiç bir farkı göremedim.....artı doktorumdanda çok memnun olamadım :))) biraz geç oldu ama :)) herşeye güzeel güzel tamam moral amaçlı belki ama şansımı bilmeliyim diye düşünüyorum.....ama transferde anestezi harikaymış 2 saat hiç kalkmadan sürgü istemeden yatabildim...

giz canım elimde 1 ay içinde tüketilmesi gereken 450gonalf var içinde 30 ıu doz çekilmiş haberleşelim sana ulaştırayım

cnm arısütü bal polen karışım olarak satılıyor,dhea kullanıyor kızlar ilaç olarak.başka macunlar filan var ama o konuyla başka arkadaşlar ilgileniyo benim pek bilgim yok:)

cnm bende de homozigot var ve dr en tehlikelisi bu dedi hatta testi tekrar ettirdi c.tesi yeni bi dr a gitmiştim... hamile kalınca 0.6 clexanla başlıcam...iğne olayı sıkıntı sen nerenden yapıyosun? bana en kolay göbek geliyo ama bacaktan da denemek istiyorum aslında..

canımsınn yaa
kan testi adetin 2.günü testlerimii?
hadi bakalım hayırlısı olsun bende adetle tedaviye başlayacagım bir aksilik çıkmazsaa..hem maddi hem manevi anlmada çoook yıpratıcı bir süreççç aminn aminnn aminnn rabbim yardımcı olsunnn

cnm gece yatarken de ılık suya bal karıştır iç günde kesiyo... tedaviye sorunsuz başlaman en güzeli...

canımmmm artık alıştım senin ortadan kaybolmalarına suan iyisin amaaa bunu anlıyoruz... arayı uzun tutma gidersende olurmu...
canım çoğunluk bişey olmaz diyosa olmaz...olumlu olanları seçip al sen olurmu..

canım sende başlıcaksın demek eveeet az kaldı bebek patlaması yaşıcak topikimizzz

hücre sayısı normali kaç olmalı? hadi canım dualarım seninle kaçında belli olacak tuttuğu? iyice dinlen inşallah sonunda karnında bebişinle biter bu süreç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…