wanna cım canım rabbim kabul etti galiba dualarımı,bugün kan tahlili ve ultarason sonucunda kese gördü doktor,ama daha erken olduğu için içi belli değil,pzt gideceğim tekrar.çok heyacanlıyım.korkuyorumda bir taraftan kötü bişeycikler olmasın diye:18:.sanada tedavinde bol şans diliyorum,tüm arkadaşlarımada.mantıcım kesinlikle sigarayı bırak canım,dr.bana benide uyarmıştı içiyorsan yumurtlamayı etkiler diyeki,allahtan ben kullanmıyorum.hepinizi öpüyorum canlarım.
giz1978 zekai tahir de kime gidiyorsun ve tolga ecemişle ilgili ne düşünüyorsun. dhea 6 ay kullandım. bıraktım artık. şu an dinleniyorum :)
kızlar günaydın;bu konuda lütfen bilgi ve tecrübeleriniz benimle paylaşın ben kararsız kaldım.uzunca bi süredir ara vermiştim tedavi işine ama dün kontrole gittim ve sol yumurtalıkta yumurta var sağda yok dedi dr.yumurtaların kalitesi de yaşına göre düşük dedi.bıoesteron(dhea)diye bi ilaç verdi.kalite artırıcı dedi.ama çok farklı duyumlar aldım ilaç hakkında kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.kullananız var mı ve işe yaradımı bilgi verirseniz sevinirim.hoş dr verdi ilacı sıkıntı olsa vermez ama içime sinmedi sanki..
slm benimde yş 35 pazartesi dr gittgimde solda 4 folükül sagda görünemedi dedi üzüldüm açıkçası hızlı hareket etmek lazım malesef yumurtalar tkeniyor tabi birde kalitsiz oluyorlar
dhea yı ben 2.5 senedir kullanıyorum tabi ara veriyorum yaraını görenler var ben bu tedavimde bakacgım yararı oldumu olmadımı
cuma ignelere başlıyorum
bence biran önce tüp bebege başla bizler zamanla yarışıyoruz inş. bu tedavim de poitif alırım olmazsada ara vermeden 3 yaptıracagım
amaan tanrımmm
bernacimmmm harika harika bir haber buuuuu!!! canım benim cooook sevindim... topigimizin hamişiiii...alllahımmm insallah hersey yolundadirrr..... hemen hemen haber et bizi...
allah nazarlardan saklasın
ay nasil kendimi ifade edecegimi bilemedim...
ugur getir bizeee....
heeeeyyyoooooo!!!!!
kizlar kendinizi hazirlayin bebis firtanasi geliyorrr
ben hazırııımmmmmmmmmmmmmmmmamaan tanrımmm
bernacimmmm harika harika bir haber buuuuu!!! canım benim cooook sevindim... topigimizin hamişiiii...alllahımmm insallah hersey yolundadirrr..... hemen hemen haber et bizi...
allah nazarlardan saklasın
ay nasil kendimi ifade edecegimi bilemedim...
ugur getir bizeee....
heeeeyyyoooooo!!!!!
kizlar kendinizi hazirlayin bebis firtanasi geliyorrr
canım kızlar
adalenacim insallah yaa yakalaniriz o firtinaya. ben kırmızıları gordum dun. bu ayı da pas gectik artik tup bebek hazirana kaldi.
allah bize kolyalıklar versin...
cnm bu son adet olsun o zaman inş.haziranda hamiş olursun haziranda en az 2 hamiş haberi lazım bize :)canım wannacigim dumancigim.... hazırız valla yaaa... alsak şöyle kucağımızabikoklasak sarılsak... hey allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle yarabbimmm....
bende cok bir gelisme yok. dun aksam kırmızılar basladi. benm zaten rahimduvarı inceliginden cok gelmiyor. 2 gun anca. fıtık mıtık derken bu ayı da geciriyorum. hazirana bakıcaz kısmetse....
sizde var mı gelismeler....
canım bende de bu aralar bazı sıkıntılar var kan pıhtılaşmasıyla ilgili hemotolaga gidiyorum hiç iç açıcı şeyler duymadım...ama yinede içimde umut hep var....dünün en güzel haberiydi....gerçektennn çok mutlu oldumm...
bernaa tüm hikayeyi bize yenidenn yazarsın dimeee şimdi yorma tüm geçmişi okumakla:)
umut olduunn ..pıtırcıgınn topiğimizin ilkk meyvesii
duman sen de ne var ne yok?
bende de geri sayım başladı heyecanlıyım korkuyorum ,umutluyum ,duacıyım
allahtan istiyorum ,zaman zaman karamsarım ,hevesliyim,yorgunum,kırgınım,bitkinim ,mutluyum
yani karmakarışığımmm
güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım.adelena ve giz1978,benimde sağda yok sol yumurta tek yumoş du bu.mucize yumoş.heyecandan kan testi sonuçlarım dr.odasında bıraktım geldim ama ultrasonda gördü keseyi,asıl pzt kesinleşcek dedi kese var ama yeni olduğu için daha görünmüyor dedi,ağır iş yapma,ilşki yok dedi.wanna cım ilaç peşinde koşturuyordum biliyorsun,geçen ay başka bir topikten arkadaşım topraksu adanadan bana gonalf bağışladı karşılıksız yavrum kargo ücretini bile ödetmedi bana 4 yumoş olmuştu o ay ama tutmadı,dr ister dinlen istersen klomen kullan dedi,bende klomen kullandım sabah akşam 1 tane.ve pregnly çatlatma iğnesi işte solda 1tane olmuştu 20.45 mm.tek olunca hiç bel bağlamadım nasılsa olmaz diyerek kafam çok rahattı o yüzden bitki kürlerini bile yapmadım .yanlızca folikasit ve omega3 hiç bırakmadım.geçen ay çok yüklendim bitkilere o da etken olabilir vucüt stokluyor biliyorsunuz.bal çörekotu ve polen sabah akşam yedim,aslan pençesi,hayıt tohumu bide oğulotu çaylarını içtim.hepsinin dışında stres yapmadım nasılsa olmaz diye en büyük katkı bu oldu sanırım.2010 da doğal olarak hamile kalmıştım ama amniyosentez sonucu bebeğimi kaybettim.tüm testlerim normal çıkmasına rağmen yaştan dolayı istemişti dr.eşim hiç istememişti.özürlü olursada kabulum 5 aylık bebeği aldıracakmısın baba deyip kızmıştı ama dr ikna etti yaptırdık 5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye gittim eve git yat ağır iş yapma dedi,eve geldikbir hafta sonra yine gittik artmıştı kanama ve su kaybı hemen yatırdılar.15.gün kalbi durdu artık,iyice susuz kalmıştı.beni tek kişilik bir odaya aldılar doğumhanede arasıra dr ve ebe yokladı.ama kimse yokken tek başıma yatağa doğurdum yavrumu.bir kaç bağırmamdan sonra geldi ebe ve dr.meleğimide gördüm dünya güzeli bir oğlandı.işte böyle kayıplar yaşayıp bide sonradan olmayınca yumurta rezervi azlığından dolayı yıkıldık.yaşda geçti,parada bitti derken rabbim mucize yarattı .hep rabbim sana inanıyorum,sana güveniyorum kendimi sana teslim ettim yanlızca senden istiyorum,(eşim doğulu)eşimin ailesine karşı boynumu eğdirme beni utandırma diye(çünkü kaynanam hep laf sokuyordu)dualar ediyordum.sizleride hiç unutmadım dualarımda.sizlerde dua edin pzt hayırlı haber versin dr.pzt nasıl gelecek bilmem artık.ben hepinize duacıyım rabbimhepinizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım.adelena ve giz1978,benimde sağda yok sol yumurta tek yumoş du bu.mucize yumoş.heyecandan kan testi sonuçlarım dr.odasında bıraktım geldim ama ultrasonda gördü keseyi,asıl pzt kesinleşcek dedi kese var ama yeni olduğu için daha görünmüyor dedi,ağır iş yapma,ilşki yok dedi.wanna cım ilaç peşinde koşturuyordum biliyorsun,geçen ay başka bir topikten arkadaşım topraksu adanadan bana gonalf bağışladı karşılıksız yavrum kargo ücretini bile ödetmedi bana 4 yumoş olmuştu o ay ama tutmadı,dr ister dinlen istersen klomen kullan dedi,bende klomen kullandım sabah akşam 1 tane.ve pregnly çatlatma iğnesi işte solda 1tane olmuştu 20.45 mm.tek olunca hiç bel bağlamadım nasılsa olmaz diyerek kafam çok rahattı o yüzden bitki kürlerini bile yapmadım .yanlızca folikasit ve omega3 hiç bırakmadım.geçen ay çok yüklendim bitkilere o da etken olabilir vucüt stokluyor biliyorsunuz.bal çörekotu ve polen sabah akşam yedim,aslan pençesi,hayıt tohumu bide oğulotu çaylarını içtim.hepsinin dışında stres yapmadım nasılsa olmaz diye en büyük katkı bu oldu sanırım.2010 da doğal olarak hamile kalmıştım ama amniyosentez sonucu bebeğimi kaybettim.tüm testlerim normal çıkmasına rağmen yaştan dolayı istemişti dr.eşim hiç istememişti.özürlü olursada kabulum 5 aylık bebeği aldıracakmısın baba deyip kızmıştı ama dr ikna etti yaptırdık 5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye gittim eve git yat ağır iş yapma dedi,eve geldikbir hafta sonra yine gittik artmıştı kanama ve su kaybı hemen yatırdılar.15.gün kalbi durdu artık,iyice susuz kalmıştı.beni tek kişilik bir odaya aldılar doğumhanede arasıra dr ve ebe yokladı.ama kimse yokken tek başıma yatağa doğurdum yavrumu.bir kaç bağırmamdan sonra geldi ebe ve dr.meleğimide gördüm dünya güzeli bir oğlandı.işte böyle kayıplar yaşayıp bide sonradan olmayınca yumurta rezervi azlığından dolayı yıkıldık.yaşda geçti,parada bitti derken rabbim mucize yarattı .hep rabbim sana inanıyorum,sana güveniyorum kendimi sana teslim ettim yanlızca senden istiyorum,(eşim doğulu)eşimin ailesine karşı boynumu eğdirme beni utandırma diye(çünkü kaynanam hep laf sokuyordu)dualar ediyordum.sizleride hiç unutmadım dualarımda.sizlerde dua edin pzt hayırlı haber versin dr.pzt nasıl gelecek bilmem artık.ben hepinize duacıyım rabbimhepinizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?