Hamilelik ve yumurtalık rezervi

ahahaha dumanım alıştık derkenn

tedavi sürecindee pek yazasımm olmuyoo...gelişmeleri belki aralarda yazarım bir sonucu yazarımm inşallahhh

Dualarım seninle picasso..İnş mucizen sana sımsıkı tutunurr..

benim bitanecik wannama gelmişlerr
Gitsinlerr çabukkkk kışşş kışşşşşşşş:18::18::18:
ben wannayı öslüyom bananee bana neeeeeee..

Son düzenleme:
picasso hayırlı olsun canım ya 8 hücreli güzel inş. bu kez bebegin seninle olacak inan buna

özelden yazıyorum gelirsen nete oku fazlada girme günde iki saat sırt üst sonrası yavaş adımlar at sürekli yatma

bende özlerimmm milstonum

nasılsın?tedavi varmı yakında?haplara akuya devammı?

benim ufukta gözüken bi tedavim varrr ,gerginimmm

Canım benim ya şaşırdım valla..
Demek tedavi var ufukta..
Valla benim her an olabilir diye yaşıyorum zaten ben hayatımı..
1 haftaya kadar adet olacağım eğer fsh 30 un altına düşmesi gerekli..
Doktorumda Amerikada onun dönmesini beklemek istiyorum başka daktırlar bana iyi gelmiyor sinirlerimi bozuyorlar..
Dualarımda olacaksın arada özelden yaz bari kaç tane yumi falan olduğunu merak ederim ama benn..Biliyosun meraklıyım
Seni çok seviyorum ve öpüyorum tatlım

malesef bende sigara kullananlardanım herşeyi bildiğim halde bırakmadım. kızlar ben yoğun çalışıyorum çok vaktim olmuyor aslında ama sizi takip etmiyor da değilim zaman buldukça okuyorum yazılznları ve merak ettim şu videoyu bana da bi el atsanız diyorum

yok canım,1 tane yumoşum vardı ya bu ay tedavisiz ama çatlatma ignesi yinede yaptırdı doktor 18 gibi adet tarihim gebelik varmı diye kan testine çağırdı.yok gibi geliyor hiç umudum yok zaten ama gene yapılcak tabi çünkü ona göre başlıycaz tedaviye.senin içinde hayırlı olsun rabbim yardın olsun canım

Attım adalenacımm

ahahaha dumanım alıştık derkenn

tedavi sürecindee pek yazasımm olmuyoo...gelişmeleri belki aralarda yazarım bir sonucu yazarımm inşallahhh
canım yaa gidiyosun ya arada ondan alıştık dedimmm yoksa özlüyorum senii habersiz bırakma bizi,kendini germe lütfen rahat bırakmaya çalış tedavi iyi geçer inşallah.

Millstone tamam bağlantıyı kopartmayalımm..sende gelişmeleri yaz...herşey çok güsel olacak inşallahhh

millstone bu konu ile ilgilenmiş:)umarım bırakırsınız

inşallahh güzel haberlerini alırız...hiç belli olmazzz vakti geldiyse oluverir...

canım yaa gidiyosun ya arada ondan alıştık dedimmm yoksa özlüyorum senii habersiz bırakma bizi,kendini germe lütfen rahat bırakmaya çalış tedavi iyi geçer inşallah.

biliyorum çıtırımmmm biliyorummm ....canımsınn inşallahhh

arkadaşlar merhaba, neredeyse tüm yazlanları birkaç gündür okudum. 37 yaşındayım benim de sorunum sizler gibi rezerv azlığı. Ankara yaşıyorum. İlk Anatolia'a transfere gidemeyen bir deneme ( 2 yumurta döllenme olmamış) son 6 aydır, dhea, co-enzim q10, omega3, saraçoğlu kürleri, bal-tarçın-çörek otu v.s yaptım, başkent hst hulusi beydi takipleyen fakat tedaviyi sonlandırdı. Yumurtalarım çoğalmıyormuş. Hulusi bey bana yumurta donasyonu veya evlat edin dedi, o da ayrı bir konu. Yumurtalrım olduğu hlşde, hiç yumurtlamasam anlarm.

Son 1 aydır 4-5 farklı doktorla görüştüm, ankalife dr. gurur polatla görüştüm, içime sindi benim de eşimin de öyle. fakat korkuyorum. Kafam çok karışık ve bu ay hiçbirşey yapmıyorum.Ankara'da tavsiye nereleri önerirsiniz. ve neler yapıyorsunuz?

SLM CANIM BENİMDE İLKİNDE DÖLLENME OLMADI son gün biri oda 4 hücreli hemen pes etme derim

yumurta rezervi üzerine tolga ecemişede görün derim bu konuda uzman akayda kendisi hem devletle antlaşmasıda var ilk muayene 12 lira git bir ön görüşme yap derim

ben zekai tahire gidiyorum burayıda dene derim bence cuma ilk ignelrim var gelişmeleri yazarım ilaçlara aynen devam et dhea yı bırakma

hemen pes etme canım benimde 2. anatolia da olmuştu 3. hrs çok memnun kalmadım doktor herşeye güzel diyor belki moral amaçlı ama ben durumumu bilmem gerektiği taraftarıyım

şuan transferimin 3.günü olurda olmazsa mini tüp bebekle embriyo birikttirerek deneyeceğim biraz maliyet artacak ama mantıklı geliyor ama merkez konusunda hiç fikrim yok...

evet knihal, özelden yazmışsın ama ben yazamıyorum.. burdan cevapladım.. Ben biraz stresten arınmadan bu işlerle başedemiyorum. ne yaparım bilmiyorum. Rahat olmak ve olmaya çalışmak çok ama çok önemli senin de dediğin gibi... Acaba bir de gürgan kliniğe gitsem mi? biraz detaylı anlatır mısın timur hoca ilgili mi yoksa bişey anlatmayan cinsten mi?
teşekkür ederim.

picassoo, evet haklısın canım. Şu an hiçbirşey kullanmıyorum. Sen şu an hangi merkezde tedavi oluyorsun. Kafam karıştı, artık Allahım hakkımda hayırlısı neresi ise oraya yönlendir diye dua ediyorum...

giz1978 zekai tahir de kime gidiyorsun ve tolga ecemişle ilgili ne düşünüyorsun. dhea 6 ay kullandım. bıraktım artık. şu an dinleniyorum :)

wanna cım canım rabbim kabul etti galiba dualarımı,bugün kan tahlili ve ultarason sonucunda kese gördü doktor,ama daha erken olduğu için içi belli değil,pzt gideceğim tekrar.çok heyacanlıyım.korkuyorumda bir taraftan kötü bişeycikler olmasın diye:18:.sanada tedavinde bol şans diliyorum,tüm arkadaşlarımada.mantıcım kesinlikle sigarayı bırak canım,dr.bana benide uyarmıştı içiyorsan yumurtlamayı etkiler diyeki,allahtan ben kullanmıyorum.hepinizi öpüyorum canlarım.

HAMİLEMİİSİİİİİNNNNNNNNNNNNN ayyyy çok sevindim yaaaa ALLAH tamamına erdirsinnnn.topiğimizin ilk hamişi kan değeri kaçtı canım...çok sevindim yaaa gece gece hiç aklıma gelmezdi böyle bi haber duyacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…