kızlar bugün transferim oldu 2 adet 8 hücreli ama %15 fragmantasyon var tekinde ise daha az inşallah ondan sonuç alırım.....
buarada co kültüre boşuna paranızı kaptırmayın hiç bir farkı olmuyor inşallah tutunmada faydası olur ama şuana kadar olan gelişmede hiç bir farkı göremedim.....artı doktorumdanda çok memnun olamadım :))) biraz geç oldu ama :)) herşeye güzeel güzel tamam moral amaçlı belki ama şansımı bilmeliyim diye düşünüyorum.....ama transferde anestezi harikaymış 2 saat hiç kalkmadan sürgü istemeden yatabildim...
giz canım elimde 1 ay içinde tüketilmesi gereken 450gonalf var içinde 30 ıu doz çekilmiş haberleşelim sana ulaştırayım
benim bitanecik wannama gelmişlerr
Gitsinlerr çabukkkk kışşş kışşşşşşşş:18::18::18:
ben wannayı öslüyom bananee bana neeeeeee..[/QUOTE
kışkışkışkış
bende özlerimmm milstonum
nasılsın?tedavi varmı yakında?haplara akuya devammı?
benim ufukta gözüken bi tedavim varrr ,gerginimmm
ben dhea yı kullanıyorum,günde 3 tane,arı sütü bal,poen karışımı da alsam mı diye sordum?bir de hangi marka alacağım..şimdi aktara gidince bir sürü marka çıkacak karşıma....
benim son denemede 9 yumurta oluştu ama kalitesi önemli,sanırım iyi değilmiş...
bende özlerimmm milstonum
nasılsın?tedavi varmı yakında?haplara akuya devammı?
benim ufukta gözüken bi tedavim varrr ,gerginimmm
valla ben az içiyorum gunde iki falan diyordum. gercekten ara ara hiç içmedigim zamanlar da cok oldu. her içişimde pişmanlık yaşıyorum. gidip gelmeler bugun içtim içmedim demeler. gercekten insanın ozsaygısı kaybolmaya basliyor... buna bir son vermek lazimdı zaten. o dedigin video da degisik yaklasiyor olaya sevdim. ara ara seyretmek lazim bence.
yanlız bugun seyrederkene yanımda sigara yoktu.son sigara mı içemedim o yuzden napcaz ??
şaka yapıyorum tabii ki...
yok yok bıraktım vallahi. o kadar ilaç içiyorum vitaminler macunlar vs. bir çuval inciri berbat etmicem...:112:
canımsınn yaa
kan testi adetin 2.günü testlerimii?
hadi bakalım hayırlısı olsun bende adetle tedaviye başlayacagım bir aksilik çıkmazsaa..hem maddi hem manevi anlmada çoook yıpratıcı bir süreççç aminn aminnn aminnn rabbim yardımcı olsunnn
malesef bende sigara kullananlardanım herşeyi bildiğim halde bırakmadım. kızlar ben yoğun çalışıyorum çok vaktim olmuyor aslında ama sizi takip etmiyor da değilim zaman buldukça okuyorum yazılznları ve merak ettim şu videoyu bana da bi el atsanız diyorum
canım yaa gidiyosun ya arada ondan alıştık dedimmm yoksa özlüyorum seniiahahaha dumanım alıştık derkenn
tedavi sürecindee pek yazasımm olmuyoo...gelişmeleri belki aralarda yazarım bir sonucu yazarımm inşallahhh
malesef bende sigara kullananlardanım herşeyi bildiğim halde bırakmadım. kızlar ben yoğun çalışıyorum çok vaktim olmuyor aslında ama sizi takip etmiyor da değilim zaman buldukça okuyorum yazılznları ve merak ettim şu videoyu bana da bi el atsanız diyorum
yok canım,1 tane yumoşum vardı ya bu ay tedavisiz ama çatlatma ignesi yinede yaptırdı doktor 18 gibi adet tarihim gebelik varmı diye kan testine çağırdı.yok gibi geliyor hiç umudum yok zaten ama gene yapılcak tabi çünkü ona göre başlıycaz tedaviye.senin içinde hayırlı olsun rabbim yardın olsun canım
canım yaa gidiyosun ya arada ondan alıştık dedimmm yoksa özlüyorum seniihabersiz bırakma bizi,kendini germe lütfen rahat bırakmaya çalış tedavi iyi geçer inşallah.
arkadaşlar merhaba, neredeyse tüm yazlanları birkaç gündür okudum. 37 yaşındayım benim de sorunum sizler gibi rezerv azlığı. Ankara yaşıyorum. İlk Anatolia'a transfere gidemeyen bir deneme ( 2 yumurta döllenme olmamış) son 6 aydır, dhea, co-enzim q10, omega3, saraçoğlu kürleri, bal-tarçın-çörek otu v.s yaptım, başkent hst hulusi beydi takipleyen fakat tedaviyi sonlandırdı. Yumurtalarım çoğalmıyormuş. Hulusi bey bana yumurta donasyonu veya evlat edin dedi, o da ayrı bir konu. Yumurtalrım olduğu hlşde, hiç yumurtlamasam anlarm.
Son 1 aydır 4-5 farklı doktorla görüştüm, ankalife dr. gurur polatla görüştüm, içime sindi benim de eşimin de öyle. fakat korkuyorum. Kafam çok karışık ve bu ay hiçbirşey yapmıyorum.Ankara'da tavsiye nereleri önerirsiniz. ve neler yapıyorsunuz?
arkadaşlar merhaba, neredeyse tüm yazlanları birkaç gündür okudum. 37 yaşındayım benim de sorunum sizler gibi rezerv azlığı. Ankara yaşıyorum. İlk Anatolia'a transfere gidemeyen bir deneme ( 2 yumurta döllenme olmamış) son 6 aydır, dhea, co-enzim q10, omega3, saraçoğlu kürleri, bal-tarçın-çörek otu v.s yaptım, başkent hst hulusi beydi takipleyen fakat tedaviyi sonlandırdı. Yumurtalarım çoğalmıyormuş. Hulusi bey bana yumurta donasyonu veya evlat edin dedi, o da ayrı bir konu. Yumurtalrım olduğu hlşde, hiç yumurtlamasam anlarm.
Son 1 aydır 4-5 farklı doktorla görüştüm, ankalife dr. gurur polatla görüştüm, içime sindi benim de eşimin de öyle. fakat korkuyorum. Kafam çok karışık ve bu ay hiçbirşey yapmıyorum.Ankara'da tavsiye nereleri önerirsiniz. ve neler yapıyorsunuz?
hemen pes etme canım benimde 2. anatolia da olmuştu 3. hrs çok memnun kalmadım doktor herşeye güzel diyor belki moral amaçlı ama ben durumumu bilmem gerektiği taraftarıyım
şuan transferimin 3.günü olurda olmazsa mini tüp bebekle embriyo birikttirerek deneyeceğim biraz maliyet artacak ama mantıklı geliyor ama merkez konusunda hiç fikrim yok...
SLM CANIM BENİMDE İLKİNDE DÖLLENME OLMADI son gün biri oda 4 hücreli hemen pes etme derim
yumurta rezervi üzerine tolga ecemişede görün derim bu konuda uzman akayda kendisi hem devletle antlaşmasıda var ilk muayene 12 lira git bir ön görüşme yap derim
ben zekai tahire gidiyorum burayıda dene derim bence cuma ilk ignelrim var gelişmeleri yazarım ilaçlara aynen devam et dhea yı bırakma
Millstone tamam bağlantıyı kopartmayalımm..sende gelişmeleri yaz...herşey çok güsel olacak inşallahhh
millstone bu konu ile ilgilenmiş:)umarım bırakırsınız
inşallahh güzel haberlerini alırız...hiç belli olmazzz vakti geldiyse oluverir...
biliyorum çıtırımmmm biliyorummm ....canımsınn inşallahhh
wanna cım canım rabbim kabul etti galiba dualarımı,bugün kan tahlili ve ultarason sonucunda kese gördü doktor,ama daha erken olduğu için içi belli değil,pzt gideceğim tekrar.çok heyacanlıyım.korkuyorumda bir taraftan kötü bişeycikler olmasın diye:18:.sanada tedavinde bol şans diliyorum,tüm arkadaşlarımada.mantıcım kesinlikle sigarayı bırak canım,dr.bana benide uyarmıştı içiyorsan yumurtlamayı etkiler diyeki,allahtan ben kullanmıyorum.hepinizi öpüyorum canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?