canım kızlar
adalenacim insallah yaa yakalaniriz o firtinaya. ben kırmızıları gordum dun. bu ayı da pas gectik artik tup bebek hazirana kaldi.
allah bize kolyalıklar versin...
mantı bayıldımm bebiş fırtınası lafınaaaaohh gelsin bebiş fırtınası biz hazırızzz hemde çoktannn
nasılsın kuzum? varmı yeni gelişmeler?
adelena dhea bende bir süre kullandım bende pek işe yaramadı ama biçok kişidee başarıyı arttırdığını okuyoruz.denemek lazımmm
buarada başka takviyeleree başla derim..hep yazıyorum Co q 10 ,iyi bir multivitamin bi çok markanın var solgarınki gnc ninki güsell
Larginine,omega 3
arısütü bal polen
bitki çayları hayıt çivanperçemi aslanpençesi
tabii u esnadaaa eşlerideee bu kür kapsamına almak şart...
aynı şekildee coq 10 multivitamin l arginine pekmez fındık fıstıkkk
tabi eger özel durum varsa takviyeler degişebilir...
canımsın yaaa neler yaşamışsın öyle Allah birdaha yaşatmasın aynı şeyleri, inşallah bu kez bebeğini kucağına aldıgın günleri de görücez burda hep birlikte kutlayacagız...güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım.adelena ve giz1978,benimde sağda yok sol yumurta tek yumoş du bu.mucize yumoş.heyecandan kan testi sonuçlarım dr.odasında bıraktım geldim ama ultrasonda gördü keseyi,asıl pzt kesinleşcek dedi kese var ama yeni olduğu için daha görünmüyor dedi,ağır iş yapma,ilşki yok dedi.wanna cım ilaç peşinde koşturuyordum biliyorsun,geçen ay başka bir topikten arkadaşım topraksu adanadan bana gonalf bağışladı karşılıksız yavrum kargo ücretini bile ödetmedi bana 4 yumoş olmuştu o ay ama tutmadı,dr ister dinlen istersen klomen kullan dedi,bende klomen kullandım sabah akşam 1 tane.ve pregnly çatlatma iğnesi işte solda 1tane olmuştu 20.45 mm.tek olunca hiç bel bağlamadım nasılsa olmaz diyerek kafam çok rahattı o yüzden bitki kürlerini bile yapmadım .yanlızca folikasit ve omega3 hiç bırakmadım.geçen ay çok yüklendim bitkilere o da etken olabilir vucüt stokluyor biliyorsunuz.bal çörekotu ve polen sabah akşam yedim,aslan pençesi,hayıt tohumu bide oğulotu çaylarını içtim.hepsinin dışında stres yapmadım nasılsa olmaz diye en büyük katkı bu oldu sanırım.2010 da doğal olarak hamile kalmıştım ama amniyosentez sonucu bebeğimi kaybettim.tüm testlerim normal çıkmasına rağmen yaştan dolayı istemişti dr.eşim hiç istememişti.özürlü olursada kabulum 5 aylık bebeği aldıracakmısın baba deyip kızmıştı ama dr ikna etti yaptırdık 5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye gittim eve git yat ağır iş yapma dedi,eve geldikbir hafta sonra yine gittik artmıştı kanama ve su kaybı hemen yatırdılar.15.gün kalbi durdu artık,iyice susuz kalmıştı.beni tek kişilik bir odaya aldılar doğumhanede arasıra dr ve ebe yokladı.ama kimse yokken tek başıma yatağa doğurdum yavrumu.bir kaç bağırmamdan sonra geldi ebe ve dr.meleğimide gördüm dünya güzeli bir oğlandı.işte böyle kayıplar yaşayıp bide sonradan olmayınca yumurta rezervi azlığından dolayı yıkıldık.yaşda geçti,parada bitti derken rabbim mucize yarattı .hep rabbim sana inanıyorum,sana güveniyorum kendimi sana teslim ettim yanlızca senden istiyorum,(eşim doğulu)eşimin ailesine karşı boynumu eğdirme beni utandırma diye(çünkü kaynanam hep laf sokuyordu)dualar ediyordum.sizleride hiç unutmadım dualarımda.sizlerde dua edin pzt hayırlı haber versin dr.pzt nasıl gelecek bilmem artık.ben hepinize duacıyım rabbimhepinizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
cevabın için teşekkür ederim.dr birsürü test istedi.duruma göre bakacağız ama şuan tüp bebeğe hazır değilim.sanırım biraz tedavi yoluyla deneyecek.Bu dra ilk defa gittim herkes çok memnun bi arkadaşımda bu dr vesilesi ile hamile kaldı.tecrübeli biri test sonuçlarına göre beni tedaviye alacak yada almıycak tüp bebek diyecek.hayırlısı olsun.inşallah sende bu tedavinde bebişine kavuşursun.çok zor aşamalar allah yardımcın olsun sabırlı ol ve polen yemeği eksik etme.ben polen sayesinde ikinci tedavimde transfere ulaşabildim.ben çok sık yazamıyorum işte oluyorum ve fırsat buldkça işte.ama durumundan beni de haberdar edersen sevinirim.
slm kızlar inşallah hepiniz aha şu ay tedavi bu ay derken başlamadan hamiş olursunuz.....hepinizi takip ediyorum....rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda nasip eder inşallah
biliyorsunuz pazartesi transferim oldu herkesden sakladığımız içinde bakacak kimse yoktu :) ilk 2 gün bir bayan baktı baktı derken sadece kavaltımı hazırladı yanımda oturdu sıkılmayım gibisinden ilk günden bu yana çok yatmadım hep ewde dolaştım nadir oturdum tv izlerken pc başındaykende hep uzandım doktorum sadece karın kaslarını çalıştırma ve transferi unut dedi
açıkcası unutuyorumda içimde ne pozitif nede negatif his var sadece çok rahat oldumu olacakmı gerginlik hiç yok adeta bir boşluktayım sanki belirtide bende yok denecek kadar az sadece arada bir başım dönüyor birde kasıklarım bazen ağrıyor ilaçlara bağlı sanırım doktorumun söylediğine göre bu süreçlerde hamilelik belirtisi olmazmış hayırlısı artık kızlar elimizden geleni yapıyoruz nasipde varsa gelecek....
birazdanda yiğenimin provasına gideceğim ilk çıkışım yarın kalabalık olur en azından provada göreyim.......
bendeki haberler şimdilik bukadar tekrar tekrar inşallah rabbim gönlünüzdekini çift çift nasip eder....
canım ankara hrs de oldu co kültür ile denendi çok farklı olmadı bana göre.....2 adet 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi zaten başkada yoktu döllenen bile :) neyse teki %15 fragmantasyonlu diğeride %15 baya bir az doktorun söylediği birisi 1.kalite diğeri 1 çok yakın biliyormusunuz kızlar ben transferden çıkıncı kaç embriyo kaç hücreli vs.... sonra öğrendim anesteziyle oldu girdim ne oldunu anlamadan bir gözümü açtım odadayım.....
canım ankara hrs de oldu co kültür ile denendi çok farklı olmadı bana göre.....2 adet 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi zaten başkada yoktu döllenen bile :) neyse teki %15 fragmantasyonlu diğeride %15 baya bir az doktorun söylediği birisi 1.kalite diğeri 1 çok yakın biliyormusunuz kızlar ben transferden çıkıncı kaç embriyo kaç hücreli vs.... sonra öğrendim anesteziyle oldu girdim ne oldunu anlamadan bir gözümü açtım odadayım.....
kızlar merhba benim de dün transfer oldu 8 hücreli 1 tanecik inş olursa ben ona bitaneciğim derim. şuan hiç b.şey yok zaten çok erken inş olur çok istiyorum.
nergiz2002, inşallah hamile haberlerini senden de alırız. Bir tanecik olsun, senin olsun :)
Nerede tedavi gördün biraz anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?