Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Bu arada herkese merhaba ,, benimde 5. tedavimin son günleri artık ,, salı günü belli olcak ak mı kara mı olduğu ,,,, bendede rezerv azlığı var , ilk tedavimde hiç döllenme olmadı ,,, sonrakilerde hep 1. kalite ebriyoya ulaştık ama erken düştü ya boş kese oldu falan filan ... hemde eşimde sperm azlığı var,,, bizim işimiz zor yani ,,, demek en zor vaka rezerv azlığıymış öylemi bunu bilmiyodum valla ...

Bu arada herkese merhaba ,, benimde 5. tedavimin son günleri artık ,, salı günü belli olcak ak mı kara mı olduğu ,,,, bendede rezerv azlığı var , ilk tedavimde hiç döllenme olmadı ,,, sonrakilerde hep 1. kalite ebriyoya ulaştık ama erken düştü ya boş kese oldu falan filan ... hemde eşimde sperm azlığı var,,, bizim işimiz zor yani ,,, demek en zor vaka rezerv azlığıymış öylemi bunu bilmiyodum valla ...

hoşgeldin:) inşallah tutar bebiş kaç tane trasfer ettiler bebişlermi desem acaba? işimiz gerçekten zor Allah yardım etsin,şans olurda dğru yumoşu bulursak bebeklerimize kavuşucaz...sonucunu yaz bize olurmu görüşürüz...

hoşgeldin:) inşallah tutar bebiş kaç tane trasfer ettiler bebişlermi desem acaba? işimiz gerçekten zor Allah yardım etsin,şans olurda dğru yumoşu bulursak bebeklerimize kavuşucaz...sonucunu yaz bize olurmu görüşürüz...

6 yumurtadan 3 ü olgun çıktı 2 si döllendi ama 1 tanesi 3. güne kadar gelebildi yani tek embriyo transfer edildi... teşekür ederim canım ,, tamam sonucumu yazarım salı günü inşallah güzel haber yazarım :))

dumancım,inşallah herşey yolunda gider.benim dün hafif bir ağrıyla beraber lekelenme geldi,ardından sancı biraz artınca kanama geldi çok değil ama ufak bir parçada geldi.dünden beri ağlıyorum bir arkadaşım yumoşun kalitesiz olabilir tutunamadı galiba diyor biri kimyasal gebelik diyor doktorum yarın gelecek sabah ilk işim koşacağım ona ama sanırım kötü haber verecek.dünden beri kanama yok ama kasıklarımda ağrı var biraz.çok üzgünüm çok:43::43::43:

bernacım sakın ümitsizliğe düşme.kötü bişi yoktur.negatif düşünme.kanama olması normal bende de olmuştu korkma sakın.belki bebek tutunuyo onun kanamasıdır.üzme kendini nolur .allah yardımcın olsun canım ama olumsuz herşeyi sil at kafandan.söylemesi kolay olmuyor diyeceksin seni çok iyi anlıyorum ama başka çaremiz mi var üzme kendini.bebeğin de herşeyin hayırlısını versin allah..yarın haberini bekliycem canım ama üzülme. güçlü ol her durumda.bu konuda erkekler daha zayıf eşin için de çok zor ama senin güçlü olman lazım..belki boşuna üzüyosun kendini bebiş geliyo belki de

benim transferden sonra olmuştu kanamam.sonrası zaten malum olmadı yani.ama senin gebelik normal.kötü bişi olsa kanama durmazdı diye biliyorum içini rahat tut bebeğine kavusursun inşallah

kızlar nerdesiiniz ya kimse yok bu saatlerde zaman buluyorum ama siz yoksunuz..mantiiiiii nerdesin ayy canım mantı istedi valla

kızlar nerdesiiniz ya kimse yok bu saatlerde zaman buluyorum ama siz yoksunuz..mantiiiiii nerdesin ayy canım mantı istedi valla

selam canım ben geldim.... berna yı duyunca moralim bozuldu,birçok hamile kadın kanamayla sonuna kadar gidiyo ama ben korkuyorum açıkçası benimkiler hep kanamadan sonra gitmişti...inşallah bernanınki yerleşme kanamasıdır,zaten devam etmemesi onu gösteriyo, yarın güzel haberler alıcaz inş..
sen nasılsın canım?

ya kızlar bendede hiç belirti yok ilk günlerde vardı çok az kasık ağrısı oda geçti içimdede ne negatif nede pozitif boşluk sadece birde bu sefer zamanlama niye böyle oldu bilmiyorum çarşamba günü beklenen kırmızılar günü cumarteside test günü

açıkcası ben bu tedaviden hiç birşey anlamadım taki başından buyana
: ((

ya kızlar bendede hiç belirti yok ilk günlerde vardı çok az kasık ağrısı oda geçti içimdede ne negatif nede pozitif boşluk sadece birde bu sefer zamanlama niye böyle oldu bilmiyorum çarşamba günü beklenen kırmızılar günü cumarteside test günü

açıkcası ben bu tedaviden hiç birşey anlamadım taki başından buyana
: ((

canım yaa sende böyle yapma bak daha önce hamile kalmışmıydın sen hiç hatırlamıyorum...ama 14-15 günlük bebekte zaten belirti olmaz.... sen öyle hissetmezsin tutup tutmadığını taki testte çıkana kadar... genel belirtiler en erken 4.5 haftada başlıyo, moral çok önemli senin durumunda üzme kendini durduk yere... inşallah çarşamba kırmızılar gelmez ama ne bileyim için rahat edecekse 12.günde filanda test yapsan çıkıyo diye biliyorum erkenmi yapsan testi?

canım yaa sende böyle yapma bak daha önce hamile kalmışmıydın sen hiç hatırlamıyorum...ama 14-15 günlük bebekte zaten belirti olmaz.... sen öyle hissetmezsin tutup tutmadığını taki testte çıkana kadar... genel belirtiler en erken 4.5 haftada başlıyo, moral çok önemli senin durumunda üzme kendini durduk yere... inşallah çarşamba kırmızılar gelmez ama ne bileyim için rahat edecekse 12.günde filanda test yapsan çıkıyo diye biliyorum erkenmi yapsan testi?

ben hiç hamilelik yaşamadım canım transferide sayarsak 7.gün test yapsam yarın çıkmazmıki?

ben hiç hamilelik yaşamadım canım transferide sayarsak 7.gün test yapsam yarın çıkmazmıki?

yok cnm sanmıyorum o kadar erken çıkacağını,çok bilgim yok ama en erken 10-11 de çıkar diye biliyorum..senin kötü denk gelmiş gerçekten..çarşamba gelmezse kırmızılar direk umutlanabilirsin.... ama bak cidden o kadar küçük bebek varsa bile bişey anlamazsın...o suan toz parçasından daha küçük, anlamazsınki varlıgını yoklugunu...o yüzden daha moralini bozma çok erken, sabret bak çok az kaldı çarşambaya...

kızlar bişey sorucam yumurta toplama günü yanımda bi yakınımın bulunması gerekiyormu ona göre çağırıcam annemi...

Selam picasso ,, senin transferin 5. günmü oldu yani blast transferimiydiki test tarihin adetinden 3 gün sonra,, inşallah hayırlısıyla sonuçlansın canım

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler sizlere.picassocuum sabretmek çok zor ama çok az kaldı içini ferah tutmaya çalış canım...

Selam picasso ,, senin transferin 5. günmü oldu yani blast transferimiydiki test tarihin adetinden 3 gün sonra,, inşallah hayırlısıyla sonuçlansın canım

yok canım 5. gün neeeerde 5.gün embriyom olsa trasfer edilmeden hamileyim derim :)3. gün sözde 2 ama teki düzgün diğeri adı iki olsun diye transfer bence.....

yok canım 5. gün neeeerde 5.gün embriyom olsa trasfer edilmeden hamileyim derim :)3. gün sözde 2 ama teki düzgün diğeri adı iki olsun diye transfer bence.....

Benim 3. denememde birisi 1. kalite olmak üzere 2 tane blasto transferim oldu ama sonuç gene negatifti ,, olmayınca olmuyo valla ,, aynı dönemde bi arkadaş 4 hücreli 2. kalite hemde 2. gün transferiydi hamile kaldı ,, oluncada oluyo işte ,, ben hiçbirinde test günümü bekleyemedim evde test yaptım 9. 10. günlerde yaptım hep düşük beta hcgler çıktı ümitlendim ama sonu hüsran oldu,,, bu sefer beklicem ve hastaneme gidip orda yaptırcam diye söz verdim bakalım yarınıda atlatırsak artık hayırlısıyla ,,, sende bekle bence 7 çok erken ,,, hayırlısı olsun inşallah :))

slm kızlar has. geldim raporum u aldım ilaçlarıda aldım hayırlısı çarşamba kontrolum var bakalım yumoşlar ne kadar

picassso sabır ya birde se toplam kaç ünite kullandın gonal ve menegon

slm kızlar has. geldim raporum u aldım ilaçlarıda aldım hayırlısı çarşamba kontrolum var bakalım yumoşlar ne kadar

picassso sabır ya birde se toplam kaç ünite kullandın gonal ve menegon

gizzzzz canım sevindim şimdiden hayırlı olsun tedavin inş güzel olur herşeyyy bende rezerv azlığı var tatlımmmm sende ne problem vardı unuttum ama bana 5 kutu gonal f 450 gitti tatlım 300 300 yaptım ben ama son bi 300 doz kaldı öyleeee işteeee

gizzzzz canım sevindim şimdiden hayırlı olsun tedavin inş güzel olur herşeyyy bende rezerv azlığı var tatlımmmm sende ne problem vardı unuttum ama bana 5 kutu gonal f 450 gitti tatlım 300 300 yaptım ben ama son bi 300 doz kaldı öyleeee işteeee

bende de sorun aynı kötü over yani rezer azlıgı 225 vurunuyorum yaş 35sonuncusunu mu vurunacaksın bugün

sen raporlu aldın ilaçları

arkadaşlar picasso saolsun bir kutu gonal verdi elinde kalan olursa haberiniz olsun ankarada olan olursa açılmış yeni tedavi olandanda gelir alırım birde menegon

nergis sen menegon lucrin kullanmıyormusun

Back
X