Hamilelik ve yumurtalık rezervi

arkadaşım sıkılma inşallah bu sıkıntılı günlerin sonu hayır olur.çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış gülüm.rabbim her daim yanında ve yardımcın olsun.

canım bata göre 4+7 oldu.inşallah öyledir.ya ben dün kandil sanıyordum meğer yarınmış kandil.olsun dün gece namaz kıldım,yasin ve bir sürü dualar okudum,adlarını bildiklerimin mantı,duman, giz ,adelana,wanna,picasso,diğerlerinide hatırlayamadığım arkadaşlarıma diye gnderdim dualarımı.rabbim inşallah kabul eder,hepimizin yüzünü güldürür.

berna allahhh korusun o 5 haftalık kuzuyuuu allah razı olsun,rabbim dualarını kabul etsin..duaya ihtiyacım var bugün iğnenin 2.günü umarımm ilaca cevap alabiliriz...

millstonee canım haberler harikaaa..inşallah daha da iyiye gidecekkk...allahım dualarını kabul etsinnn

mubecce sende tedavideymişsin allah yardımcın olsun..

picassoo nefesimizi tuttukk beklyoruz .

dumannn işte 2. iğne günümmm nasılım bende bilmiyorumm ...

Son düzenleme:
canım yaa çok üzüldüm çokmu pahalı bu ilaçla,mutlaka bulunur bi çaresi...her şerde bi hayır vardır,inşallah yakında güzel haberler alırız sendende ...

hadi bakalım günün güzel haberi baya yüksekti senin fsh sonuç süper şimdi...
kızlar bu geceymiş kandil hepimizind uası kabul olsun inşallah...

oyyy maşallah küçücük daha fındık... yolk kesesi için daha erken cnm gözükür hiç üzülme senboş gebelik filan diildir.duan içinde Allah razı olsun,burda hep birbirimiz için dua ediyoruz Allah kabul eder inş...

iyisin iyisin,bak tedavi sürecinde yazmam diyodun ama yazıyosun bu iyi oldugunu gösterir tedavinde gayet güzel geçecek sen buna inan...

kızlar bugün öğlen jel pembe geldi önce toz pembe sonra pembe hemen doktoru aradım 5dk sonra bana döndü benim regli günüm dündü bugün geliyor başladı dedim resmen doktorum yıkıldı nerdeyse ben onu teselli edecektim :) bugün yapsam çıkmazmı dedim yarın ancak küçükde olsa çıkar yarına kadar dinlen yorma kendini yat demiyorum dinlen sadece kanamanın gidişatına bakalım yarın tes yapalım veya yapmayalım karar verelim dedi

işin ilginci doktorumla konuştuktan sonra o pembe jel birdaha olmadı birde hani adetin 2. günü vucud rahatlar göğüsteki hassasiyet gider ya aynen o durumdayım vallahi kızlar ben eğer hamileysem bu topikde birtane bile çocuğu olmayan kalmaz herşeyiyle ilginç bir tedavi oldu....

birde fıstıklar dün duanızı edemedim kandil yarınmış yarın hepiniz aklımdasınız.....

giz canım takılma sen yumilere ilkinde hormonu alınca aptallaşıyorlar sonra alışıp herekete geçiyorlar benimkide öyle oldu herşey güzel olacak inan....

vannacım senin içinde aynısı tatlım gör bak nasıl cewap vereceksin......

bernacım duaların için allah razı olsun rabbim inşallah mercimeğinin kalbini gümbür gümbür geliyorum artık diye en kısa zamanda attırır inşallah.....

yaa şimdi tedavideykenn her zamankinden daha da bir hassaslaştımm....Rabbim boynumuzu bükük bırakmasınnn inşallahhh

canım benim adet öncesi pembe gelir 1 saat sonrası kırmızılaşır bugün resmen dalga geçiyor tuvalette sabahlarım artık.....

offf canımsın yaaa
yapacak bir şey yok duadan başkaaa...ne olursa olsun pes etmeyecegimizii Allahtan ümidimizi kesmememiz gerektiğinii biliyoruz...Ol DERSE hemen oluverirr biliyoruzzz...
inşallahhh ol demiştir picassoo

Bende menapur kullandım, keske bu olsaydı elimde var bi kutu
Allah yardımcın olsun
Cok zor isimiz cok

günaydınlar

picasso çok merak ettim seni ne durumdasın kırmızı gelip bir iki damla sonra hiç gelmediyse iyi canım

dün kızın biride akşam bir damla gelmiş korkmuş erkenden teste geldi ve hamiş ama onun iki damladan başka gelmemiş

hayırlısını versin yaradan

ben yumiş bişmiyorum ama korku var yarında drr iyi degil derse bittim ama inş. olumlu olacak önce aglatıp sonra güldürsünyaradan

Bende menapur kullandım, keske bu olsaydı elimde var bi kutu
Allah yardımcın olsun
Cok zor isimiz cok

dr soararım menapur u da canım elinde dursunda hangi şehirdesin

çok saol tedaviden yeni çıkanlar olacak elbet deli gibi bakınıyorum eşimede diyemedim üzülmesin diye akşama kadar araba kullanıyor

can ciger kuzu sarmalarım,
sayenizde hergun dua ettim kandil o gundu bu gundu derken. hepmize ettim dualarımı. allah kabul etsin... bu aksamda bir fasıl daha edicem allah nasip etsin. duaların için allah razı olsun bernacım dilerim. kolaylıkla sağlık afiyetle kucagına al bebeğini... hepimiz bir bir hamile kalalim da dumancigim bize yeni bir topik açsın.
allah razı olsun dua eden içinden geçiren herkes için.. allah dualarınızı kabul etsin. allah bin kere razı olsun.

piccassocum canım bugun nasilsin??? buradan okuyup üflüyorum. iyi haberlerini veresin.
wannacigim sana da okudum bak. her iğne şifa olacak. kaliteli yumoşlar bir bir çıkacak...
giz'cim napsak ne etsek yaa ben de hiçbişi yok. sadece bi gıdım puregon var.

hepinizi tek tek öpüyorum...

dr soararım menapur u da canım elinde dursunda hangi şehirdesin

çok saol tedaviden yeni çıkanlar olacak elbet deli gibi bakınıyorum eşimede diyemedim üzülmesin diye akşama kadar araba kullanıyor

Kaç doz kullaniyosun?? Ben 300luk kullanıyodum.
Biliyorum biliyorum Allah yardımcın olsun
İsimiz cok zor
Okadar paralar harcanıyor emekler veriliyor ama genede olmuyoo

Kaç doz kullaniyosun?? Ben 300luk kullanıyodum.
Biliyorum biliyorum Allah yardımcın olsun
İsimiz cok zor
Okadar paralar harcanıyor emekler veriliyor ama genede olmuyoo

ilk önce normaldi 225 gonal ve kalça 3 doz 2 su dün gelişime cevap vermiyor deyinde

6 doz 2 su yani 375 bir g
nde vurundum canım

yarın dr soracagım inş. olur derde işimi görür odamı acep menegon gibiki

sendeki elindeki doz oluyor bir kutu 300 mü var özelden yaz istersen hangi şehirdeysen ben ankaradyım yarn haberleşelim çok saol

manti canım düşünmeniz bile güzel allah bin kere razı olsun

mantı allahda seni güldürsün emi vallahi bende öyle oldum bugündü yarındı neyse canım topimiz bol dualı oldu:)
birde kızlar bu ay peygamber efendimizin anne rahmine düştüğü aymış....bu ay bereket ayıymış inşalla bu ayın bereketinden bizde nasipleniriz.... inşallah bu ayda bizim yavrularımızda anne rahmine düşer....

canlarım bendeki son haberde dün öğlen ve gece jel pembe olarak geldi şuan için yine ses seda yok bu gece inanırmısınız tuvalette sabahladım hayır psikolojim bozuldu geleceksen gel gelmiyeceksen gelme.....

merhaba arkadaşlar , öncelikle kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.. umarım tedavilerimizde hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır özlemle beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz..
ben de 2 kez tüp denemden sonra tedaviye ara verenlerdenim. ümidimi kaybetmedim ama yorulduğumu hissettiğimden tekrar aynı süreci yaşamak istemedim.
umarım sizlerin tedavileriniz olumlu şekilde sonuçlanır güzel haberlerinizi alırız.. her şey gönlünüzce olsun ..

ölüyorum merakdan ya yarın mı yaptırıyorsun testi

sende zorla getireceksin kışşşşşşşşşşş kışşşşşşşşşş de gelmesin pis kırmızılar defolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…