saol canım iyi dileklerin düşüncen için bakalım elinde olan mutlaka vardır
senin adınada sevindim maşallah benim morel bugün yerlerde gelene kadar agladım halimi görseniz
cuma kontrol vr inş. iyi der ogünde kötü derse mahvolurum eşime demedim morali bozulmasın diye
yaradanıma sıgındım yardım etsin
canım çok güzel bi gece bugün hepimiz için dua edip yatıcam,inşallah tek tek hepimizin duası kabul olur... yüksek moralle başla tedaviye herşey yolunda gider inşallah...
kaç haftalık oldu canım bata göre? biraz geç görünebiliyo içini ferah tut bu gittiğinizde kalbini bile duyarsınız bence...
canım yaa çok üzüldümslm has. geldim ikigözü iki çeşme yumurtalarım yavaş ilerliyormuş ve tabik,i raporlu aldıgım için ilaçlar yetmiyor digerleri cepden hangisine yanayım ya
doktor gonal kesti fazla cebden gitmesin diye 6 doz 2 su menegon ve lucrin devam cuma belli olacak
burdan duyarlı ark. sesleniyorum ilaç hakkım bitmek üzere elinde menegon veya gonal kalan varsa lütfen tedvimi tamamlayaım uygun fiyata verirsenizde alırım
picasso son iki gün canım
hadi bakalım günün güzel haberi baya yüksekti senin fsh sonuç süper şimdi...Bu arada kızlarrr bugün kan tahlili vermiştimm.Elhamdulillah fsh 17 ye düşmüş..Vicudumunüretemediği östrojende çok iyi çıktı 77..Hemen saraçoğlunu aradım sonuçları bildirdim..Çok sevindi..Doğru yolda ilerliyoruz dedi..3. etap kürlerden sonra şu tıkalı sağ tüpüm için brokoli kürünü de yapıcaz..Kendiliğinden olsun istiyor adam..Dedim hocam valla olsunda ben tüplede başım gözüm üstüne hanii..Ama bu bile şu kısa zamanda mükemmel gelişme dedi.Foliküller yavaştan hareketleniyorlar dedi..Durmak yok yola devammmm..Yanii velhasılı kelamm mutluyum mutluyum bugünn
Wannacığımm ezanlar okunuyorrr Rabbimden senin için önce o yumilerin 1. kalite embriyo olmalarını sonrada güzel annelerinin göbüşlerinde bebiş olmalarını diliyorum Yaradandan...İnşş güzel haberlerimiz hepimiziz yakındır..
Picasso giz sizide merak ediyorum girdikçe hep bakıyorum..Yaradan yardımcınız olsunnnn..
oyyy maşallah küçücük daha fındık... yolk kesesi için daha erken cnm gözükür hiç üzülme senboş gebelik filan diildir.duan içinde Allah razı olsun,burda hep birbirimiz için dua ediyoruz Allah kabul eder inş...canım bata göre 4+7 oldu.inşallah öyledir.ya ben dün kandil sanıyordum meğer yarınmış kandil.olsun dün gece namaz kıldım,yasin ve bir sürü dualar okudum,adlarını bildiklerimin mantı,duman, giz ,adelana,wanna,picasso,diğerlerinide hatırlayamadığım arkadaşlarıma diye gnderdim dualarımı.rabbim inşallah kabul eder,hepimizin yüzünü güldürür.
berna allahhh korusun o 5 haftalık kuzuyuuuallah razı olsun,rabbim dualarını kabul etsin..duaya ihtiyacım var bugün iğnenin 2.günü umarımm ilaca cevap alabiliriz...
millstonee canım haberler harikaaa..inşallah daha da iyiye gidecekkk...allahım dualarını kabul etsinnn
mubecce sende tedavideymişsin allah yardımcın olsun..
picassoo nefesimizi tuttukk beklyoruz .
dumannn işte 2. iğne günümmm nasılım bende bilmiyorumm ...
picasso pembe diyorsun kırmızı olmadıkça sıkıntı yok..inşallah gelmesin kırmızılarr
canım benim adet öncesi pembe gelir 1 saat sonrası kırmızılaşır bugün resmen dalga geçiyor tuvalette sabahlarım artık.....
canım benim adet öncesi pembe gelir 1 saat sonrası kırmızılaşır bugün resmen dalga geçiyor tuvalette sabahlarım artık.....
slm has. geldim ikigözü iki çeşme yumurtalarım yavaş ilerliyormuş ve tabik,i raporlu aldıgım için ilaçlar yetmiyor digerleri cepden hangisine yanayım ya
doktor gonal kesti fazla cebden gitmesin diye 6 doz 2 su menegon ve lucrin devam cuma belli olacak
burdan duyarlı ark. sesleniyorum ilaç hakkım bitmek üzere elinde menegon veya gonal kalan varsa lütfen tedvimi tamamlayaım uygun fiyata verirsenizde alırım
picasso son iki gün canım
Bende menapur kullandım, keske bu olsaydı elimde var bi kutu
Allah yardımcın olsun
Cok zor isimiz cok
dr soararım menapur u da canım elinde dursunda hangi şehirdesin
çok saol tedaviden yeni çıkanlar olacak elbet deli gibi bakınıyorum eşimede diyemedim üzülmesin diye akşama kadar araba kullanıyor
Kaç doz kullaniyosun?? Ben 300luk kullanıyodum.
Biliyorum biliyorum Allah yardımcın olsun
İsimiz cok zor
Okadar paralar harcanıyor emekler veriliyor ama genede olmuyoo
mantı allahda seni güldürsün emi vallahi bende öyle oldum bugündü yarındı neyse canım topimiz bol dualı oldu:)
birde kızlar bu ay peygamber efendimizin anne rahmine düştüğü aymış....bu ay bereket ayıymış inşalla bu ayın bereketinden bizde nasipleniriz.... inşallah bu ayda bizim yavrularımızda anne rahmine düşer....
canlarım bendeki son haberde dün öğlen ve gece jel pembe olarak geldi şuan için yine ses seda yok bu gece inanırmısınız tuvalette sabahladım hayır psikolojim bozuldu geleceksen gel gelmiyeceksen gelme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?